Ten Sing Kurs 2020 - Østlandet

Ten Sing Kurs 2020 Østlandet

Velkommen til Ten Sing-kurs på Østlandet sommeren 2020! På Ten Sing kurs får du være kreativ, møte andre ungdommer og delta på en seminargruppe hvor du får oppfølging av dyktige instruktører, alt i rammen av et sosialt felleskap.


Ten Sing kurs er et tilbud til all ungdom som ønsker et seminartilbud i sommer og som vil lære mer og utvikle seg innenfor band, dans, drama, lydteknikk, showproduksjon, sang, direksjon og styrearbeid.

Hva får du oppleve? 

Du velger én av seminargruppene som du får undervisning i. Dagene fylles med ulike aktiviteter som seminargrupper, felleskor og sosiale aktiviteter, med fokus på å inspirere deg og gi gode tips som du kan ta med deg tilbake til din lokale Ten Sing gruppe. 

Praktiske opplysninger 

Kurset gjennomføres i Oslo 28.-30.juli 2020. Det er en forutsetning for deltakelse å være med alle dagene. Kurset inkluderer ikke overnatting. Kurset vil være tilpasset retningslinjene fra myndighetene med tanke på smittevern. Det skal være trygt å være med på kurs! 

SEMINARER 

Dette er seminarene som tilbys: 

  • Styrearbeid 
  • Direksjon nybegynner
  •  Korledelse 
  • Showproduksjon 
  • Teknikk 
  • Drama 
  • Band 
  • Dans

Kurset består av sosialt, felleskor, måltider og seminarer. Du velger et seminar som du er på gjennom de tre dagene. Du velger seminar når du melder deg på kurset. 

PÅMELDING

Åpner 5. juni 2020 (NB! Kort påmeldingsfrist!) 
Frist for påmelding 12. juni!
Det er begrenset med plasser (50 tilgjengelige plasser). Det vil gjøres en prioritering av deltakere basert på hvilken Ten Sing gruppe du er fra og hvilket seminar du har valgt kort tid etter påmeldingsfristen. Påmeldingen er ikke gjeldende før du har fått tildelt plass. Det er lurt å melde seg på raskt! 

KURSAVGIFT

Kurset koster 1500 kr pr. person
(påmeldingen er bindende ved tildelt plass) 

REISE

Det blir ikke organisert fellesreise for dette kurset, og vi anbefaler å unngå kollektiv transport.

DELTAKERFOND

Økonomi skal ikke være en hindring for deltakelse på KFUK-KFUMs arrangementer. Hvis du har problemer med å betale kursavgift eller reise kan du søke deltakerfondet for støtte. Mer informasjon om deltakerfond på kfuk-kfum.no/deltakerfond 

Kontakt

Ta kontakt med kamilla.slettene@kfuk-kfum.no om du har noen spørsmål.