Barnefestival på Birkenlund 2019

Barnefestival på Birkenlund 2019

16.-17.mars 2019 blir det Barnefestival for barn fra 3.-7.klasse på Birkenlund skole! Tema for festivalen er: «Vær deg selv, stå opp for andre» Meld deg på idag! Vi kan love at det blir mange aktiviteter, sosialt samvær, gøy program og mulighet til å få seg noen nye venner!


PS: PÅMELDINGSFRISTEN er utsatt til 11.03.


Aktiviteter

På barnefestivalen vil det bli mange forskjellige aktiviteter å velge i. Alle deltakerne skal være med på 2 aktiviteter i løpet av leiren. 

(Se annen info om valget friluftsliv lengre nede.)

De ulike aktivitetene man kan velge mellom er: 

• Ballspill

• Aktiviteter i fjellhallen. (Her blir det blant annet klatring, okse-rodeo, «Bungie run bane» etc.)

• Hobbygruppe – vi er kreative og lager ting 

 • Svømming 

• Dansegruppe med instruktør fra Bølgen 

• Trommeseminar 

• Frilufts gruppe (nytt i år!) Frilufts gruppen er bare for deg som går i 6. og 7. klasse. Dette er en gruppe med spennende uteaktiviteter og muligheter for overnatting i lavvo (for de som ønsker dette). Velger du dette som seminar, får du dette begge øktene. PS: Det er lov til å sove i lavvo selv om du ønsker andre seminar på dagtid.

pakkeliste

Liggeunderlag/madrass

Sovepose og pute

Innesko

Klær til aktivitetene du har valgt (gymtøy, badetøy, uteklær)

Vannflaske

Du trenger ikke ta med godteri. Vi kjøper inn godteri til alle

Dette er et mobilfritt arrangement


påmelding

Du melder deg på via connect. Finn den blå knappen oppe til høyre på denne siden. Dersom du er medlem, eller har brukt connect til å melde deg på arrangementer før, har du alt en profil. Brukernavn=telefonnummer. Dersom det er første gang du er på leir med KFUK-KFUM må du lage en profil. Du velger bare ny bruker og følger instruksene. Det kan være lurt å bruke telefonnummeret til den som skal betale. 

Du må velge to aktiviteter når du melder deg på. Aktivitet 1.valg og Aktivitet 2.valg.  

Under reserve-aktivitet skriver du opp en av aktivitetene som et alternativ, tilfelle noen av gruppene du ønsker blir fulle. 

Dersom en av aktiviteten ikke kan velges, så er den allerede full, og du må velge en annen. 

De i 6. og 7. klasse kan velger om de har lyst til å sove ute i lavvo. Det vil være under noen forbehold.

Det er også et felt på påmeldingen som heter: Vi ønsker å bruke bilder på KFUK-KFUM sine sider. Her må du velge om det er OK at barnet ditt sees på et fellesbilde, om det er OK med et portrettbilde der barnet ditt blir i sentrum eller om du ikke vil at vi skal bruke bilder der barnet ditt kan gjenkjennes. Det vil kun være påkledde barn i positive settinger (ikke badetøy). Bildene kan f.eks bli brukt på hjemmesiden vår, face book siden vår og på plakater og reklame for KFUK-KFUM sine barneleirer. 

Dersom det noen spesielle behov/dietter el skrives det under Viktige opplysninger om deltakeren. Viktig å skrive ned, selv om det er informert om fra før, eller informert andre plasser også.

Viktig at du under foresatte oppgir de telefonnummer som vi kan treffe foresatte på før og under helga. Gjerne mer enn ett telefonnummer.

Påmeldingsfrist 8.mars, men det kan bli fult før det, så ikke nøl!

pris

Prisen er kr 450, og for søsken er det kr 400 pr barn. Dvs 800 kr for to søsken, 1200 for 3 osv.... Velg altså alternativet søsken for begge/alle barna.

Du vil få betalingsinfo på SMS iløpet av 1-3 dager. Påmeldingen er ikke endelig før betalingen er registrert. Siste frist for betaling er 11. mars. 

Ved avbestilling må dette gjøres i connect før 8.mars. Avbestilling etter 8 mars vil få et gebyr på kr 200. 

MEDLEMS RABATT

Medlemmer i KFUK-KFUM får 100 kr i rabatt pr person. Dersom du ikke allerede er medlem gjennom koret eller klubben din, så kan du melde deg inn her: https://kfuk-kfum.no/bli-med/bli-medlem/meld-deg-inn?id=13

Det koster 200 kr å være medlem for hele 2019, og du vil få rabatter på alle leirene KFUK-KFUM har i år. Itillegg til rabatter er du med og støtter KFUK-KFUM sitt arbeid for barn og unge, og du har også div andre fordeler du kan lese om her.

alle med

Det er viktig for KFUK-KFUM at alle kan være med på leirene våre uansett økonomi. Derfor har vi et deltaker fond der du kan søke om støtte dersom du synes prisen blir høy for din familie. Du kan finne mer informasjon og søke om å få dekket utgiften på: https://kfuk-kfum.no/bli-med/deltakerfond, eller du kan sende en mail til jorunn.skjulestad@kfuk.kfum.no

program

Lørdag: 

Ankomst og innsjekk fra klokken 10 

Leiren starter klokken 11 med «Kick-off» og bibeltime 

Aktivitet 1 

Lunsj 

Aktivitet 2 

Frukt og boller 

Felles kor + fellesdans + slappe litt av 

Pizza og godteri 

Underholdning 

Kvelds avslutning 

Overnatting i gymsal (eller i lavvo for de eldste som ønsker det).

Søndag: 

Frokost og fellessamling før gudstjeneste. 

Gudstjeneste i Barbu kirke klokken 11. Familie og venner er velkomne! 

Avslutning på Birkenlund skole etter gudstjenesten. 

Pølser/ pakking/ hjemreise klokken 13. 

Vi gleder oss til leir, håper DU kommer! 

Har du spørsmål kan du sende en mail til sunniva.holberg@gmail.com