Påmeldinga til campingferie for hele familien på perla av ei øy utenfor Sandefjord er i gang! Badestrand, svaberg, kano, klatrevegg, kristent fellesskap og globalt engasjement. Årets tema blir:”Håp?”. Familiene bor i medbrakt telt/campingvogn. Velg uke ved påmelding.

Påmelding starter 15.03.2021

Covid-19 Pandemien gjorde at fjorårets leir ble avlyst. Vi planlegger i år for leir, men det kan bli behov for smittevernregler som kan sette begrensninger for både antall deltakere, program og sosial omgang. Arrangementskomiteen forutsetter at man ved påmelding forplikter seg til å følge de smittevernregler som blir satt for leiren. Reglene vil ha som mål å sørge for nødvendig smittevern og like muligheter for sosial deltakelse under leiren. Hvilke smittevernregler som blir satt avhenger av nasjonale føringer og den konkrete smittesituasjonen. Vi vil derfor komme tilbake til disse.

«Håp?» er tema for årets leir, og slik verden ser ut nå, så kunne det vel ikke passet bedre? 

Vi vet foreløpig ikke hvordan sommeren blir, men vi HÅPER at det blir KFUK-KFUM-camp i år også, og planlegger for det. Vi HÅPER dere har det bra og melder dere på til leir som dere ellers ville ha gjort. Knattholmen har fortsatt badestrand, svaberg, kano og klatrevegg. Om vi får lov til å møtes, så blir det i alle fall til et fellesskap om det kristne HÅPET. Og «Håpstangoen» vil bli sunget, om mulig enda høyere enn noen gang.

Vennlig hilsen Arrangementskomitéen

HVA ER KFUK-KFUM CAMPEN 2021

Knattholmen leirsted, Sandefjord, uke 27 – 29, fra søndag 04. juli til søndag 25. juli på ...