Ten Sing Norway Show i Arendal 2019

Ten Sing Norway Show i Arendal 2019

Ten Sing Norway vil med sitt forrykende show vise oss hva Ten Sing er, og hva Ten Sing kan bety for unge i dag. Gjennom sketsjer, filmer, danser og sanger vil de si noe om problemstillingen tro og vitenskap på en måte unge kan relatere seg til. Dette vil du ikke gå glipp av!

Årets Ten Sing Norway-show, "Skjæringspunktet", handler om utfordringer vi møter knyttet til tematikken tro og vitenskap. Vi ønsker å vise at det går an å tro på både religiøse og vitenskapelige forklaringer, og at de ikke nødvendigvis motsier hverandre. Mange ungdommer opplever i dag fordommer når det gjelder tro, og kan synes det er vanskelig å forsvare seg i diskusjoner rundt sin egen tro. Noen føler kanskje at de blir sett på som naive og godtroende fordi de er kristne, og at man heller burde gå til vitenskapen for svar. Vi ønsker å utfordre og bevisstgjøre dagens ungdom på hva de selv tenker om dette temaet.

Program

Showet skal være på Roligheten skole, på Tromøya.

18.00: Felles oppstart med lek og felleskor 

18.30-19.40: Seminar/Konfirmantsamling 

19.40-20.00: Pause 

20.00-21:15: Show

Seminarer:

Ten Sing Norway tilbyr flere seminarer du kan velge mellom. De ulike seminarene er Dans, Drama, Show med mening og Ten Sing- ideén. I tillegg starter økten med felleskor der gruppen lærer en sang fra showet. Seminarene er laget for å gi inspirasjon og nye verktøy til Ten Sing-arbeid lokalt.

DANS 

Om du er nybegynner eller ikke, så er danseseminar absolutt noe for deg! Her skal du få lære noe av dansen fra showet, og få mulighet til å være med å danse på showet. Seminaret er åpent for alle og krever ingen forkunnskaper. 

DRAMA 

På dramaseminaret kan du få utforske din egen og andres kreativitet. I tillegg får du innblikk i en del av showet Ten Sing Norway setter opp. Det vanker også en sjanse til å komme på scenen under showet. Seminaret er åpent for alle. 

 «SHOW MED MENING» - OM SHOWPROSESS 

På dette seminaret ser vi på prosessen med å sette opp et show, fra ide til ferdig produkt, og Ten Sing Norway deler erfaringer direkte fra egen showprosess. Seminaret passer for deg som allerede har noe erfaring fra Ten Sing.

«TEN SING IDÉEN» 

På dette seminaret ønsker vi å opplyse og utfordre deltagerne på den ideologien som Ten Sing bygger på. Her vil du lære om noen av grunnideene bak Ten Sing og bli bevisstgjort på din egen praksis som Ten Sing-leder. Seminaret passer for deg som allerede har noe erfaring fra Ten Sing.

Konfirmant-seminar

Det er tilbud om eget seminar for konfirmantgrupper, dersom noen menigheter ønsker å ta med sine konfirmanter.  Det blir et seminar rundt temaet tro og vitenskap, og hvorfor dette ikke trenger å være motsetninger. Dette blir et spennende seminar for konfirmantene om et aktuelt tema, for å avkrefte myter og usannheter.  Ekstra bra blir det når seminaret kommer fra engasjerte kristne ungdom, og konfirmantene blir oppfordret til å tenke selv rundt temaet.

Pris

Billetten koster 100 kr for voksne og 50 kr for barn/studenter.

Vi ønsker nettopp deg velkommen til årets Ten Sing Norway-show!