Sommerklubben i Asker 2021

Sommerklubben i Asker 2021

Sommerklubben er et aktivitetstilbud på dagtid for barn/tweens som skal begynne i 5.-8. klasse fra høsten. Dagene fylles med ulike aktiviteter som bading, rebus, formingsaktivitet, lek, padling, ballspill og kortspill. Sommerklubben har åpent på 9.00-15.00 hverdager i uke 25 og 26.

KONTAKTINFORMASJON 

Har du spørsmål, ta gjerne kontakt på e-post til

sommerklubben@kfuk-kfum.no 

Merk e-posten med "Sommerklubben i Asker".

 

Aktiviteter 

Mange av aktivitetene på Sommerklubben vil i år foregå i grupper. Det vil være masse spennende aktiviteter både på land og i vannet. Foreløpig planlegger vi for å ha faste grupper på ti barn og en leder. Dette vil vi tilpasse de gjeldene smittevernsreglene når det nærmer seg, men vi har gode erfaringer med en slik organisering fra 2020. Det blir aktiviteter som rebusløyper, smittevennlige leker og turer i nærområdet, i tillegg blir det masse tid til bading, soling, kioskbesøk. 


påmelding

For å kunne tilfredsstille myndighetenes retningslinjer om grupper og oversikt over deltakere må barna meldes på hele uker. Barna må meldes på senest en uke før, men vi har kun 40 plasser per uke. De ukene som blir fulle vil det opprettes ventelister om noen melder avbud. 

Sommerklubben er for barn som skal begynne i 5.-8. klasse fra høsten av, og det er gratis å delta.

Påmeldingen er åpen, og skjer i KFUK-KFUMs medlemssystem Connect. Trykk på den blå påmeldingsknappen til høyre på denne siden. 
En grundig beskrivelse av de ulike stegene finner du her: Beskrivelse påmelding Sommerklubben Connect.pdf

I år vil påmeldingsskjemaet også inneholde et felt der du fyller ut hvem ditt barn ønsker å være på gruppe med. Dette gjør vi for å sikre at gruppene vi deler i skal fungere godt og at de som kjenner noen på Sommerklubben skal få komme på samme gruppe. Det er også viktig at det opplyses om spesielle tilretteleggingsbehov og at vi har korrekt kontaktinfo til en eller gjerne to foresatte. Kommunikasjon om endringer i program kommer til å skje på sms. 

Mat

Det er ikke servering på Sommerklubben. Det er muligheter for å fylle drikkevann, så ta med matpakke og drikkeflaske. 


Smittevern og gjennomføring

Sommerklubben gjennomføres i tråd med gjeldende smitteverntiltak. Vi kommer tilbake til de konkrete tiltakene når sommeren nærmer seg. Alle påmeldte vil motta et skriv om hvilke smittevernstiltak som settes i verk. Det er avgjørende at dette leses, forståes og overholdes av alle. 


Sikkerhet og tilrettelegging

Alle ledere på Sommerklubben har gyldig livredningskurs. 

I tillegg kreves det at barna må ta en uformell svømmetest første dag på Sommerklubben. Godkjennes testen, får de et svømmesertifikat som er gyldig for alle vannaktiviteter på Sommerklubben. Dersom barnet ikke svømmer godt nok, kreves det bruk av svømmevest i vannet. Alle må til en hver tid ha på redningsvest når de er i båt eller i kajakk. Sommerklubben har redningsvester som barna fritt kan låne. Ved registrering må Sommerklubbens ansatte ha kontaktinformasjon til en foresatt som er tilgjengelig om noe skulle oppstå. 

Vi ønsker at alle som kommer på Sommerklubben skal ha en fin opplevelse og føle seg sett og ivaretatt. For å ivareta barna på en god måte ønsker vi i forkant å få tilstrekkelig informasjon om tilretteleggingsbehov og områder barnet kan oppleve sårbarhet og trenger ekstra oppfølging. Gi oss heller litt for mye enn for lite informasjon! Skriv dette i påmeldingen, du kan gjerne skrive at du ønsker en samtale med hovedleder.

Det vil være tydelig retningslinjer knyttet til smittevern, disse må både foresatte og deltakere kjenne til og følge. 


Ta med

Tøy etter forholdene, husk at det kan bli litt kjølig eller begynne å regne
Gode sko
Badetøy og håndkle
Solkrem
Matpakke og drikkeflaske


Kontaktinformasjon

Har du spørsmål, ikke nøl med å sende en e-post til sommerklubben@kfuk-kfum.no . Mer e-posten med "Sommerklubben i Asker".