Ferie for alle 2 Knattholmen 2021

AVLYST - Ferie for alle 2 Knattholmen 2021

Vi har avlyst arrangementet grunnet Korona-situasjonen og gjeldende anbefalinger for smittevern.

AVLYST!

EN LITT ANNERLEDES SOMMERLEIR

Aktiviteter kano og kajakk, robåter, klatrevegg, fotball, frisbeegolf, volleyball, bading for å nevne noen. Du velger selv!

Bibeltimer tilpasset de ulike aldersgrupper. Kveldene inneholder egne opplegg for store og små med kveldskro.

Ungdommene har sitt eget treffsted på Sydpynten om kvelden.

Barnegruppene knyttes sammen på den daglige bibeltimen og lek gjennom dagen.

Familien bor sammen på rom i felleshytter, hvorav de fleste hyttene har innlagt toalett og dusj.

Bespisning i hovedbygningen går vi til dekket bord tre ganger om dagen.

Tema for årets leir er: HÅP? 

Årets bibeltimeholder er .......... 

 FERIE FOR ALLE

er en familieleir der deltagerne selv er med og skaper innholdet. Dugnadsånd og fellesskap er stikkordene for leiren, men det er også rik tid til ferie og sommernyting. Noen har vært med på FFA i mange år og nye kommer til. Sommervenner som vi gleder oss til å treffe igjen. Leirene skjer samtidig med Forbunds- campen som arrangeres av Norges KFUK-KFUM sentralt. Noe program er felles, noe gjør de hver for seg.

KNATTHOLMEN KAN BY PÅ DET MESTE!

Badestrand og svaberg, kano, klatrevegg og fotball- eller volleyballbane er aldri mer enn et par minutter unna.

HAR DERE ALDRI VÆRT PÅ FFA2 FØR?

Og vil vite hvordan det er? Ta gjerne kontakt med årets vertskap: Helge og Silje Alsaker Solheim, Hildegunn Valen Kleive og Sveinar Kleive, Andreas Hjelset Håberg og Hedda Håberg, epost: knattholmen@gmail.com

PRIS MEDLEM:

Voksne og barn født 2005 eller tidligere: 3 350,-

Barn født 2006 - 2017: 2 400 ,-

Barn født fra 2018: 0

PRIS IKKE MEDLEM:

Voksne og barn født 2005 eller tidligere: 3 950 ,-

Barn født 2006 - 2017: 3 000,-

Barn født fra 2018: 0

Det åpnes for påmelding 1. mars
Påmeldingsfrist 29. april.

KORONA-SITUASJONEN

Vi planlegger som om alle sommerleirene vil bli gjennomført som normalt. Alle retningslinjer om smittevern vil bli fulgt. Vi må allikevel ha et forbehold om at myndighetenes retningslinjer for smittevern lar oss arrangere leirene. Vi vil gi beskjed i god tid om leirene vil bli gjennomført eller ikke. Må vi avlyse leiren av smittevernshensyn, vil du ikke betale noe.

DUGNADSOPPGAVER

Vi vil gjerne at hver voksen velger 2 eller 3 dugnadsoppgaver ved påmelding - om mulig i prioritert rekkefølge. De fleste vil få ansvaret for bare en av disse. Dere kan velge mellom disse oppgavene. Dugnadsoppgaver FFA2 2021.pdf

Valg av oppgavene gjøres i vårt elektroniske påmeldingskjema. Du kommer til dette ved å trykke på linken "Påmelding" øverst til høyre på denne siden. 

KNATTHOLMEN LEIRSTED

Knattholmen leirsted/kystleirskole er en del av øya Natholmen mellom Tønsbergfjorden og Lahellefjorden utenfor Sandefjord. Øya er på ca. 200 mål hvorav leirstedet utgjør 150 mål. Den idylliske beliggenheten innbyr til friluftsliv og naturopplevelser på land og sjø Her er fin sandstrand, blanke svaberg, leirbålplass og myke stier til Furuvika og Sydpynten. Knattholmen leirsted/kystleirskole eies av Vestfold & Telemark krets av Norges KFUK-KFUM, og har vært i drift siden 1923. Sommeren igjennom finner leirdeltakere i tusentall veien over den smale broen til Knattholmen. Vår og høstsesongen kommer hundrevis av elever hit på leirskole. Knattholmens hjemmeside.

Filer for nedlasting