Kid Sing Show

Kid Sing Show

Lørdag 6. april vil vi samle barne- og tweensgrupper knyttet til KFUK-KFUM i Holmlia kirke for en ellevill musikk dag. Det blir fellesskor for både barn og tweens, samt at alle grupper får mulighet til å opptre alene.

Denne dagen vil KFUK-KFUMs barne- og tweensgrupper få mulighet til å stå på en stor scene med full lydrigg, stilig lys og fantastisk band. Sammen lager vi store kor som synger kule sanger. I tillegg vil hver enkelt gruppe får mulighet til å bidra med en egen låter om de ønsker. Dagen blir fylt med øving, lydprøver, aktiviteter og mat, før kirken åpner til konsert for alle som vil høre kl. 17:00.

Opplegget blir en kombinasjon av fellessanger som alle gruppene får tilsendt på forhånd og det vil bli noen sanger vi lærer inn sammen alle sammen. Det blir både et stort kor med alle deltakere, i tillegg blir det fellesskor for barn og tweens. 


Program for dagen

12:00 Felleskorøving 

12:30 Barn og tweens øver i hvert sitt rom

13:30 Mat

14:00 Ulike aktiviteter ute og inn / lydprøver

16:30 Dørene åpner til konserten

17:00 Konsertstart

Her (Plakat kidsingshow 2019.pdf) finner du en plakat som gjerne kan henges opp i din kirke for å få med folk til Kid Sing Showet. 

Praktisk info og påmelding

Det koster 2000 kr per kor for å delta. I tillegg betaler hver deltaker 100 kr for å dekke mat.

Interesse for å delta meldes via Connect innen 20. januar. Dette gjøres på følgende måte: 

- Trykk på den blå knappen og velg «Meld på din gruppe» 
- Velg enheten du skal melde på
- Velg fanen «Medarbeidere» og finn ditt navn (eventuelt den som skal motta faktura)
- Legg til deg selv som deltaker 
- Trykk «Start påmelding»
- Velg påmeldingsalternativ «Gruppeleder»
- Trykk på «Reisefølgevalg» i boksen med «Påmeldte deltakere»
- Fyll ut feltene om bidrag med innslag
- Velg om du ønsker samlet faktura eller om hver enkelt deltaker skal motta faktura
  (Dette kan du også ordne selv om du trykker på «Betaling» på øverste linje) 

Deltakerne kan meldes på siden, men senest innen 19. mars.

Konserten kl. 17:00 er åpen for alle og gratis. Det vil bli tatt opp kollekt.  

Økonomi skal ikke være til hinder for deltakelse på våre aktiviteter. KFUK-KFUMs Deltagerfond skal sikre at alle som ønsker kan være med på våre aktiviteter. Les mer om hvordan man søker her.

Tweensnatt

Etter at konserten er ferdig inviteres alle tweens som går i 5.-7. klasse å bli igjen i kirken på Tweensnatt for å overnatte. Mer informasjon og påmelding kommer etterhvert her.


HAR DU SPØRSMÅL? 

Ta kontakt med programkoordinator Eli Marie F. Johnsen, emjohnsen@kfuk-kfum.no / 97525160 


 BILDER 

 Det kan bli tatt situasjonsbilder, bilder av en mengde mennesker og bilder av allmenn interesse under våre arrangementer til profilering av KFUK-KFUMs aktiviteter i blader, brosjyrer og på web. Vi vil bare gjengi harmløse bilder som ikke fremstiller enkeltpersoner i et uheldig lys og som ikke er krenkende overfor avbildede. Gi beskjed til arrangør hvis du ikke ønsker at bilder av deg blir offentliggjort. Om det tas nærbilder av barn vil vi kontakte foreldre og be om tillatelse før en eventuell publisering.Det vil bli tatt bilder i løpet av arrangementet, om du ikke ønsker at ditt barn skal tas bilde av, ta kontakt.

Filer for nedlasting