Kid Sing Show 2020

Kid Sing Show 2020 - digitalt

Lørdag 25. april samles barne- og tweensgrupper knyttet til KFUK-KFUM i Holmlia kirke for en ellevill musikkdag. Det blir fellesskor for både barn og tweens.

I fjor var nesten 200 barn samlet på scenen i Holmlia kirke. Fellesskap, glede og musikk stod i fokus. Familie og venner i salen fikk oppleve barna og tweensa synge om vennskap, grenseløse fellesskap, takknemlighet og trygghet. Vi gjentar suksessen og KFUK-KFUMs barne- og tweensgrupper få mulighet til å stå på en stor scene med full lydrigg, stilig lys og fantastisk band. Sammen lager vi et storslagent show med band, kor som synger kule sanger og kanskje noen andre spennende innslag...  Fra klokken 12 blir dagen fylt med forberedelser til show, øving, lydprøver, aktiviteter og mat, før kirken åpner til konsert for alle som vil høre kl. 17:00.

Noen sanger legger vi opp til at korene øver inn på forhånd, mens andre lærer vi inn denne dagen. Det blir både et stort kor med alle deltakere, i tillegg blir det et kor for barn og et for tweens. Det blir også mulighet for andre innslag, om din gruppe har noen gode ideer kan dere kontakte arrangøren. 

Gruppeledere vurderer selv hvilke aldersgrupper som inviteres til arrangementet. Sørg for at det er nok voksne til å ivareta gruppene og enkelte deltakeres behov.

Program for dagen

12:00 Felleskorøving
12:30 Barn og tweens øver i hvert sitt rom
13:30 Mat
14:00 Øvelser og ulike aktiviteter ute og inn
16:30 Dørene åpner til konserten 17:00 Konsertstart

Endringer kan forekomme. Detaljert program sendes til gruppene i forkant av arrangementet. 

PRAKTISK INFO OG PÅMELDING 

Det koster 2500 kr per kor for å delta. I tillegg betaler hver deltaker 150 kr for å dekke mat.
Voksenledere/foreldre betaler ikke for deltakelse, men må meldes på i Connect for å registrere mat-/diettbehov, samt for at arrangørene kan ivareta sikkerheten.

Gruppen må meldes på via Connect innen 10. februar.

Dette gjøres på følgende måte:
 - Trykk på den blå knappen og velg «Meld på din gruppe»
 - Velg enheten du skal melde på
- Velg fanen «Medarbeidere» og finn ditt navn (eventuelt den som skal motta faktura)
- Legg til deg selv som deltaker
- Trykk «Start påmelding»
- Velg påmeldingsalternativ «Gruppeleder»
- Trykk på «Reisefølgevalg» i boksen med «Påmeldte deltakere»
- Fyll inn estimert antall deltakere dere blir (dette er for at vi skal ha et bilde av hvor mange vi blir)
- Velg om du ønsker samlet faktura eller om hver enkelt deltaker skal motta faktura (Dette kan du også ordne selv om du trykker på «Betaling» på øverste linje) 

Deltakerne kan meldes på siden, men senest innen 27. mars. 

Konserten kl. 17:00 er åpen for alle og gratis. Det vil bli tatt opp kollekt. 

Økonomi skal ikke være til hinder for deltakelse på våre aktiviteter. KFUK-KFUMs Deltagerfond skal sikre at alle som ønsker kan være med på våre aktiviteter. Les mer om hvordan man søker her.

Noter og øving

Det vil være ulikt hvor mye gruppene forbereder låtene til showet. Dette er opp til hver enkelt gruppe, men barna bør ha sunget sangene noen ganger før selve showet. Det vil bli øvelser med flinke dirigenter med mye erfaring. Tweensgruppene får noen flere låter enn barna, det er mulig å ikke bli med på alle låtene. 

Når gruppa er påmeldt vil gruppeleder motta en lenke hvor musikken og mer informasjon vil publiseres løpende. 

HAR DU SPØRSMÅL? 

Ta kontakt med programkoordinator Eli Marie F. Johnsen, emjohnsen@kfuk-kfum.no / 97525160 

BILDER 

Det kan bli tatt situasjonsbilder, bilder av en mengde mennesker og bilder av allmenn interesse under våre arrangementer til profilering av KFUK-KFUMs aktiviteter i blader, brosjyrer og på web. Vi vil bare gjengi harmløse bilder som ikke fremstiller enkeltpersoner i et uheldig lys og som ikke er krenkende overfor avbildede. Gi beskjed til arrangør hvis du ikke ønsker at bilder av deg eller ditt barn blir offentliggjort. Om det tas nærbilder av barn vil vi kontakte foreldre og be om tillatelse før en eventuell publisering. Det vil bli tatt bilder i løpet av arrangementet, om du ikke ønsker at ditt barn skal tas bilde av, ta kontakt.