Besøk gjerne våre nye nettsider på kfuk-kfum.no

50+ Knattholmen 2022

50+ er en leir for voksne, der deltakerne bor inne på hytter og går til dekket bord 3 ganger om dagen. Leiren gir en god blanding av avslappet sosial fritid og kristent fellesskap.

dato og sted

5. - 10. juli Knattholmen leirsted.

Program

Torsdag samles vi til en fin og givende kveld i festsalen. 

Fredag kveld blir det reker ved strandkanten. Etterpå feirer vi sangglad nattverd-gudstjeneste i kapellet. 

Lørdag kveld er det klart for et deilig koldtbord og samling etterpå med is, jordbær og god stemning. 

global marked

En av dagene blir det oppfinnsomt Globalmarked. Pengene vi samler inn går til et av KFUK-KFUM Global sine prosjekter i utlandet. KFUK-KFUM Global jobber med å bedre levevilkårene for barn og ungdom i land som er preget av urettferdighet og fattigdom.  

TEMA FOR ÅRETS BIBELTIMER ER "--------" 

Samtidig med 50+ er det ute-camp som vi samarbeider med. Felles bibeltimer hver dag kl. 10:15 ved .........kommer senere

HAR DU ALDRI VÆRT PÅ 50+ FØR 

Ta gjerne kontakt med årets vertskap. 

Priser 

Kommer senere

Medlem: kr.  

Ikke medlem: kr.

Påmeldingsfrist

Kommer senere.

BETALING OG DELTAKERINFORMASJON

Deltagerbrev med betalings-info blir sendt i løpet av mai. Har du spørsmål knyttet til dette, er det bare å ta kontakt. E-post: vestfoldogtelemark@kfuk-kfum.no Tlf. 4820 57 829 / 33 48 31 30

KNATTHOLMEN LEIRSTED

Knattholmen leirsted/kystleirskole er en del av øya Natholmen mellom Tønsbergfjorden og Lahellefjorden utenfor Sandefjord. Øya er på ca. 200 mål hvorav leirstedet utgjør 150 mål. Den idylliske beliggenheten innbyr til friluftsliv og naturopplevelser på land og sjø. Her er fin sandstrand, blanke svaberg, leirbålplass og myke stier til Furuvika og Sydpynten. Knattholmen leirsted/kystleirskole eies av Vestfold & Telemark krets av Norges KFUK-KFUM, og har vært i drift siden 1923. Sommeren igjennom finner leirdeltakere i tusentall veien over den smale broen til Knattholmen. Vår og høstsesongen kommer hundrevis av elever hit på leirskole.

Knattholmens hjemmeside