Nyttårsleir på Blestølen

Nyttårsleir på Blestølen

Velkommen til Blestølen leirsted og nyttårsleir. Leiren er for deg mellom 13 og 19 år. Det blir skiturer, brettspill, underholdning og storstilt feiring av det nye året med festmiddag og fyrverkeri.

KFUK-KFUM inviterer for første gang til nyttårsleir på Blestølen leirsted på Blefjell i Buskerud. Vi ønsker å avslutte 2018 og starte 2019 sammen med akkurat deg! Ta med deg en venn eller kom alene - viktigst av alt: kom som du er!

Blestølen er et idyllisk leirsted på Blefjell i Buskerud. Her er det garantert skiføre på denne tiden av året. 

Adresse til Blestølen leirsted: Google Maps

Program

Vi legger opp til et variert program der du selv kan velge hva du vil gjøre. Om du ønsker å legge ut på en koselig skitur med kakao og kvikk lunsj i sekken kan du det, eller du kan velge å sitte foran peisen på hytta med strikketøyet, en god bok eller et gøy brettspill. Vi ønsker at denne helgen skal være en avslappende og koselig helg sammen med gamle og nye venner. På nyttårsaften steller vi i stand til festmiddag, underholdning og fyrverkeri. 

Program.pdf


Praktisk informasjon

Pris

Prisen for hele leiren er 600 kr. Dette inkluderer overnatting og festmiddag. Alle tar med brød og pålegg til fellesmåltidene.

Transport

Deltakerne ordner med transport til og fra Blestølen selv.  

Påmelding

Påmeldingen er åpen, så det er bare å melde seg på via den blå knappen oppe i høyre hjørnet!

Påmeldingsfristen er 20.desember, men vær rask med påmeldingen da det er begrenset med plasser. 

Kontaktinformasjon

Er det noe du lurer på? Ta kontakt med programarbeider i KFUK-KFUM Buskerud Tonje Hodnebrog: tonje.hodnebrog@kfuk-kfum.no / 90606167

Deltakerfond

Vi vil at alle skal kunne delta på våre arrangementer, også de som kanskje har litt utfordrende økonomi. Vi har derfor opprettet et deltakerfond hvor du kan søke om økonomisk støtte. Les mer her: Deltakerfond


Filer for nedlasting