Familieleir på Tjellholmen 2019

Familieleir på Tjellholmen 2019

14.-16.juni er det klart for familieleir for hele storfamilien på Tjellholmen med spennende program for både voksne og barn i alle aldre.

Det blir aktiviteter både ute og inne for alle aldersgrupper. Vi håper på strålende forsommervær. Målet med leiren er å skape et godt fellesskap som inkluderer alle, og gir rom for å slappe av og nyte tid sammen med både familie, nye og gamle venner. 

Tjellholmen er en vakker øy i Hvaler-skjærgården, med mange muligheter for avslapping og aktivitet. Det blir fellessamlinger med forkynnelse og musikk, god mat, ballspill av ymse slag, aktivitetsløype, leker, spill og mye mer. Det blir mulighet for bading, man kan padle i kano eller fiske fra brygga, mulighetene er mange. Det er også åpen kiosk med salg av diverse snacks. Vi avslutter leiren med gudstjeneste på søndag, og vi har mulighet til å delta på programmet for Tjellholmendagen 16.juni. 

Familieleir er en dugnadsleir, så har du noen forslag til aktiviteter eller ønske om å bidra med noe, ta gjerne kontakt. 

Praktisk informasjon

Påmelding skjer på denne siden fra 1.april. En voksen melder på alle som reiser sammen og alle blir da et "reisefølge" og får faktura samlet. 

Første båten går fra Sydengen kl.17.30.

Priser

Barn, 0-3 år: Gratis (må likevel meldes på)

Barn, 4-18 år: 550 kr for medlemmer/750kr for andre

Voksne: 800 kr for medlemmer/1300 kr for andre

Det tilbys søskenmoderasjon på 100 kr per barn fra barn nummer to.

Som medlem i KFUK-KFUM får du rabatt på leirer, er dekket av KFUK-KFUMs ulykkesforsikring. Medlemskap koster 200 kr for de under 30 år og 500 kr for de over. Det er familierabatt på medlemskap og det er mulighet for å aktivere minsteprismedlemskap på 50 kr. Les mer om medlemskap.

Avmelding

Ved avmelding etter 3.juni vil det tilfalle et administrasjonsgebyr på kr 300. Ved avmelding etter 10.juni må det betales full pris. 

Deltakerfond

Økonomi skal ikke være en barriere for deltakelse på våre aktiviteter. KFUK-KFUMs Deltakerfond skal sikre at alle som ønsker kan være med på våre aktiviteter. Les mer om hvordan man søker her.


Kontaktinformasjon

Programarbeider KFUK-KFUM Østfold 

Tonje Hodnebrog, 906 06 167, tonje.hodnebrog@kfuk-kfum.no