KFUK-KFUM Bjørgvin Nattcup 2020

AVLYST! KFUK-KFUM Bjørgvin Nattcup 2020

Det blir fotball, heiagjeng, konkurranser, aktiviteter, nattfilm, åpen kiosk, nye venner og mye sprell! Lag defineres som 5 spillere+ keeper+ innbyttere. Nattcupen åpnes med registrering og andakt. Pga korona-tiltak blir det i år bare to turneringsklasser: jenter og gutter, for spillere under 18 år.

Pga den lokale koronaforskriften som innføres midatt 28.oktober og varer i fire uker, der maksbegrensningen for innendørs arrangementer uten faste sitteplasses settes til maks 50 personer, må vi dessverre avlyse årets NATTCUP. 

Høsten 2020 arrangerer KFUK-KFUM Bjørgvin NATTCUP for 21.gang. 

På grunn av den pågående koronapandemien blir årets cup arrangert på kveldstid, og så fremt det ikke kommer nye retningslinjer for offentlige arrangementer vil det være en begrensning på 200 personer som kan delta på arrangementet. 

Cupen samler ungdommer fra hele kretsen til en kveld med fotballkamper, sprudlende heiagjenger og mange gøye aktiviteter for en hver smak!


Foreløpig program

 NB: I år skjer alt program i Haukelandshallen 

18:00 Registreringen åpner. Denne skjer gruppevis. Kom til tildelt tidspunkt. 

 19:00 Åpning og kort andakt 

19:15 Avspark første kamp 

00:15 Finalene spilles og kåring av vinnerlag 

00:30 Cup-slutt og hjemreise


Så fremt smittevernreglene tillater det håper vi å kunne tilby kiosk som vil selge et lite utvalg av drikke og snacks, som hotdogs, brus, sjokolade, vafler og snacks. Vi foretrekker betaling med bankkort eller Vipps, slik at vi begrenser mengden kontanter.


Påmelding og deltakeravgift 

Med redusert kapasitet på antall deltakere vil vi i år kun kunne tilby to turneringsklasser: jenter og gutter.  «Førstemann til mølla»-prinsippet gjelder for påmelding av deltakere og innmelding av ønsket antall lag. Spillere skal være under 18 år.

Nytt av året er at i reisefølgevalg-feltet i gruppepåmeldingen meldes det inn antall ønskede lag. Etter påmeldingsfristen har gått ut, vil dere motta en bekreftelse fra oss på hvor mange lag dere kan stille med. 

Lag: Ett lag defineres som 5 spillere + keeper + innbyttere. En spiller kan kun spille på ett lag.

Påmeldingsfrist: 1. november 2020 

Lagavgift: 300 kr pr lag. 

Deltakeravgift: 200 kr for medlemmer i KFUK-KFUM.  300 kr for ikke-medlemmer. 

Ingen deltakeravgift for ledere over 18 år. Det skal være 1 leder over 18 år pr 8.deltaker, og derav skal minimum en av lederne være over 20 år. 

Eventuelle reisekostnader dekkes av den enkelte. 

Påmelding skjer i KFUK-KFUM Connect. Se blå påmeldingsknapp oppe til høyre i denne artikkelen. 

Kun gruppevis påmelding, dvs. ingen kan melde seg på som enkeltdeltakere, alle skal være påmeldt i tilknytning til en KFUK-KFUM gruppe/menighet/ annen ungdomsgruppe som deltar på arrangementet. 

Pga korona-tiltak SKAL alle deltakere og ledere være påmeldt på forhånd!

Betaling: Det sendes samlet faktura for gruppen til reisefølgeansvarlig/påmeldingsansvarlig, der både deltakeravgifter og lagavgifter gireres.


KFUK-KFUM DELTAKERFOND 

Økonomi skal ikke være en stopper for deltakelse hos oss. 

Les mer om vårt deltakerfond her


Cupregler

Last ned her (lenke kommer!)


Aktiviteter utover fotballturneringer

På Nattcup er det ikke bare innefotball, men også egne saler med mange ulike aktiviteter. I år blir det dessverre et noe mindre tilbud enn "vanlig" pga ikke alle aktivitetene vi vanligvis har kunne tilby er gjennomførbare pga smitteverntiltak. 

I år kan vi tilby:

 • Heiagjengkonkurranse 
 • Nattkino 
 • Bordtennis 
 • Quiz/ kahoot


Pakkeliste 

 • Treningsklær 
 • Hallsko (joggesko med lys såle) 
 • Vannflaske 
 • Heiagjengkostyme/utstyr 
 • Niste 
 • Bankkort/penger til bruk i kiosken hvis du vil handle noe der
 • Voksenledere og andre som ønsker en kopp kaffe eller to: ta med egen termokopp

Husk også mye godt humør, fair play, skap trygghet på banen og unngå stygt spill. Her er det fellesskap og god lagånd som gjelder!

Det er pr dags dato uavklart om garderobene vil være tilgjengelig for spillerne, eller om de bare kan benyttes som gjennomgang til salene. Vi ber derfor om at spillerne stiller i treningstøy ved oppmøte. 


Covid-19 smittevern

Det skal være trygt å delta på arrangement hos oss! 

Vi følger myndighetenes retningslinjer for smittevern som til enhver tid er gjeldende. 

Vi ber også om at ledere, medarbeidere, foreldre/foresatte og deltakere gjør seg kjent med hva som er myndighetenes gjeldende retningslinjer. 

Ledere og medarbeidere vil motta utfyllende informasjon om hvilke retningslinjer vi forholder oss til. 

I forkant av arrangementet vil alle deltakere, ledere og medarbeidere motta et egenerklæringsskjema som fylles ut på forhånd. 

Vi baserer oss spesielt på LNU og Frivillighet Norge sin veiledning for aktiviteter i tillegg til Folkehelseinstituttets veileder for Arrangementer, samlinger og sommeraktiviteter.


POLITIATTEST OG EGENERKLÆRING 

 Alle ledere for grupper/menigheter og medarbeidere må fremvise gyldig politiattest og undertegne KFUK-KFUMs egenerklæring. 

Daglig leder i KFUK-KFUM Bjørgvin tar kontakt med de dette gjelder og informerer om hvordan man går frem for å søke om politiattest i forbindelse med deltakelse som leder eller medarbeider på Nattcup. 

Du kan lese mer om KFUK-KFUMs retningslinjer og rutiner for politiattest og egenerklæring her


KONTAKTINFORMASJON KFUK-KFUM BJØRGVIN 

Har du spørsmål? 

Ta gjerne kontakt med kretskontoret ved daglig leder Alice J. Vatnehol 

Telefon: 55606070/ 98667869

E-post: alice@kfuk-kfum.no 

Web: www.kfuk-kfum.no/bjorgvin 


FØLG OSS GJERNE PÅ SOSIALE MEDIA 

Facebook: Bjørgvin KFUK-KFUM 

Instagram: kfukkfum_bjorgvin