Sensommertreff 2020

AVLYST:Sensommertreff 2020


SENSOMMERTREFF UKE 1 ER FRA 18. – 24. AUGUST  (FuLLT)
SENSOMMERTREFF UKE 2 ER FRA 25. – 31. AUGUST 

Sensommertreffene har lang tradisjon i KFUK-KFUM, og i mange år har vi holdt til på Rødungstølen. Programmet står i trekantens tegn; bibeltimer, fotturer, kveldsprogram med sang, musikk og besøk av lokale kunstnere. På ettermiddagene er det tilbud om aktiviteter som kor, hesteskokasting, bocciaturnering eller sangstund. Fredag kveld er det nattverd-gudstjeneste og søndag deltar vi i den lokale gudstjenesten. 


Rødungstøl høyfjellshotell ligger i Bergsjøområdet i Ål kommune. Her har Norges KFUK-KFUM arrangert sensommertreff i over 10 år. Vi bor på ca 1000 moh med utsikt til Hallingskarvet, i et område med meget gode turmuligheter.

Rødungstølen Hotell


Bibeltimeholder uke 1: 

Helga Haugland Byfuglien. Helga er ledende biskop (preses) fram til slutten av februar 2020. Da blir hun pensjonist. Tidligere generalsekretær i Norges KFUK-KFUM. 

Bibeltimeholder uke 2:

Sindre Eide og Estrid Hessellund. Sindre kjenner vi som en sentral person i Ten Sing – arbeidet i KFUK-KFUM. Siden har han bl.a. jobbet lenge med musikk og liturgi i Kirkerådet.    Estrid er lærer og salmedikter, opprinnelig dansk, gift med Sindre,og har arbeidet i Kirkens Nødhjelp og nå i mange år med å formidle gleden ved vår salmeskatt.BrosjyrePÅMELDINGEN STARTER 1. MARS; Hjertelig velkommen! 


Hilsen komiteen: 

Jartrud Eidheim og Ørnulf Axel Elseth 

Elida og Sigmund Sortland 

Bjørg og Helge Vold 

Gro Steensnæs og Svein Håvåg