Besøk gjerne våre nye nettsider på kfuk-kfum.no

Ledere I Vekst Identitet og tro Bjørgvin 2021-2022

Ledere I Vekst Identitet og tro Bjørgvin 2021-2022

Lederkurset «Ledere i Vekst Identitet og tro» er for elever i videregående skole. Kurset gir deg en fordypning i identitet, selvbilde, tro og undring, trospraksis og refleksjon rundt egen tro. Kurset består av tre kurskvelder i Bergen og en nasjonale kurshelg. Bli med!

Kurset «Leder i Vekst Identitet og tro» gir deg en fordypning i identitet, selvbilde, tro og undring. Du blir bedre kjent med deg selv, du får reflektere rundt hva som har gjort deg til deg og hva du ønsker å ha med deg gjennom livet. Videre får du nærmere kjennskap til redskaper og ressurser fra kristen tro som kan være til hjelp i din og andres hverdag. 


KURSOPPLEGG 

Kurset gjennomføres som en kombinasjon av tre kveldsamlinger i Bergen og en nasjonal kurshelg. I år er den nasjonale kurshelgen lagt til Bergen. Overnatting og en del av programmet blir på Montana Vandrerhjem, på Landås. Resten av programmet legges til St.Jakob kirke og rundt om i Bergen. 


Dato for kurskveldene i Bergen er: 

21.september 2021

7.desember 2021

22.mars 2022 

Nasjonal kurshelg 8.-10.oktober 2021.

Les mer om opplegget for den nasjonale kurshelgen her.


PÅMELDING 

Fortløpende opptak med siste påmeldingsfrist 14.september. 

Påmelding i KFUK-KFUM Connect. Se link påmelding til høyre på denne siden. 

For at kurset skal kunne gjennomføres med lokale samlinger må minst 5 stykker melde seg på. Blir det færre enn 5 påmeldte, deltar vi kun på nasjonal kurshelg. 


KURSAVGIFT 

LIV Identitet og tro kursavgift for lokale kurskvelder og kurshelg kommer på 2600 kr. 

Dette dekker kurs- og programmateriell, kost og losji for den nasjonale kurshelgen. Reise til/fra kurssamlinger i Bergen, samt valgfrie aktiviteter under kurshelgen er ikke inkludert. 


LEDERPRAKSIS 

Det jeg gjør det lærer jeg! Praksis og lederoppgaver i enhet/menighet er en sentral del av ledertreningen i KFUK-KFUM. Alle på LIV Identitet og tro vil få praksisoppgaver. 


KURSBEVIS 

Alle som deltar på den nasjonale kurshelgen får LIV Identitet og tro kursbevis. I tillegg må man ha deltatt på minimum 2 av 3 kurskvelder. 


LIV IDENTITET OG TRO FLYER FOR NEDLASTING: 

LIV-identitet-og-tro-2021-2022-3.pdf


FØLG OSS GJERNE PÅ SOSIALE MEDIA 

Facebook: Bjørgvin KFUK-KFUM 

Instagram: kfukkfum_bjorgvin


KONTAKTINFORMASJON 

Har du spørsmål? 

Ta kontakt med daglig leder/ kretssekretær i KFUK-KFUM Bjørgvin krets, Alice Jeanette Vatnehol på tlf.nr. 98667869 eller e-post alice@kfuk-kfum.no 


Økonomi skal ikke være en stopper for deltakelse hos oss. Les mer om vårt deltakerfond på kfuk-kfum.no/deltakerfond

Filer for nedlasting