KFUK-helg på Tjellholmen

KFUK-helg på Tjellholmen

Vel møtt til KFUK-helg med tema "Livsglede - i en ny normal!" Obs! Utsatt påmeldingsfrist: 15.august Kvinner i alle aldre ønskes velkommen til en helg med mye latter, inspirasjon, samtaler, fellesskap, hvile og god mat! Irene Wenaas Holte er leirprest og vi får besøk fra KFUK-KFUM Global.

Helgens tema: Livsglede! - i en ny normal. 

Mange av oss kjenner på behovet for å ta tilbake opplevelsen av fellesskap, farger, glede, lek, stillhet og alt det gode som gjør at vi kjenner oss som hele mennesker - selv om vi ikke har alt på plass! Året som ligger bak oss og som vi fortsatt er i, har begrenset oss mye. Hva tar vi med oss videre? 

Det blir morgentrim, tur og bading. Det er god tid til sosialt samvær, men når som helst kan du trekke deg tilbake og ha «egentid». 

PÅMELDING OG PRIS 

Trykk på "påmelding" til høyre på denne siden. 

Påmeldingsfrist: 6. august. 

Pris

Kr 900,- for medlemmer i Norges KFUK-KFUM. Kr 1100,- for ikke-medlemmer. 

Kr 200,- for studenter. 

Vi ønsker fortrinnsvis at du betaler inn på forhånd til kretsens konto: 3000 34 96100 og merker innbetalingen med «K-helg»

KORONA OG GJENNOMFØRING 

Alle våre leirer skal følge de til en hver tid gjeldende retningslinjer for smittevern. Alle deltaker vil få informasjon i forkant om hvilke retningslinjer som vil gjelde. Må vi avlyse på grunn av pandemien vil deltakeravgiften bli refundert.