Sommerleir på Tjellholmen 2020

AVLYST - Sommerleir på Tjellholmen 2020

Sommerleiren er avlyst pga koronapandemien. Vi arrangerer sommerleir for deg som går på ungdomsskolen eller videregående! Sett av 27. - 31. juli til en uke med masse moro på Tjellholmen leirsted!

Tjellholmen er en fantastisk øy i Hvalerskjærgården. Vi satser på varme og herlige sommerdager fylt med kano, bading, capture the flag, grilling, leirbål og mange andre morsomme aktiviteter! Vi gleder oss til å møte deg på Tjellholmen!

Overnatting og mat 

Tjellholmen har fine sovehytter med rom med senger til 4-10 personer. Reiser du alene eller med en venn eller to, skriv gjerne på påmeldingen hvem du ønsker å bo på rom med. Grupper som reiser sammen får tildelt antall rom på forhånd og fordeler selv hvem som skal sove på rom sammen. 

Maten lages av ansatte på leirstedet. Husk å skrive inn dietter og/eller allergier som kommentar ved påmelding. 

Pris

Prisen for deltakere som er medlem i KFUK-KFUM er 1900 kr. For dem som ikke er medlem koster leiren 2300 kr. Medlemskap koster 200 kr i året, og man kan melde seg inn på kfuk-kfum.no/bli-med. Ledere som reiser med gruppe betaler egen pris. Ta kontakt på roa@kfuk-kfum.no ved spørsmål.


HVA SKJER HVIS VI MÅ AVLYSE PGA. KORONA? 

Det er vanskelig å si på dette tidspunkt om det vil være mulig å gjennomføre leiren pga. korona-pandemien. 

KFUK-KFUM har besluttet at vi vil fortsette å planlegge leiren slik at vi kan gi barn og unge en fantastisk leiropplevelse i sommer dersom situasjonen har bedret seg. Vi vil ta en endelig avgjørelse på bakgrunn av nasjonale og kommunale retningslinjer om vi kan gjennomføre senest fire uker før leiren. Informasjon om avgjørelsen vi bli sendt på SMS til alle påmeldte. 

 Dette medfører en økonomisk risiko for oss, og for å sikre at vi ikke går med et uhåndterlig underskudd blir praksis som følger:

  • Påmelding er bindende. Førstemann til mølla får plass. 
  • Deltakeravgiften blir først fakturert når det er endelig avklart at vi kan gjennomføre leiren (senest fire uker før). Dvs. at dersom leiren avlyses før denne datoen betaler du ingenting. 
  • Om arrangementet likevel må avlyses etter nye pålegg fra helsemyndighetene, blir 10 % av deltakeravgiften ikke tilbakebetalt. Se på denne “påmeldingsavgiften” som et spleiselag for å dekke underskuddet. 

NB! Det er mulig å søke deltakerfond for økonomisk bidrag til hele eller deler av deltakeravgiften (også påmeldingsavgiften). 

Økonomi skal ikke være en stopper for deltakelse hos oss. Les mer om vårt deltakerfond her!

Påmelding

Påmeldingen er åpnet! Meld på deg selv, eller din gruppe, ved å bruke den blå påmeldingsknappen i høyre marg! 

Spørsmål?

Kontakt programkoordinator Silje Mathea Kleftås Nygård på e-post: silje.nygard@kfuk-kfum.no


Last ned flyer her:

Sommerleir på Tjellholmen 2020 .pdf