St.Hans-leir på Solhøgda 24.-26.06.2020

St.Hans-leir på Solhøgda  24.-26.06.2020

Hjertelig velkommen til sommerleir på Solhøgda for 3.-7 klasse!! Her skal vi få noen supre sommerdager midt inni Frolands vakre natur, med bading, kano, leiker, sport, sang, skattejakt, samlingstunder med bibelfortellinger, mulighet for å sove i hengekøye, god mat og masse kos ute og inne.

Vi vil ta hensyn til smittevern reglene, og derfor er det kun plass til 20 deltakere. Førstemann til mølla:)

Hvor og når

Solhøgda leirsted ligger på Øynaheia i Froland, og du kan lese mer om det her.  

Pga smittevern vil vi ikke legge opp til noe fellestransport, men gi beskjed dersom det blir vanskelig å hente eller levere så skal vi prøve å hjelpe.  

Barna kan leveres mellom kl 0800-1000 på onsdag 24.06. og hentes mellom kl 1500-1630 på fredag 26.06. 

for hvem

Leiren er for barn som nå er ferdige med 3.klasse til de som skal starte i 8.klasse. 

Voksne som kan tenke seg å være med som ledere må veldig gjerne ta kontakt på mail til jorunn.skjulestad@kfuk-kfum.no

Program

  • Frokost
  • Samlingstund
  • Ute aktivitet med ilagt lunsj. Det blir bading, kano, natursti, aktivitets løype, skatte-jakt mm. Stort sett uten værforbehold.  
  • Middag – ute når været tillater det 
  • Fellesleker som fotball (med visse korona-justeringer), volleyball, spenn på boks, menneske memo, stafett med mer Dersom været tilsier at vi må være inne deler vi oss på de tre fellesrommene og ser film, har formingsaktiviteter, lager dans, leker mimeleker og andre koronavennlige inne leker
  •  Kveldsmat og  kveldssamling 
  • Vi har fått låne hengekøyer av Skattekammeret, så dersom noen har lyst vil det iallefall bli mulig å sove ute i hengekøye en av nettene. Da er det lurt og ta med et ekstra teppe, og varme klær/sokker til å sove i.

Ta med

Sovepose, laken og putetrekk. Pga korona er det viktig at alle har med laken og putetrekk også

Drikkeflaske

En liten sekk til f.eks å ta med badetøy

Klær og sko til å leke ute i skogen

Regntøy og støvler

Varm jakke -  ullgenser

3 tørre skift

Badetøy og håndkle

Redningsvest, dersom du har

Sitteunderlag, dersom du har

Toalettsaker

Tøfler eller gode ullsokker til inne bruk

korona-TILPASNINGER

Vi vil ha fokus på smittevern på leirene i sommer og vil bruke ekstra tid på å få gode rutiner på håndvask f.eks ved bruk av badet, ved måltider, mellom aktivitetene mm. 

Selv om Solhøgda er et stort leirsted med plass til 60 stk, vi ikke være mer enn 20 barn på leirene. 

Vi vil dele barna inn i små grupper som de følger hele tiden. Oppgi ved påmelding om det er noen barnet gjerne vil på gruppe med.  Disse gruppene vil følge hvem de sover sammen med, spiser sammen med og de vil rullere på de ulike aktivitetene. 

Det vil bli tilrettelagt ved måltidene.

Vi har utvidet tidsrommet for henting og levering for å unngå kø i disse situasjonene. 

Vi vil være ute så mye som mulig - ta med regntøy og skift. 

pris

Prisen er kr 600, og for søsken er det kr 500 pr barn. Dvs 1000 kr for to søsken, 1500 for 3 osv.... Velg altså alternativet søsken for begge/alle barna. 

(For rabatt på kr 210 se punktet for medlems rabatt!) 

Du vil få betalings info på SMS iløpet av 1-3 dager. Påmeldingen er ikke godkjent før betalingen er registrert. 

Siste frist for betaling er 20.juni. 

 Ved avbestilling må dette gjøres i connect før 16. juni. Har du alt betalt må du også sende en mail til jorunn.skjulestad@kfuk-kfum.no 

 Avbestilling etter 16.juni vil få et gebyr på kr 200. 

ALLE MED 

Det er viktig for KFUK-KFUM at alle kan være med på leirene våre uansett økonomi. Derfor har vi et deltaker fond der du kan søke om støtte dersom du synes prisen blir høy for din familie. Du kan finne mer informasjon og søke om å få dekket utgiften på: kfuk-kfum.no/bli-med/deltakerfond, eller du kan sende en mail til jorunn.skjulestad@kfuk.kfum.no

MEDLEMS RABATT

Medlemskap i KFUK-KFUM koster 200 kr for hele 2020, og vi har satt medlems rabatten for leiren til 210 kr pr person. Vi har satt rabatten så høy at det blir 10 kr billigere å være med på leiren dersom du er medlem i KFUK-KFUM, fordi vi får ekstra støtte for våre medlemmer. 

Du kan lese mer om hvem KFUK-KFUM er her. 

Mange er allerede medlem i KFUK-KFUM gjennom sin klubb eller kor, men dersom du ikke er det vil du få tilbud om å melde deg inn i Leir-klubben vår når du melder deg på sommerleiren. Håper du vil det! 

Rabatten kommer ikke opp før medlemskapet er betalt, men prisen vil oppdatere seg når du har betalt. 

Dersom du får feil pris kan du sende en mail til jorunn.skjulestad@kfuk.kfum.no 

Som medlem vil du få rabatter på alle leirene KFUK-KFUM har i år. Itillegg til rabatter er du med og støtter KFUK-KFUM sitt arbeid for barn og unge,  og du har også div andre fordeler du kan lese om her. 

PÅMELDING 

Du melder deg på via connect. Finn den blå knappen oppe til høyre på denne siden. Dersom du er medlem, eller har brukt connect til å melde deg på arrangementer før, har du alt en profil. Brukernavn=telefonnummer. Dersom det er første gang du er på leir med KFUK-KFUM må du lage en profil. Det er enkelt. Du velger bare ny bruker og følger instruksene. Det kan være lurt å bruke telefonnummeret til den som skal betale. 

Når du melder på må du oppgi ca når du har tenkt å hente og levere barnet, dette er for å prøve å unngå at for mange kommer på en gang, for å minke smitterisikoen. 

Vi ønsker å bruke bilder fra leiren på hjemmesiden vår, face book siden vår og på plakater og reklame for KFUK-KFUM sine barneleirer siden, og har derfor tatt med et valg i påmeldingen som heter: Vi ønsker å bruke bilder på KFUK-KFUM sine sider. Her må du velge om det er OK at barnet ditt sees på et fellesbilde, om det er OK med med alle bilder også de der barnet ditt blir i sentrum eller om du ikke vil at vi skal bruke bilder der barnet ditt kan gjenkjennes. Det vil kun være barn i positive settinger og ikke med badetøy.

Dersom det noen spesielle behov/dietter el skrives det under: Viktige opplysninger om deltakeren. Viktig å skrive ned, selv om det er informert om fra før, eller informert andre plasser også.  Vi vil prøve å legge til rette så alle kan være med. Bare ta kontakt om dere lurer på noe.

Viktig at du under foresatte oppgir de telefonnummer som vi kan treffe foresatte på før og under helga. Gjerne mer enn ett telefonnummer. Påmeldingsfrist 16.juni, men her blir det nok fort fult, så ikke nøl! 

Har du problemer med påmelding er det bare å sende en mail til  jorunn.skjulestad@kfuk.kfum.no

velkommen

Vi håper å treffe DEG på leir i år! Sammen skal vi skape gode sommeropplevelser med mottoet til KFUK-KFUM - Vær deg selv- Stå opp for andre!

For spørsmål kan du ringe eller sende e-post  til Jorunn Ø Skjulestad, tlf 934 24326, jorunn.skjulestad@kfuk.kfum.no