Hva skjer-kalenderen

Her er en oversikt over alle registrerte KFUK-KFUM-arrangementer
September 2021

Z - Sogn og Fjordane - 2021/2022

Leir

Velkomen til Z - KFUK KFUM Sogn og Fjordane sitt nye tilbod for fjorårskonfirmantar. Z - er eit opplegg for ungdom, eit opplegg som varar over eit skuleår med leirar, lokale samlingar og festival. Z skal gje ungdomane ein smakebit av av eit trygt og inspirerande felleskap.

Les mer

Ledere I Vekst Identitet og tro Bjørgvin 2021-2022

Lederkurs

Lederkurset «Ledere i Vekst Identitet og tro» er for elever i videregående skole. Kurset gir deg en fordypning i identitet, selvbilde, tro og undring, trospraksis og refleksjon rundt egen tro. Kurset består av tre kurskvelder i Bergen og en nasjonale kurshelg. Bli med!

Les mer
Oktober 2021

MILK Bjørgvin 2021-2022

Lederkurs

BLI MED på MILK-kurs i regi av KFUK-KFUM Bjørgvin! MILK står for «minilederkurs» og målgruppen er 15-16 åringer. Dette er et enkelt lederkurs for ungdom som ønsker ledererfaring. Kurset er utviklet av KFUK-KFUM for å skape unge ledere til barne- og ungdomsarbeidet.

Les mer

KFUK-KFUM Bjørgvin: Barne- og tweenshelg 2021

Leir

Velkommen til barne- og tweenshelg, en leir for barn i 1.-8.klasse. Her blir det en helg fylt med god stemning, nye venner, fellesskap, leker, aktivitetsgrupper, gudstjeneste, felleskor og globalaksjon. Tweens som ønsker det kan også overnatte til søndag. Bli med på høstens kjekkeste helg!

Les mer

KFUK høstfest!

Annet

Vi inviterer til KFUK-høstfest på KM-huset tirsdag 26. oktober. Det blir foredrag om farger ved Jane Dunkley, kvelsdtanker ved Helene Hellerdal, musikalsk innslag med Keystone, loddsalg, smørbrød, kaker og kaffe. Velkommen til en hyggelig kveld for damer! Forhåndspåmelding. Pris: 200,-

KFUK-helg 2021

Annet

Velkomen til ei inspirerande helg på Nesholmen leirstad. Ta med deg ei venninne og kom

Les mer
November 2021

Ledere I Vekst Basic Bjørgvin 2021-2022

Lederkurs

Ledere i vekst Basic er et ettårig ledertreningskurs for deg mellom 16 og 19 år, som allerede er eller vil bli leder i kristent barne- og ungdomsarbeid. På LIV Basic blir du utrustet til å bygge og lede åpne og trygge fellesskap der unge mennesker får delta og har innflytelse. Bli med!

Les mer