Familieleir på Tjellholmen

Familieleir på Tjellholmen

Det blir familieleir på Tjellholmen 11. - 13 . juni!

På Familieleir er det rom for både å nyte tid med familien og å ha det gøy sammen med andre. Programmet består blant annet av aktivitetsløype, lek, ballspill, kanopadling, bading, kiosk og samlingsstunder.

Tjellholmen ligger idyllisk til i Hvaler-skjærgården og er den perfekte rammen for både avslapning og aktivitet. Hva med oppdagelsesferd rundt på øya, en tur i zip-linen og eller en kaffekopp på svaberget med utsikt over fjorden? Her har hver og en lov til å gjøre det man selv har lyst til!


Hver familie får eget soverom og alle måltider er inkludert. Det organiseres båttransport til og fra øya. Leiren avsluttes med gudstjeneste på søndag og de som vil kan delta på Tjellholmendagen etterpå. Har du forslag til aktiviteter eller ønske om å bidra med noe, ta gjerne kontakt! 

Bildegalleri

PRAKTISK INFORMASJON 

Påmelding skjer ved å trykke på den blå påmeldingsknappen i margen til høyre. En voksen melder på alle som reiser sammen og alle blir da et "reisefølge" og får faktura samlet. Mer informasjon kommer på e-post når leiren nærmer seg! 

PRISER 

Barn, 0-3 år: Gratis (må likevel meldes på) 

 Barn, 4-18 år: 550 kr for medlemmer/750kr for andre 

 Voksne: 800 kr for medlemmer/1300 kr for andre 

 Det tilbys søskenmoderasjon på 100 kr per barn fra barn nummer to. 

Som medlem i KFUK-KFUM får du blant annet rabatt på leirer og du er dekket av KFUK-KFUMs ulykkesforsikring. Medlemskap koster 200 kr for de under 30 år og 500 kr for de over. 

Det er familierabatt på medlemskap og det er mulighet for å aktivere minsteprismedlemskap på 50 kr. Les mer om medlemskap her

DELTAKERFOND 

 Økonomi skal ikke være en barriere for deltakelse på våre aktiviteter. KFUK-KFUMs Deltakerfond skal sikre at alle som ønsker kan være med på våre aktiviteter. Les mer om hvordan man søker her

KORONA OG GJENNOMFØRING 

Alle våre arrangementer skal følge de til en hver tid gjeldende retningslinjer for smittevern. Alle deltaker vil få informasjon i forkant om hvilke retningslinjer som vil gjelde på det aktuelle arrangement. Må vi avlyse på grunn av pandemien vil deltakeravgifter bli refundert.


KONTAKT 

Programkoordinator Silje Mathea Kleftås Nygård. E-post: silje.nygard@kfuk-kfum.no