Ledertur til Praha 2019

Ledertur til Praha 2019

Leder i vekst-Basic kull 2018/19 (Østlandet) reiser i høstferien til Praha, Tsjekkia. Vi skal bo sentralt i den vakre hovedstaden. Meld deg på nå! Vi ønsker å være tidlig ute med påmeldingen for å sikre oss rimelige flybilletter.

Som LIV-basic deltaker 2018/19 har du mulighet til å melde deg på en ikke-obligatorisk tur til Praha.  

 NÅR:  

 Høstferien, uke 40 Fra søndag 29. september til fredag 04. oktober. 

 PRIS 

 Turen koster 3 300,-  Påmeldingsfrist 20. mars.  

 MAT 

 Prisnivået i Praha er lavere enn det vi er vant til.  Det å spise middag på restaurant er billig og enkelt. Deltakerprisen på 3 300,- vil dekke kollektivtransport i Praha, overnatting med frokost og tre middager. Vi er mange som reiser sammen det er derfor krevende å finne sted og bestille middagsmat som alle ønsker. Derfor er det både praktisk og hyggelig med tre felles middager og tre individuelle middager der deltakerne selv bestemmer sted og pris.

BESTILLING AV FLY 

For å reise billigst mulig må DU bestille flybilletter i god tid! Derfor gjør du følgende: 

  • Du tenker, snakker med foreldrene dine og bestemmer deg for å bli med på tur!
  • Bestill flybillet med en gang, da får du billigbillett. 
  • Gjør påmeldingen i Connect her! VIKTIG!
  •  Det beste er å få alle med på samme fly og lederne booker seg inn på dette flyet! 

Oslo-Gardermoen - Praha Søndag 29. sep 2019 kl. 08:20 Rute DY1502 - Praha - Oslo-Gardermoen Fredag 4. okt 2019 kl. 21:55 Rute DY1505


 PÅMELDING 

Påmeldingen gjøres her

PÅMELDINGEN ER BINDENDE OG DELTAKERNE MÅ SELV KJØPE FLYBILLETT!

 Påmeldingen i linken over skal: 

  • Gi oss oversikt over alle deltakerne 
  • Gi oss informasjon som videreformidles til Hostellet, fornavn og etternavn, fødselsdag og nasjonalitet (dette er standard informasjon som overnattingsstedet krever) 
  • Gi deltakerne mulighet til å informere om spesielle behov, medisiner eller annet vi bør vite (denne informasjonen vil automatisk bli slettet etter arrangement slutt) 


Du vil få tilsendt betalingsinfo på SMS med beløp og KID (nettbank).


HER SKAL VI BO 

 Hostellet heter Czech inn og ligger sentrumsnært. Programmet er variert alt fra lek og moro til besøk av mye flott YMCA-arbeid i Praha, for å komme oss rundt bruker vi kollektivtransport.


PROGRAM  

 Vi har gjennom flere år opparbeidet oss god kontakt med YMCA i Tsjekkia og lederteamet i Praha Ten Sing. Sammen med Praha Ten Sing skal vi arrangere bli-kjent-leker, team-building og få innsyn i deres måte å jobbe på. Målet for turen er å lære litt om KFUK-KFUMs arbeid utenfor Norge, gi deltakerne gode opplevelser og moro, reflektere rundt egen lederrolle og lære av hverandres ledererfaring. Her er foreløpig program.  En av de første dagene skal vi besøke hovedkontoret til Tsjekkisk-YMCA. Her får vi kunnskap om  forskjeller og likheter på måten vi jobber, og er organisert. Amazing race er en hyggelig og morsom måte å bli bedre kjent med hverandre. Vi har laget et rebusløp i Praha sentrum. Her skal alle bli delt inn i forskjellige grupper som skal løse flere praktiske og teoretiske oppgaver. Løpet start når deltakerne får utdelt første gruppeoppgave som må løses for å komme vider til neste oppgave. Slik fortsetter løpet til alle gruppene har fullført oppgavene. Programmet er inspirert av Amazing race fra TV.  Kompetanseutveksling på tvers av enhetene er en veldig hyggelig å inspirerende del av turen. I denne prosessen skal vi være i våre lokale grupper.  Dere skal presentere deres enhet og jobbe med å få tak i deres identitet som gruppe og hvilke utfordringer dere selv mener at må løses for å utvikle arbeidet lokalt.  Turen er frivillig og er ikke obligatorisk som en delt av LIV-Basic, men en hyggelig og uforglemmelig tur. Derfor er det også mye tid til bare kos og hygge.


Programmet deles opp i fem hovedbolker. Lek og moro (shopping, escape rom og tur til badeland ol. dette er dere med på å bestemmer) Amazing Race i Praha sentrum - Team-building  Bli kjent med YMCA-arbeid i Tsjekkia Kompetanseutveksling - ulike prosesser som gjøre det mulig å samtale rundt det å stå i et frivilliglederskap.  Arrangering og programarbeid (planlegging og gjennomføring),