Årsmøte for KFUK-KFUM Agder

Årsmøte for KFUK-KFUM Agder 2021

Årsmøte er en viktig hendelse i livet til organisasjonen, og vi håper at alle enheter vil være representert. I år får vi spennende besøk av generalsekretær Øystein Magelssen. Det vil bli digitalt så alle får den bevertingen de selv helst vil ha, og ingen trenger å kjøre langt.

Møtet vil foregå på Google Meet, og dette er linken til møte: https://meet.google.com/gik-hhdc-vso 

Vi åpner møterommet kl 1730, og ønsker at alle skal logge seg inn før kl 1745. 

Når du har logget deg inn kan du bare skru av kamera og mikrofon frem til møtet begynner om du ønsker det.

generalsekretærens hjørne

I år vil generalsekretær i Norges KFUK-KFUM Øystein Magelssen være med via skjerm. Han vil ha åpning for oss, fortell litt om hva KFUK-KFUM arbeider med og hva som er viktig i organisasjonen idag. Det vil bli anledning til å stille spørsmål. Håper dette vil gjøre årsmøtet enda mer aktuelt, så spør gjerne med flere!

Bli med via telefon:

Dersom du ønsker å være med via telefon, uten å være med i videomøtet, bare via lyd, ringer du telefonnummeret 23 88 33 60 og taster inn‬ PIN-kode: ‪936032589‬#. Da trenger du ikke internett og bruker ikke mobildata. 

Du trykker *6  for å skru av eller på mikrofonen din slik at vi i møtet kan høre deg, eller ikke høre deg.

Bli med viA PC:

For å bli med via PC trenger du ikke laste ned noe program, du bare følger linken over.

Bli med via smarttelefon eller nettbrett

Dersom du ønsker å bruke telefon eller nettbrett til å være med i video-møtet må du laste ned appen "Google Meet", også bruke linken over.

Hjertelig velkommen onsdag 24. mars kl 1800

Alle enhetene med over 50 medlemmer i 2020 kan ha 4 representanter som er stemmeberettiget, alle enheter under 50 medlemmer har 2, men uansett om dere ikke har stemme rett er dere hjertelig velkommen til å være med på årsmøtet. 

Du kan melde deg på via påmelingsknappen oppe til venstre, eller via mail til: jorunn.skjulestad@kfuk-kfum.no 


Vedleggene til årsmøtet:

Alle dokumentene som skal legges fram på årsmøtet slik som årsmeldinger, regnskapet mm, blir lastet opp her så fort de er klare. 

Det er veldig fint om dere leser igjennom dette på forhånd. Vi vil ikke bruk tid til å lese gjennom alt på årsmøtet. Dersom du har noen spørsmål eller kommentarer må du gjerne sende dette inn på mail til jorunn.skjulestad@kfuk-kfum.no før møtet.