RØST

SAVE THE DATE! Uke 27 i sommer --> på TOMB vgs. i Råde. "Episk! Gøy! Samhald! God kok! Gode folk! Spennende, musikk, amazing, vennskap, dans Rått opplegg, råe menneske!🤩" Nasjonal festival for ungdom 13 - 19 år i klubb og Ten Sing Mer info kommer her - så følg med!

 Vi har en skikkelig bra gjeng med frivillige som er supergira på å lage tidenes festival med; konserter, festivalstemning, volleyball, sol, bading, seminarer, felleskap, rettferdighet, dialog, vennskap, tro, kveldsshow, og mye mer! 

Bli med på festival! 05. - 09. juli, 2021 arrangerer vi en nasjonal ungdomsfestival-pilot for Ten Sing og klubb (13 - 18 år) som heter RØST!


pilot - hva betyr det?

At dette er en pilot betyr at det er den første gjennomføringen som skal gi mange gode svar på hvordan festivalen skal gjennomføres i årene fremover. I tillegg har vi mulighet til å teste ut nye aktiviteter og tilbud. Årets deltakere er med på å skrive KFUK-KFUM historie. De kan nemlig skryte av at de var deltaker og med på å forme den første nasjonale RØST festivalen. I 2021 er det kun plass til 200 deltakere. Koronasituasjonen setter begrensninger for antall deltakere, men gir oss en bra mulighet til å tilby en etterlengtet festivalopplevelse for unge i Ten Sing og klubb med trygge rammer.


hvem kan melde seg på?

Vi skulle gjerne hatt plass til flere enn 200 deltakere. Vi har som mål å ha en geografisk spredning på deltakerne slik at grupper fra hele landet får mulighet til å oppleve festivalen. Hver enkelt krets/region vil få et antall plasser til disposisjon basert på medlemstall i klubb og Ten Sing. Vi ønsker å dra nytte av kretsens lokalkunnskap om behov og interesse for en slik festival hos de ulike lokale gruppene. Vi ønsker også å ta hensyn til ulike kretsers tradisjon eller praksis om å sende grupper eller enkeltmedlemmer på festival. Derfor blir årets påmelding litt spesiell og skjer gruppevis. 


GRUPPEVIS påmelding

Skjer via din ansvarlig voksenleder eller daglig leder i krets. Her finner du din KFUK-KFUM gruppe/krets.  Benytt blå påmeldings-knapp øverst til venstre. 

Hver gruppe trenger en ansvarlig voksenleder som ungdommene er trygge på. Når det gjelder antall ledere per deltaker er det dere som kjenner deres ungdommer best og kan gi de den oppfølgingen de trenger. Dette varierer fra gruppe til gruppe. Vi har full tillit til at dere selv velger riktig antall voksenledere tilpasset deres gruppe.  


Program

Her kan du se et foreløpig program som beskriver i grove trekk festivaluken. Det tas forbehold om endringer underveis i planleggingsfasen. 

se program her


Informasjonsmøte

Vi ønsker velkommen til INFORMASJONSMØTE 8. JUNI KL 18:30 tilbyr vi deltakernes foresatte et digitalt informasjonsmøte. Her får dere hilse på noen av de frivillige lederne, gjennomgang av programmet og nyttig praktisk info. 


AV- OG PÅMELDINGSBETINGELSER 

KFUK-KFUM vil gjøre påmeldingen til ungdomsfestivalen trygg og forutsigbar. Vi tar på alvor korona-pandemien og vil tydeliggjøre betalingsbetingelsene for festivalen.Betaling.Påmeldingen er allerede i gang. Etter registrert påmelding i Connect vil du få tilsendt betalinginformasjon per SMS med 14 dagers betalingfrist, påmeldingen er bindende. 

  •  Avlysning på grunn av korona-restriksjoner. KFUK-KFUM følger nasjonale retningslinjer for krav til gjennomføring av arrangement. Skulle disse retningslinjene gjøre at vi må avlyse ungdomsfestivalen vil hele beløpet bli tilbakebetalt. 
  • Avbestilling på grunn av personlige årsaker. Ved avmelding før 1. juni vil du måtte betale et avmeldingsgebyr på kr 300,- Avmelding etter 1. juni gir ingen refusjon.

PRIS

  • 3 100,-

Sted og tidspunkt

Festivalen vil være i uke 27, 05. - 09. juli. Vi har jobbet lenge med å finne sted og nå er det klart - vi skal være på vakre Tomb videregående internatskole med god plass! Den ligger vakkert til i Råde nær sjøen. Vi håper dette er et uke som kan passer for mange. Ved å velge denne uka blir det enkelt å samarbeide med Danmark sin Wonderful Days som er i uke 27. Se også masse bilder av festivalstemningen her.  Planen er at Ten Sing og klubber fra Norge deltar på festivalen i Danmark de årene det ikke arrangeres i Norge (2021, 2023, 2025...), og at danske deltakere kommer til Norge (2022, 2024, 2026...). I 2021 er det altså både festival i Norge og i Danmark.


covid-19

Et av koronatiltakene som tas før sommerens festival er at maksantallet blir 200 deltakere. Utover dette følger vi de til en hver tid gjeldene smittevernrådene fra myndighetene. Herunder avstand og fasiliteter for god hygiene.


kontakt

Spørsmål om festivalen sendes til Torgeir Andersen på torgeira@kfuk-kfum.no


Mer festival-info - Hold deg oppdatert

Her kan du følge med på de viktigste oppdateringene og nyheter om festivalen. Er du påmeldt eller bare nysgjerrig klikk deg inn her?

På denne siden vil du finne nyttig informasjon som for eksempel pakkeliste, infomøte og viktige datoer.

//les mer

BildegalleriVi skal være på Tomb videregående skole sitt vakre og idylliske område. Lurer du på hvordan det ser ut? Ta en titt på hvordan skolen presenterer seg på YouTube. Her vil du få et godt inntrykk av omgivelsene: