Ten-leir 2021 på Knattholmen

Ten-leir 2021 på Knattholmen

Ten leir på Knattholmen leirsted er god steming og høy feriefaktor. Her møter du folk på din egen alder som er klare for å nyte fine dager med sommer og sol. Bademulighetene er mange og det mangler ikke på spennende aktiviteter. Meld deg på og få opplevelser du vil leve lenge på!

tid og sted

2. - 6. august på Knattholmen leirsted.

aktiviteter

Den største attraksjonen vi kan by på er båttur til den fantastiske øygruppa Stauper. Her skal vi være en hel dag og boltre oss i sjøen, og nyte sola på glattskurte svaberg. Dette er vårt svar på middelhavets øyhopping. I tillegg kan vi by på kjempehuska, kano/kajakk, energikamp, beachvolleyball, fotball og mye mer. På Ten-leir er det god feriestemning som gjelder.

program

I løpet av leiren vil det være flere samlinger, og det vil også være en gudstjeneste i løpet av uka. Det vil også bli gjennomført Globalløp, i god stil. Mer informasjon om dette kommer. Vi gjentar suksessen fra i tidligere og arrangerer et stemningsfullt beachparty en av kveldene. Vi serverer tropisk punch og grillene blir tent. Et magisk øyeblikk du ikke bør gå glipp av. Vi er en livsynsåpen organisasjon der alle er velkomne!

knattholmen leirsted

Knattholmen leirsted ligger idyllisk til ytterst i Tønsbergfjorden. Leirstedet er omkranset av svaberg og flotte strender. I tillegg er det lagt til rette for spennende aktiviteter både til lands og til vanns. Her vil du garantert trives.

priser

Medlemspris: 2050,-

Ordinær pris: 2450,-

Dersom vi må avlyse grunnet Korona-situasjonen, vil dere ikke betale noe.

påmeldingsfrist

25. juli. Du melder deg på ved å trykke på den blå knappen til høyre.

alder

13-17 år.

betaling og deltakerinformasjon

Omtrent to uker før leiren vil dere motta et deltakerbrev med mer informasjon om hva dere skal pakke og lignende.

Omtrent en uke før leiren vil du motta en SMS med betalingsinformasjon for leiren.

Har du spørsmål knyttet til dette, er det bare å ta kontakt.

deltakerfond

Økonomi skal ikke være et hinder for deltakelse hos oss! Les mer her for å lese mer om KFUK KFUMs deltakerfond, og hvordan du kan søke.

Korona-situasjonen

Vi planlegger som om alle sommerleirene vil bli gjennomført som normalt. Alle retningslinjer om smittevern vil bli fulgt. Vi må allikevel ha et forbehold om at myndighetenes retningslinjer for smittevern lar oss arrangere leirene. Vi vil gi beskjed i god tid om leirene vil bli gjennomført eller ikke. Må vi avlyse leiren av smittevernshensyn, vil du ikke betale noe.