Leir for 16-18 år på Vier sommeren 2019

Denne leiren er for deg som er født i 2002, 2001 og 2000 Det blir kjekke dager proppfullt med masse morsomme aktiviteter som bading, kano, ballspill, matlaging spennende konkurranser og mye mer! Det blir servert masse god mat på leiren, og barna får selv være med å bidra til noen av måltidene.

BLI MED PÅ SOMMERLEIR PÅ VIER!

I ÅR INVITER YNGLINGEN TIL TWEENSLEIR OG UNGDOMSLEIR PÅ VIER. ROGALAND KRETS INVITERER TIL UNGDOMSLEIR 16-19 ÅR. DET BLIR INNHOLDSRIKE LEIRER MED MASSE MORSOMME AKTIVITETER, KONKURRANSER, BADING, KANO, JAKTA PÅ SKATTA, OG MULIGHETEN TIL Å MØTE MASSE FINE MENNESKER.

  • Tweensleir 29. - 02. august (Født 06, 07, 08, 09) 
  •  Ungdomsleir 05. - 09. august (Født 03, 04, 05) 
  •  Ungdomsleir (Vgs) 12. - 16. august (Født 00, 01, 02)


PROGRAM PÅ SOMMERLEIR 

 På Vier har vi mange kjekke aktiviteter og samlinger. Du får høre fra bibelen, du får padle i kano, du får bade hver dag, du får snope i kiosken, og mye mye mer. Jakta på Skatta har blitt tradisjon, hvor barna og ungdommene deles inn i lag og jobber sammen hele uken med ulike oppgaver, for å til slutt være den gruppen som finner skatten. Leir på Vier er et minne for livet, og vi håper mange vil være med i år også!


PRIS OG PÅMELDING 

 Trykk på "påmelding" knappen i høyre kolonne. Logg inn med mobilnr. og passord for å melde deg på. Hvis du ikke er medlem, mottar du et engangspassord for innlogging. Påmeldingsfristen er 01.06.19.

Prisen for alle tre leirene ligger på 2300 kr (2000 kr for medlemmer av KFUK-KFUM). 

 Er du ikke medlem i idrettslag eller andre grupper i kfuk-kfum, kan du opprette medlemskap direkte i Ynglingen. Kryss av for "bli medlem" når du melder deg på. Medlemskapet koster 200,- og varer ut året. 

 FOR SPØRSMÅL, ring Ida Lorentze Vik på 988 16 112, eller mail: ida.vik@kfuk-kfum.no


UTFORDRENDE ØKONOMI? VI VIL HA MED ALLE! SØK VÅRT DELTAKERFOND 

 Vi vil at alle barn og ungdom skal har mulighet til å delta på våre leirer. Dersom det med betaling er vanskelig, så ikke nøl med å ta kontakt, så finner vi sammen en løsning. Mange barn og unge vokser opp i familier som har en sårbar økonomi og som ikke har råd til å la barna delta i organiserte fritidsaktiviteter. 

KFUK-KFUMs deltakerfond skal bidra til at alle barn og unge i vår organisasjon kan være med, uavhengig av familiens økonomi. Søk vårt deltakerfond: https://kfuk-kfum.no/bli-med/deltakerfond om støtte til deltakelse på våre ukentlige aktiviteter og arrangementer.