Sensommertreff 2021

 

Sensommer treff uke 1 er fra 10. – 16. august (Fullt)

Sensommer treff uke 2 er fra 17. – 23. august

Sensommertreffene har lang tradisjon i KFUK-KFUM, og i mange år har vi holdt til på Rødungstølen. Programmet står i trekantens tegn; bibeltimer, fotturer, kveldsprogram med sang, musikk og besøk av lokale kunstnere. På ettermiddagene er det tilbud om aktiviteter som kor, hesteskokasting, bocciaturnering eller sangstund. Fredag kveld er det nattverd-gudstjeneste og søndag deltar vi i den lokale gudstjenesten. 

Rødungstøl høyfjellshotell ligger i Bergsjøområdet i Ål kommune. Her har Norges KFUK- KFUM arrangert sensommertreff i over 10 år. Vi bor på ca 1000 moh med utsikt til Hallingskarvet, i et område med meget gode turmuligheter http://www.rodungstol.no


Bibeltimeholder uke 1

Helga Haugland Byfuglien. Helga har vært ledende biskop (preses) fram til slutten av februar 2020. Da ble hun pensjonist. Tidligere generalsekretær i Norges KFUK-KFUM. 

Bibeltimeholder uke 2

Sindre Eide og Estrid Hessellund. Sindre kjenner vi som en sentral person i Ten Sing – arbeidet i KFUK-KFUM. Sien har han bl.a. jobbet lenge med musikk og liturgi i Kirkerådet. Estrid er lærer og salmedikter, opprinnelig dansk, gift med Sindre, og har arbeidet i Kirkens Nødhjelp og nå i mange år med å formidle gleden ved vår salmeskatt.

PÅMELDINGEN STARTER 1. MARS; 

NB: Det forutsettes at deltakerne er vaksinert mot COVID-19 før frammøte på Rødungstølen 

Hjertelig velkommen! Hilsen komiteen: 

Jartrud Eidheim Elseth og Ørnulf Axel Elseth 

Elida og Sigmund Sortland 

Bjørg og Helge Vold  

Knut Christiansen