Hva skjer-kalenderen

Her er en oversikt over alle registrerte KFUK-KFUM-arrangementer
Juli 2021

KFUK-KFUM-Campen 2021 (begrensninger)

Anbefalt arrangement

Påmeldinga til campingferie for hele familien på perla av ei øy utenfor Sandefjord er i gang! Badestrand, svaberg, kano, klatrevegg, kristent fellesskap og globalt engasjement. Årets tema blir:”Håp?”. Familiene bor i medbrakt telt/campingvogn. Velg uke ved påmelding.

Les mer

Sommertreff på Risøya 2021

Anbefalt arrangement

Leirferie for hele familien med kristent fellesskap i et inspirerende miljø på en idyllisk sørlandsperle utenfor Tvedestrand. Sceneprogram med proft husband og åtte parallelle, aldersinndelte bibeltimer hver dag. Aktiviteter tilpasset alle aldre. Egne leirer for ungdom. Camp ute eller bo inne!

Les mer

Ten Sing-seminar 2021

Annet

Bli med på kurs og lær mer om Ten Sing, deg selv og å lede andre! Seminaret er fra 9.klasse - VG3. Du får møte dyktige kursledere og mange andre Ten Singere fra hele landet!

Les mer
August 2021

Lederkurs for unge voksne 2021

Lederkurs

Velkommen til seks dagers inspirasjon og kompetanseheving! Kurset er for deg som er mellom 18 og 25 år og skal gå inn i en lederrolle. Du får utfordringer, sosialt fellesskap og solid påfyll til egen utvikling som menneske, leder og samarbeidspartner.

Les mer

Sensommertreff 2021

Annet

Les mer
September 2021

TEN SING KONFERANSE 2021

Annet

Les mer
Oktober 2021

LiV Identitet og Tro 2021 - Kurshelg i Bergen

Leir

Liker du leir? Grubler du på de store og små tingene i livet? Denne kurshelgen er en møteplass for tro hvor du får nye venner, oppleve byens historiske pilegrimsmål og møte engasjerte studenter. Vi skal grave dypere, ha høy aktivitet og stille refleksjon.

Les mer