Knøttenatt

Knøttenatt

Knøttenatt er for barn fra 5 til 9 år som liker å bade, grille, leke og synge sammen med gamle og nye venner.

Hvert år ett døgn i mai, intas Knattholmen leirsted av barn i alderen fem til ni år. Her får de leke, bade, synge og bli kjent med nye venner. Ta med en voksen (for eksempel mamma, pappa, bestemor, bestefar, onkel, tante eller en fadder) Knøttenatt er sommerens høydepunkt!

AKTIVITETER 

På Knøttenatt gjør vi mye gøy. Hør bare her; det blir bading, masse lek, pinnebrød, ansiktsmaling, krabbefiske, kano og kajakk, håndarbeid, modelljernbane og ballspill. Og spør du ungdomslederen din kan dere finne på mye annet også. 

 PROGRAM 

På våre fellessamlinger i festsalen skjer det mye gøy fra scenen. Våre flinke programledere leder oss i sang, dans og supermorsomme leker. Vi får dessuten høre noen spennende historier fra bibelen, og på søndag blir det gudstjeneste som du kan være med på å forme. 

 KNATTHOLMEN LEIRSTED 

Knattholmen leirsted ligger idyllisk til ytterst i Tønsbergfjorden. Leirstedet er omkranset av svaberg og flotte strender. I tillegg er det lagt til rette for spennende aktiviteter både til lands og til vanns. Her vil du garantert trives. 

 PRISER 

Deltagere: 700,- Ledsagere: 800,-
 Vi gjør oppmerksom på at det er bindende påmelding. 

 ALDER 

5 - 9 år 

 PÅMELDINGSFRIST 

18. mai.