Dato for KFUK-KFUMs landsmøte 2019 er 3.-5. mai 2019. Informasjonen oppdateres løpende på denne siden frem til landsmøtet.

Landsmøtet starter fredag 3. mai 2019, med innsjekk mellom 12:30-13:30 (spis lunsj før du kommer). Landsmøtet avsluttes søndag 5. mai 2019, kl. 16:00. Programmet for helgen kan lastes ned her: Rammeprogram for KFUK-KFUMs landsmøte 2019

Lokasjon for landsmøte i 2019: Gamle museet, Dronningens gate 4, 0152 Oslo

Innkalling og saksliste ble sendt ut 1. mars 2019 og kan lastes ned her:
Innkalling og saksliste til KFUK-KFUMs landsmøte 2019

Hva er landsmøte i KFUK-KFUM?

Landsmøtet er Norges KFUK-KFUMs øverste demokratiske organ og holdes annet hvert år. Her kommer engasjerte KFUK-KFUMere fra hele landet sammen for å diskutere og fatte vedtak i viktige saker for organisasjonen. Det er også landsmøtet som velger forbundsstyret og bestemmer pris for medlemskontingent. For å bli delegat fra din gruppe må du ha fullmakt fra gruppa.

Les mer om hva som er landsmøtets oppgaver og hvem som kan sende representanter på landsmøtet: Om oss: landsmøtet

Påmelding

Påmelding til landsmøtet er åpen og gjøres via blå påmeldingsknapp. 

Påmeldingsfristen er 15. april 2019

Det er ansvarlig voksenleder eller styreleder som melder på delegater og utsteder fullmakt til hver delegat. For mer informasjon vedr. tildeling av fullmakt, se "Praktisk informasjon om landsmøte 2019"

I påmeldingsløsningen er 100 kr til reiseutjevning lagt til pris for landsmøtet. Les mer om priser for landsmøtet og praksis for reiseutjevning i artiklene nedenfor.

Det forventes at delegater på landsmøtet deltar på hele møtet da forhandlingene varer helt fra møtestart til møteslutt. Det gis ikke reduksjon i pris dersom en delegat ikke deltar alle dagene. Hvilke saker som behandles på hvilke tidspunkt bestemmes av dirigentskapet og tentativ tidsplan presenteres til landsmøtet ved møtestart. Endringer kan forekomme til enhver tid.

Fullmakt

Fullmakt må være på plass når landsmøtet starter. Det er styreleder som gir fullmakten. Dersom man er usikker på hvem som kan gi fullmakt / har utfordringer knyttet til å få effektuert fullmakt, ta kontakt med medlemsservice på medlem@kfuk-kfum.no eller tlf. 22 99 15 10. For utvalgene tildeles fullmakt av utvalgsleder.

For landsmøtet 2019 bekreftes fullmakten gjennom Connect: connect.kfuk-kfum.no. Funksjonen for å gi fullmakt finner du ved å gå inn på din enhet og velge "Administrasjon/Årsrapport" i dropdown-menyen. Gå inn på «Medlemmer» og tildel fullmakt. Husk også å slette gamle fullmakter hos medlemmer som ikke skal representere på landsmøtet.

Ved spørsmål rundt godkjenning av fullmakt, ta kontakt med medlemsservice på medlem@kfuk-kfum.no eller tlf. 22 99 15 10. Påmeldte delegater vil bli kontaktet av Forbundskontoret dersom det er uklarheter vedrørende deres fullmakt.

KFUK-KFUM demokratikurs 2019

Forandringshuset Lederakademi arrangerer demokratikurs for alle mellom 15-25 år i forkant av landsmøtet (erstatter tidligere KFUK-KFUM lobby). Kurset er en god introduksjon i demokrati og møteteknikk for unge delegater, og vi oppfordrer alle til å sende sine unge delegater på kurset som en god forberedelse til landsmøtet. 

Tid: 2.-3. mai 2019
Sted: Oslo

NB. Kurset er et selvstendig kurs, med egen påmelding og kursavgift.
Delegater som har gjennomført demokratikurset får rabattert pris på landsmøtet.

Meld deg på her: KFUK-KFUM demokratikurs 2019

Innkalling og saksdokumenter til Landsmøte 2019

Innkalling, saksliste og saksdokumenter til Landsmøte 2019 finner du på denne siden.

Reiseutjevning til landsmøte 2019

Informasjon om reiseutjevning til landsmøte 2019.

Praktisk informasjon om landsmøte 2019

Her finner du praktisk informasjon vedr. KFUK-KFUMs landsmøte 2019.

Priser for landsmøte 2019

På denne siden finner du priser for KFUK-KFUMs landsmøte 2019.

 

Det gode testament

Å skrive testament kan være et ømtålig tema, men det er for ...

26.03.2021

Trosopplæring ute

Uteaktiviteter i barne- og ungdomsarbeidet.

13.03.2021

Landsmøte 21 - Forslag om forenkling av organisasjonens navn

Forbundsstyret vedtok mandag 8. februar å fremme sak til om ...

02.03.2021
 

Filer for nedlasting

 

Relatert innhold

 

Relaterte arrangement