Inspirasjonshelg med Ten Sing Norway 2018/19

Inspirasjonshelg med Ten Sing Norway 2018/19

22.-24.mars kommer Ten Sing Norway til Hedmark og Oppland, nærmere bestemt Gjøvik! Helga er åpen for alle ungdommer 13-19 år.

Dette får du: 

- Ten Sing Norway-showet 2018/19 "24/7 eller bare når det passer seg? Hvor stor plass har tro i din hverdag?" 

- Felleskor m/band - Bli med og syng eller spill sammen Ten Sing Norway og alle deltakerne på inspirasjonshelga.

- Hovedseminar (velg mellom dans, drama, band, direksjon, solist, teknikk) 

- Miniseminarer (velg mellom grafisk profil, foto/video, drama 2.0, lekeseminar, SportY, FiloSofa, styreseminar, globalt engasjement, gabong, allsang/beat for beat, arrangering/blekkeskriving, fletteseminar, brettspill, felleskor og strikkeseminar) 

- Kveldsshow og kveldssamlinger 

- Mat (husk å oppgi allergier/dietter ved påmelding! 

- Overnatting 

- Gudstjeneste, kirkekaffe og kretsens årsmøte  

- og ikke minst, fine folk, god stemning og masse inspirasjon! 

PRIS: 

750kr for medlemmer i KFUK-KFUM 

1.000kr for ikke-medlemmer i KFUK-KFUM 

200kr for LupY-deltaker u/overnatting 

500kr for LupY-deltaker m/overnatting 

PÅMELDING: 

Påmeldinga åpner mandag 17.feb! Meld deg på her https://kfuk-kfum.no/kalender/inspirasjonshelg-med-ten-sing-norway-2018-19 

FRIVILLIG MEDARBEIDER? 

Skulle du ønske du fortsatt var tenåring?! Fortvil ikke! Vi har behov for bein og armer om du kunne tenke deg å bidra i løpet av helga! Ta kontakt med Hans Martin Vilberg. 

SEMINAROVERSIKT 

HOVEDSEMINARER (3t): 

Dans - Her får du lære om hvordan man kan bruke dans og bevegelse i Ten Sing og hvordan man kan lage og lære bort en koreografi.   

Drama - Her får du muligheten til å tenke nytt om drama i Ten Sing! Det blir dramalek, dramaøvelser og mulighet for å lage et eget produkt! Du vil også få muligheten til å få nyttige tips og triks til å lage egne dramastykker til deg og/eller din dramagruppe. 

Direksjon - Gjennom dette seminaret får du en innføring i det å lede et kor og de ulike sidene ved dirigentrollen. Her får du lære om innstudering, dirigering og hva dirigentrollen innebærer. 

Solistseminar - Liker du å synge solo eller har du lyst til å prøve? Her får du lære om grunnleggende sangteknikk, mikrofonteknikk og om formidling og uttrykk. 

Band - Dette er seminaret for deg som allerede spiller eller vil lære å spille et instrument. Du kan få prøve å spille i band med Ten Sing Norway sitt nye elektroniske oppsett med synther og trommepad. Du kan også ta med egne instrumenter. Her får du oppleve hvordan det er å spille med tracks, lydspor som spilles av fra en datamaskin. Du blir utfordret til samspill med både de andre bandmedlemmene og den nådeløst presise datamaskinen. Fint om vi kan få informasjon om hvilke instrumenter deltagerne spiller på forhånd.  

Teknikk - Dette seminaret er for deg som har lyst til å lære mer om mixing, lys, lyd og scenearbeid. Vi går gjennom det mest essensielle for å levere et sceneshow! Man treng ikke ha tidligere kunnskap om teknikk for å være med 

MINISEMINARER (1t): 

Grafisk profil - ER det på tide med ny logo i Ten Sing-gruppa? Eller ønsker dere å ha en litt freshere plakat til den neste konserten? På dette seminaret vil du få en innføring i hvordan man kan bruke verktøyene til KFUK-KFUM for å få en gjennomført grafisk profil i Ten Sing-gruppa. Ta med egen pc. 

Foto/video - Liker du spennende motiver? Liker du å ta bilder? Her lærer du enkle tips og triks til hvordan man kan bruke bilder og film i deres Ten Sing gruppe. Du får være med i en kreativ prosess og lage din egen film eller fotomontasje. Obs! Ta med smartphone eller kamera, om du har! 

Drama 2.0 (fokus manus) - Går du dramalinja eller har en del erfaring med drama og teater? Ønsker du å bli bedre på å skrive og lage manus og teaterstykker du og din Ten Sing gruppe kan jobbe med? Da kan du bli med oss og finne gode måter å bygge scener, fine replikkvekslinger, stabile og spennende manus og legge regi på. 

 Lekeseminar - Leking er en viktig del av Ten Sing, men det er ikke kun fordi det er gøy, det ligger mange flere baktanker rundt det å leke i Ten Sing. Leking løsner på stemningen, gir god fellesskapsfølelse og er med på å samle fokus! I dag skal vi leke flere leker, noen av dem kjenner dere kanskje fra før, men noen er det kanskje første gang dere leker.  

SportY - På sporty gjør vi forskjellige fysiske aktiviteter, leker og sporter, der man kan komme med masse eller ingen erfaring! Sporty er for deg som liker å være sosial men samtidig være i fysisk aktivitet. Sporty handler ikke om å være flinkest eller sterkest men å ha det gøy! Vi fokuserer på personlig utvikling fremfor konkurranse!!  

FiloSofa - Vi synker dypt ned i sofaen og tankene og møtes i et forum der vi reflekterer og diskuterer rundt de store og de små spørsmålene i livet.   

Styreseminar - Her kan du få lære mer om organisering av Ten Sing og blant annet lære om om styrearbeid, miljøarbeid og forkynnelse. 

Globalt engasjement - Vil du forandre verden? Dette seminaret handler om å endre på det som er urettferdig eller lite bærekraftig i verden. Vi skal utveksle enkle tips og triks for å leve mer miljøvennlig og lære om hvordan man skal logge seg på og påvirke den globale verden.  

Gabong - Lyst til å lære kortspillet alle snakker om, eller er du allerede en? Gabong er et avansert og intenst kortspill som virkelig setter i gang spenningen rundt bordet. Bli med og spill et kortspill du sent vil glemme!  

 Allsang/Beat for Beat - Me samlast og syng kjente og kjære sanger saman. Etterpå blir det «beat for beat» konkurranse med ein twist som er at alle syng med!   

Arrangering/Blekkeskriving 

Fletteseminar - Kan du flette? Eller vil du lære deg det? Her kan du lære deg flere og vanskeligere fletter.  

Brettspill/kortspill - Brettspillseminaret handler om å informere de interesserte i de forskjellige type brettspill. Videre skal deltageren få prøve noen spill, utifra hva de syntes hørtes interessant ut, om det er mulighet for det kan turneringer med sjakk og fire på rad settes opp, men til syvende å sist håper jeg på at deltagere forlater seminaret med en idé av hva brettspill er, og hvorfor det kan være så morsomt. 

Felleskor - Vi legger opp til at felleskor enten kan tilbys som seminar eller som en felles korøvelse for alle. Lengde og innhold vil derfor variere ut i fra hvilken løsning som blir valgt. Hvis felleskor blir obligatorisk vil vi lære én til to sanger. Hvis det blir tilbydd som seminar vil vi øve inn flere sanger. 

Strikkeseminar - Elsker du å strikke? Eller vil du kanskje lære deg det? Her kan du få nyttige tips til nye strikkeprosjekt, eller litt hjelp på vegen. Det blir også tid til gode samtaler om pinner og nøster – og om alt annet. Ta med ditt eget påbegynte strikketøy, eller sett i gang med et nytt prosjekt på seminaret. NB: ta med garn og pinner selv.

Arrangementet er i regi av KFUK-KFUM Hedmark og Oppland krets, er rusfritt og åpent for alle 13-19 år! 

VELKOMMEN SKAL DU VÆRE!!