sommerleirer på Vier 2021

sommerleirer på Vier 2021

Nå er leirene fulle og påmeldingen stengt! Gjelder ikke United sisters-camp uke 28


Uke 25    21.-25. juni          Fotballeir

Uke 26    28. juni- 2. juli     Sommerleir 12-16 år  - FULLT  - fortsatt ledige friplasser 

Uke 27    5.-9. juli                Friluftsleir 9-12 år 

Uke 28    12.-16. juli            Sommerleir 

Uke 29    19.-23. juli            Familieleir  

Uke 30    26.-30 juli             Sommerleir 9-12 år 

Uke 31    2.-6. august          Sommerleir 9-12 år -  FULLT - fortsatt ledige friplasser

Uke 32    9.-13. august        Sommerleir 13-16 år


PROGRAM PÅ de ulike leirene

Alle leirene starter med buss fra Ynglingen i Stavanger mandag morgen og ender samme sted fredag ettermiddag. På Vier er det store grøntareal med fotballbane og sandbane for håndball og volleyball. Vi ligger ved sjøen og har egen strand, stupebrett og kanoer. På Vier er det dårlig wifi :) Og når mobiltelefonen legges vekk åpnes det opp for gode samtaler rundt leirbålet eller tacoen eller i snopekøen for å handle i Buå, og for mye uteliv og masse morsomme og nye aktiviteter. 

uke 25 fotballeir

info kommer

uke 26 - bjørns sommerleir

Bjørn Hareim har arrangert Fiks Ferigge Ferie-leir på Vier i flere tiår. Nå har han tatt med seg lederne sine og arrangerer en uke med masse kjekke aktiviteter: Mini-OL med konkurranser både ute og inne, bading og sjøliv, skogstur, diskotek, kos og grilling rundt bålpanne, underholdningskvelder med egen kunstutstilling, danseopptredener og rappeshow.

uke 27 - friluftsleir

Rogaland speiderkrets har ansvar for denne uken som gir deg en "smak av speiding". Det betyr masse uteliv med tur/haik, kano og bading, spikking, hengekøye, utekino og markedsdag og selvfølgelig mat på bål. Friluftsleiren i fjor rapporterte om kulinariske retter som "arabiske netter" og sjokoladefondue.

Uke 28

info kommer

uke 29 - familieleir

Leir for familier med innvandrerbakgrunn. Ta kontakt på vier@kfuk-kfum.no for mer informasjon.

uke 30 - ynglingens sommerleir

Ynglingen har arrangert leirer på Vier i mange generasjoner. På sommerleir er det program fra morgen til kveld med konkurranser og "Jakta på skatta", tur i kano og bading, ulike ballaktiviteter og spill, "beat for beat" og musikkverksted, formingsaktiviteter og Vierdans. Noen aktiviteter er felles for alle, noen velger du ut i fra egen interesse.

uke 31 - ynglingens sommerleir

Ynglingen har arrangert leirer på Vier i mange generasjoner. På sommerleir er det program fra morgen til kveld med konkurranser og "Jakta på skatta", tur i kano og bading, ulike ballaktiviteter og spill, "beat for beat" og musikkverksted, formingsaktiviteter og Vierdans.

uke 32 - ynglingens ungdomsleir

Denne leiren passer for deg som går på ungdomskolen. Denne uken blir det mye bading og kano, bordtennis og ulike ballspill og tur i nærmiljøet. Det er en god blanding mellom aktiviteter du velger selv og aktiviteter du gjør med gruppen din som "Jakta på skatta" og "beat for beat". På ungdomsleiren har vi alltid noen overraskelser på lur. 

Den som blir med vil se!

påmelding 

Trykk på blå påmeldingsknapp til høyre. Har du vært inne før taster du inn mobilnummer og kode. Koden kan du få tilsendt på ny. Hvis det er første gangen du er inne i systemet taster du inn ditt mobilnummer og trykker "ny bruker" Så får du en kode på sms som du logger deg inn med. Inne i påmeldingsmodulen er det et blått felt med "legg til deltaker". Videre får du valg om å legge til "den du er pårørende/foresatt for". Hvis barnet ditt ikke er medlem fra før trykker du på "opprett ny personoppføring", så er du i gang med påmeldingen. 

Hvis du vil ha bekreftet påmelding pr mail, huk av på samme linje som du legger til deltaker:pris

Kr 1000,- som dekker reise, overnatting, mat og aktiviteter.  

Betalingsinfo med KID og kontonummer sendes på sms og mail. Faktura kan lastes ned som pdf og det er også mulig å betale med Vipps. 

Økonomi skal ikke være en stopper for å dra til Vier. Ikke nøl med å ta kontakt: vier@kfuk-kfum.no  Mer om vårt deltakerfond på: kfuk-kfum.no/deltakerfond


KFUK-KFUM følger nasjonale og lokale retningslinjer for krav til gjennomføring av arrangement. Skulle disse retningslinjene gjøre at vi må avlyse leir vil hele beløpet bli tilbakebetalt.

praktisk

Deltakerne bor på to, tre, fire, seks og ti-sengsrom. Ved ankomst får du tildelt et rom. Ønske om romvenn kan gis i påmeldingen.

Pakkeliste: ● Drikkeflaske (skriv navn på) ● Godt med klær til ulikt vær og temperaturer ● badedrakt ● Sovepose og pute ● Toalettsaker og håndkle 

Når det nærmer seg leir får alle en infomail med en mer detaljert pakkeliste, oppmøtetid- og sted, kontaktinfo til hovedleder og info om lommepenger.

sikkerhet og smittevern

Vi har en egen beredskapsplan for alle våre arrangement i KFUK-KFUM. Alle leirene har ledere som har gjennomgått førstehjelpskurs med hjerte- lungeredning og livredning i vann.

Korona: Vi vil til enhver tid følge opp med gjeldende smittevernstiltak. Et av tiltakene kan være begrensing i antall deltakere. Her gjelder først til mølla! Hvis vi må begrense antall deltakere vil de som meldte seg på tidligst ha førsterett på plassene.

kfuk-kfum sine verdier

ÅPEN Alle som vil, kan delta hos oss uavhengig av kjønn, seksuell- og religiøs identitet, etnisitet og nasjonalitet 

MODIG Vi står opp mot urett og kjemper for at barn og ungdom skal bli sett og hørt, lokalt og globalt 

UTVIKLENDE Vi gir unge mennesker mulighet til å utfolde seg, utvikle sine evner og egenskaper og påvirke framtiden 

RETTFERDIG Vi mener at Gud har skapt alle mennesker med lik verdi, og vi kjemper for en mer rettferdig verden 

TRYGG Vi skaper trygge fellesskap med ungt ansvar og voksent nærvær

Vil du vite mer om hvem vi er? Sjekk: www.kfuk-kfum.no

om vier

Her kan du se bilder og lese litt om Vier:  http://www.ynglingen.no/index.php/om-vier