Sommerklubben på Kalvøya 2019

Sommerklubben på Kalvøya 2019

Sommerklubben er et aktivitetstilbud på dagtid for barn om begynner i 5.-7. klasse høsten 2019. Dagene fylles med ulike aktiviteter som for eksempel bading, sol, lek, padling, ballspill og kortspill. Sommerklubben har åpent fra 09.00-16.00 hverdager i uke 26, 27, 32 og 33.

Sommerklubben er et arrangement i samarbeid med Bærum kommune, og har en lang tradisjon for å samle barn som vil ha aktiviteter på dagtid, også i sommerferien. På Kalvøya står de ansatte og tar i mot alle med åpne armer. De er klare for å lage et program med supre aktiviteter for alle. Tidligere år har det vært bading, såpesklie, ballspill, håndarbeidsaktiviteter, kortspill, padling, sandslottbygging og mye mer. 

Sommerklubben holder åpent hverdager fra 09.00-16.00 i uke 26, 27, 32 og 33 på Kalvøya, som ligger ved Sandvika i Bærum. 

PRIS  

For å  skape et godt, inkluderende fellesskap på Sommerklubben må barna meldes på minst tre dager. 

Tre dager: 900 kr (mandag-onsdag eller onsdag-fredag)

Hel uke: 1200 kr 

Denne organiseringen gjør at lederne bedre kan ivareta og inkludere de barna som er påmeldt, samt at barna får mulighet til å bli godt kjent med de andre som er med på Sommerklubben. 

Barna må meldes på senest fredagen før deltakelse, om det fremdeles er ledig plass. Dette gir lederne mer forutsigbarhet og gjør at man kan planlegge et godt opplegg tilpasset gruppestørrelsen. 

Kostnader skal ikke være til hinder for deltakelse på KFUK-KFUMs arrangementer, derfor er det mulig å søke Deltakerfond for å få dekke hele eller deler av deltakeravgiften til Sommerklubben. Les mer og søk her.

Påmeldingen åpner mandag 8. april. Trenger du hjelp med påmeldingen finner du en beskrivelse her: Beskrivelse påmelding Sommerklubben Connect 2019..pdf

Påmelding skjer i KFUK-KFUMs medlemsystem, Connect. Når påmeldingen har åpnet, trykk på den blå påmeldingsknappen i høyre hjørne. En grundig beskrivelse av de ulike stegene finner du her: Beskrivelse påmelding Sommerklubben Connect 2019..pdf

Mat

Alle må ha med egen mat eller penger til å handle i kiosken på Kalvøya. Det er mulighet for å grille og det er vannkraner på øya.

SIKKERHET 

 Alle ledere på Sommerklubben har gyldig livredningskurs. I tillegg kreves det at første gang barna kommer på Kalvøya må de ta en uformell svømmetest. Godkjennes testen, får de et svømmesertifikat som er gyldig for alle vannaktiviteter på Sommerklubben. Dersom barnet ikke svømmer godt nok, kreves det bruk av svømmevest i vannet. Alle må til en hver tid ha på redningsvest når de er i båt eller i kajakk. Sommerklubben har redningsvester som barna fritt kan låne. Ved registrering må Sommerklubbens ansatte ha kontaktinformasjon til en foresatt som er tilgjengelig om noe skulle oppstå. 

 Har ditt barn særlige behov ta kontakt!

Ta med

Tøy etter forholdene, husk at det kan bli litt kjølig eller begynne å regne

Gode sko

Lommepenger til kiosken

Badetøy og håndkle

Solkrem

Matpakke og drikkeflaske

Facebook

Følg Sommerklubben på facebook 

Her finner du også en flyer som kan deles ut: sommerklubben 2019.pdf

Ankomst

Barna blir levert og hentet på Kalvøya rett ved kiosken. Her må de sjekkes ut og inn hver dag.

Om barnet har lang reisevei kan det avtales henting i Sandvika. Dette må gjøres i god tid. Sommerklubbens deltagere vil da bli hentet og levert på Sandvika tog/busstasjon (gangavstand fra Kalvøya).


Kontaktinformasjon

Har du spørsmål send e-post til sommerklubben@kfuk-kfum.no