SOMMERLEIR NORD-NORGE

SOMMERLEIR NORD-NORGE

KFUK-KFUM i Nord-Norge inviterer til sommerleir på Folkehøgskolen Nord-Norge! Alle er velkommen! Voksne, Barn, Besteforeldre, Ungdom, Barnegospel, Tweens. Deltakeravgift dekker alle måltider. Aktiviteter tilpasset alle aldre. Egen leir for ungdom, 13 år +. Camp ute eller bo inne. Velkommen!

ONSDAG 31. JULI - SØNDAG 4. AUGUST 

BADING, DANS, DRAMA, DUGNAD, DEBATT, FISKING, FELLESMÅLTID, GLOBALLØP, gymsal, KANO, KUNSTGRUPPE, KVELDSKAFÉ, SPORTY, KAPELLSTUND, TURER, ÅPEN SCENE, klatring OG MASSE MER. 

DELTAKERAVGIFTEN DEKKER ALLE MÅLTIDER og AKTIVITETER.

DUGNADSLEIR Som en del av en leir og et feriefellesskap er det noen oppgaver vi trenger en håndsrekning fra deg for å få gjennomført. Greie, konkrete oppgaver som f.eks. vaffelsteking til kveldskro, måltider, morgenyoga (?), registrering på globalløpet, mv. Dette gir deg sjansen til å bli kjent med nye gjennom en liten dugnadsinnsats - og gir gjerne mer enn det krever. Du bidrar til en vellykket leir hvor alle har en plass i fellesskapet! Kom gjerne med ideer!


Egen ungdomsleir!

Det blir en egen leir for ungdom som er 13 år og eldre. 

Ungdomsleir med eget program + noe felles program sammen med resten av sommerleiren.

PÅMELDING: 

Påmeldingen åpner 24.mars. Benytt den blå påmeldingsknappen i høyre marg på denne siden. Denne betalingen gjelder kun deltakerinnbetaling - IKKE medlemskap. 

Hvis du ikke er medlem, mottar du et engangspassord for innlogging. 

Bli medlem av KFUK-KFUM her

Betal via giro eller vipps (tar 15 sek!). Du har anledning til å selv aktivere et medlemskap til 50 kr, -, dersom medlemskontingenten oppleves for høy for egen økonomi. 


PRISER: 

Uteboer telt: kr. 1000,- 
Uteboer telt, barn under 13 år: kr. 800,- 
Inneboer m/sovepose: kr. 1 400,- 
Inneboer m/sovepose barn under 13 år: kr. 1200,- 


Barn født f.o.m. 2016 = gratis (men må meldes på.) 
Familie Inneboer (5 stk eller fler) = maxpris: 5 800,- 
Familie Uteboer (5 stk eller fler) = maxpris: 4 000,- 


UNGDOMSLEIR 13 år og oppover: kr. 1 400, -

UFORDRENDE ØKONOMI? VI VIL HA ALLE MED - SØK VÅRT DELTAKERFOND

- VI VIL AT ALLE BARN OG UNGDOM SKAL HAR MULIGHET TIL Å DELTA PÅ VÅRE LEIRER. 

Dersom det med betaling er vanskelig, så ikke nøl med å ta kontakt med din krets i nord, så finner vi en løsning sammen. Mange barn og unge vokser opp i familier som har en sårbar økonomi og som ikke har råd til å la barna delta i organiserte fritidsaktiviteter. KFUK-KFUMs deltakerfond skal bidra til at alle barn og unge i vår organisasjon kan være med, uavhengig av familiens økonomi. SØK KFUK-KFUMS: DELTAKERFOND

ULYKKESFORSIKRING Alle medlemmer i Norges KFUK-KFUM er dekket av vår kollektive ulykkesforsikring på aktiviteter i KFUK-KFUM regi. 


Folkehøgskolen Nord-Norge eies av Norges KFUK-KFUM og kretsene i nord lager felles sommerleir for fjerde år på rad! 

Skolen ligger på Evenskjer i Skånland kommune. Til hurtigbåtforbindelse i Harstad er det en 40 min kjøretur. / evt. Buss 210 Harstad - Evenskjer. Til Tromsø kjører en på rundt 4 timer. Flyforbindelse ved Evenes lufthavn. 

Når du er påmeldt vil der komme mer info. Velkommen!

HILSEN: FINNMARK, TROMS OG NORDLAND KRETS!


Filer for nedlasting