Besøk gjerne våre nye nettsider på kfuk-kfum.no

Alletiders historie - ny julemusikk for barn

«Alletiders historie» er en plate med 11 sanger og tilhørende billedbok for barn og tweens som gjenforteller juleevangeliet på en spennende og annerledes måte. Ressursene kan brukes av barn og av barn og voksne sammen i hjemmet, eller av barn og tweensgrupper/kor til en julekonsert/juleforestilling.

«Alletiders historie» gjenforteller juleevangeliet på en spennende og annerledes måte til glede for både barn og voksne. Fortellingen er dramatisert gjennom sanger og musikk, lydeffekter og opplesning. Sangene har varierte og spennende arrangementer. Lydbildet er rikt med mange rytmer og instrumenter, og det musikalske uttrykket fenger både barn og voksne.  Sangeren dramatiserer sangene og bygger dem inn i fortellingen. Fortellerstemmen binder sangene og fortellingen sammen, og lydeffekter sørger for den rette atmosfæren.

Bestill billedbok + CD (fortellerpakke) og korpakke i vår nettbutikk

CD: Marthe Wang og KFUK-KFUM-korister

Marthe Wang. Foto: Eirik Tufteland Kroken

«Alletiders historie» er opprinnelig en dansk produksjon, og tekstene er oversatt til norsk. På den norske versjonen er det Marthe Wang med barn og tweens fra Tonsen menighet i Oslo som synger. Marthe er 25 år og for mange et kjent navn i KFUK-KFUM som låtskriver og vokalist. Hun jobber også med trosopplæring i Tonsen i Oslo, og det er barn fra KFUK-KFUM-arbeid herfra som er med på plata. 

Bok: Fortelling på rim 

På hvert oppslag møter vi et av dyrene, personene eller englene. Fortellingen begynner med engelen som kom til Maria for å fortelle at hun skulle bli mor til verdens Frelser. Gud er faren, men Josef skal være hennes mann og være en god far for Jesus. Vi følger Maria og Josef til Betlehem, og er sammen med dem i stallen når Jesus blir født. Hvert oppslag viser oss en ny scene i fortellingen. Boken avslutter med at dette var den første julen. Fortellingen er på rim. 

GAVE TIL FADDERBARN ELLER MUSIKAL I BARNEKORET 

"Alletiders historie"-ressursene kan brukes på minst 2 måter. 

Fortellerpakke (CD + bok) 

Som gave til barn, barnebarn, fadderbarn, nieser og nevøer i alderen 3-10 år. De minste barna kan se på tegningene og høre på historien sammen med en voksen. De eldre barna kan lese selv, høre på og synge med på sangene. 

Korpakke med CD, CD m/singback, bok og noter

Til barnekor, og Tween Sing, barneklubb og søndagsskole. Sangene kan øves inn og fremføres med eller uten den tilhørende historien. 

Priser  og bestilling

  • Fortellerpakke (Billedbok+CD) koster 350 kr 
  • CD koster 199 kr
  • Korpakke koster 550 kr

Bestill her