Besøk gjerne våre nye nettsider på kfuk-kfum.no

Human-låta fra Ten Sing Norway-showet i Musikkbanken

Nå er notene på låta Human av Rag'nBone Man klar for nedlastning i Musikkbanken.  - Å synge Human kan være veldig sårt og samtidig veldig styrkende, sier Kevin Johnsen (19). Han er en av deltakerne på årets Ten Sing Norway, som har låta på showrepertoaret sitt. - Den toucher borti noe av det mest grunnleggende ved å være menneske.

Human - Rag'n'Bone Man: sårt og styrkende

Rory Graham er en britisk sanger og låtskriver som opptrer under navnet Rag'n'Bone Man. I sangen Human beskriver han det å være menneskelig og sin manglende evne til å tilfredsstille alles behov:
Some people think I can solve them

Lord heavens above 

I'm only human after all, I'm only human after all 

Don't put the blame on me 

Only God in heaven is able to provide a complete answer to peoples' problems. 

 

 

I tillegg til notearrangement for band og kor vil det bli tilgjengelig lydfiler for nedlastning. Lydfilene er de samme backingtracksene som Ten Sing Norway bruker i sitt show. Lær mer om hvordan dette kan brukes og hvilke muligheter det kan gi for din gruppe:  kontakt Musikkbanken ved å sende 

Bli abonnent i Musikkbanken

Musikkbanken er KFUK-KFUMs notetilbud til Ten Sing og Tween Sing. For en fast sum i året får gruppa ubegrenset tilgang til å laste ned noter og lyd spesielt tilpasset barne- og ungdomskor. 


For å opprette abonnement på musikkbanken, send en e-post til musikkbanken@kfuk-kfum.no

Les mer om Musikkbanken