Familieleir på Tjellholmen 2020

AVLYST - Familieleir på Tjellholmen

Pga korona-situasjonen er dessverre familieleiren på Tjellholmen avlyst.

På familieleir er det rom for både å nyte tid med familien og å ha det gøy sammen med andre. Programmet består blant annet av aktivitetsløype, lek, ballspill, kanopadling, bading, kiosk og samlingsstunder. 

Tjellholmen ligger idyllisk til i Hvaler-skjærgården og er den perfekte rammen for både avslapning og aktivitet. Hva med oppdagelsesferd rundt på øya, en tur i zip linen og eller en kaffekopp på svaberget med utsikt over fjorden? Her har hver og en lov til å gjøre det man selv har lyst til! Hver familie får eget soverom og alle måltider er inkludert. Det organiseres båttransport til og fra øya. Leiren avsluttes med gudstjeneste på søndag og de som vil kan delta på Tjellholmendagen etterpå. 

Har du forslag til aktiviteter eller ønske om å bidra med noe, ta gjerne kontakt! 

praktisk informasjon

Påmelding skjer ved å trykke på den blå påmeldingsknappen i margen til høyre. En voksen melder på alle som reiser sammen og alle blir da et "reisefølge" og får faktura samlet. 

Mer informasjon kommer på e-post når leiren nærmer seg! 

priser

Barn, 0-3 år: Gratis (må likevel meldes på) 

Barn, 4-18 år: 550 kr for medlemmer/750kr for andre 

Voksne: 800 kr for medlemmer/1300 kr for andre 

Det tilbys søskenmoderasjon på 100 kr per barn fra barn nummer to. 

Som medlem i KFUK-KFUM får du blant annet rabatt på leirer og du er dekket av KFUK-KFUMs ulykkesforsikring. Medlemskap koster 200 kr for de under 30 år og 500 kr for de over. 

Det er familierabatt på medlemskap og det er mulighet for å aktivere minsteprismedlemskap på 50 kr. Les mer om medlemskap her.


HVA SKJER HVIS VI MÅ AVLYSE PGA. KORONA? 

Det er vanskelig å si på dette tidspunkt om det vil være mulig å gjennomføre leiren pga. korona-pandemien. 

KFUK-KFUM har besluttet at vi vil fortsette å planlegge leiren slik at vi kan gi barn og unge en fantastisk leiropplevelse i sommer dersom situasjonen har bedret seg. Vi vil ta en endelig avgjørelse på bakgrunn av nasjonale og kommunale retningslinjer om vi kan gjennomføre senest tre uker før leiren. Informasjon om avgjørelsen vi bli sendt på SMS til alle påmeldte. 

Dette medfører en økonomisk risiko for oss, og for å sikre at vi ikke går med et uhåndterlig underskudd blir praksis som følger: 

  • Påmelding er bindende. Førstemann til mølla får plass. 
  • Deltakeravgiften blir først fakturert når det er endelig avklart at vi kan gjennomføre leiren (senest tre uker før). Dvs. at dersom leiren avlyses før denne datoen betaler du ingenting. 
  • Om arrangementet likevel må avlyses etter nye pålegg fra helsemyndighetene, blir 10 % av deltakeravgiften ikke tilbakebetalt. Se på denne “påmeldingsavgiften” som et spleiselag for å dekke underskuddet. 

NB! Det er mulig å søke deltakerfond for økonomisk bidrag til hele eller deler av deltakeravgiften (også påmeldingsavgiften). Se mer info under.

DELTAKERFOND 

Økonomi skal ikke være en barriere for deltakelse på våre aktiviteter. 

KFUK-KFUMs Deltakerfond skal sikre at alle som ønsker kan være med på våre aktiviteter. Les mer om hvordan man søker her

KONTAKT

Programkoordinator Silje Mathea Kleftås Nygård. E-post: silje.nygard@kfuk-kfum.no