Besøk gjerne våre nye nettsider på kfuk-kfum.no

Plate for barn og tweens: "Akkurat som vi er"

«Akkurat som vi er» er en plate med 12 fengende låter for barn og tweens. Tekstene handler om temaer som vennskap, en nærværende Gud, glede og det å stole på at man er bra nok som man er. Dette er ei plate barna kan lytte til og synge til og en ressurs for barneledere og dirigenter. 

Bak produksjonen av barneplata står Asker og Bærum KFUK-KFUM og komponist og produsent Christian Engebretsen. Tekstene er skrevet med ønske om å ta barn på alvor og favne det helhetlige kristne menneskesynet KFUK-KFUM står for. 

- Gode nok som de er 

- Barn blir i økende grad utsatt for press på identitet og prestasjoner, sier Kristian Knapstad, programsjef i Norges KFUK-KFUM. Med denne platen får barna høre og synge at de er gode nok som de er. Dette handler dypest sett om å formidle Guds nåde i en larm av ytre forventninger til vellykkethet, rikdom eller utseende. Med "Akkurat som vi er" ønsker vi å bekrefte barns egenverdi, samtidig som de opplever at de hører hjemme hos Gud og med venner.

Flere frivillige har bidratt som tekstforfattere, blant andre Jan Erik Larssen, kjent fra NRK og TV2, og Petter Skippervold

Ressursmateriell: Barneplate og noter

Foruten selve CDen har vi utarbeidet et notehefte til deg som er leder eller dirigent i barnekor eller Tween Sing, barne- eller Tweensklubb. Noteheftet egner seg også ypperlig til bruk på leir eller festival.

Priser og bestillinginformasjon finnes i KFUK-KFUMs nettbutikk.

Bestill her

Relatert innhold

MUSIKKBANKEN

Hva skjer i Musikkbanken 2018? Lurer du på hva som kommer i Her du en ...

Treklang

Over 500 sanger i en rekke sjangre!

Placeholder "SideInfo_ShopButton" not found