Besøk gjerne våre nye nettsider på kfuk-kfum.no

GLOBALLØP PÅ TEN SING SEMINAR

Alle deltakerne på Ten Sing-seminar inviteres til å være med på Globalløp! Globalløp er en konkret handling vi gjør sammen på Ten Sing-seminar for en mer rettferdig verden. Det er fest og moro, fellesskapsbyggende og meningsfylt. Sammen forandrer vi verden - bli med!

I fjor løp Ten Sing-seminar-deltakerne inn over 56 500! Bli med på å toppe dette på sommerens seminar! Globalløp er et sponsorløp der deltakerne skaffer sponsorer som støtter løperens innsats. Sponsoren kan bidra med et fast beløp eller et beløp per runde løperen gjennomfører. Jo flere runder løperen gjennomfører, jo større blir bidraget fra sponsorene. I vårt nettverktøy registreres løpere med sponsorer og rundeantall, og det genereres giroer til hver enkelt sponsor. Globalløpsrunden er ca. 500 meter lang og løpet varer i 30 minutter.

DU ER IKKE NØDT TIL Å LØPE FORT

Du kan sprinte eller gå, løpe baklengs eller hinke. Du kan stille i klovnedrakt eller superheltkostyme eller trille venninna di i handlevogn. Det viktigste er at alle har det gøy og at du får familie, venner og kanskje lokalt næringsliv til å være sponsor. Slik kan du støtte ungdom i deres kamp mot fattigdom og urettferdighet! Innsamlede midler håndteres i tråd med innsamlingskontrollens retningslinjer gjennom KFUK-KFUM Global.

SPONSORSKJEMA OG BETALING

I forkant av løpet vil alle deltakerne på Ten Sing-seminar motta en SMS med link til sponsorskjema på nett. Der kan du enkelt registrere og ha kontroll på dine sponsorer. Det vil også være mulig å få sponsorskjema på papir under seminaret. Etter løpet får alle løpere en SMS med oversikt over sine sponsorer og hvor mye de skylder. Denne informasjonen har løperen selv ansvar for å videreformidle til sponsorene. Nytt av året er betaling i VIPPS, så nå er det kjempeenkelt å få inn alle de innsamlede midlene! Bli med – sammen bygger vi global rettferdighet og fred!

HVA GÅR PENGENE TIL?

Pengene vi samler inn går til Globalaksjonen. Globalaksjonen er KFUK-KFUM-bevegelsens årlige solidaritetsaksjon der barn, ungdom og voksne samler inn penger til KFUK- og KFUM-prosjekter i andre land som støtter unge menneskers kamp mot fattigdom. I år fokuserer Globalaksjonen på ungdoms rettigheter og medvirkning i Sør-Sudan, Tanzania og Palestina. Les mer om Globalaksjonen her: https://kfuk-kfum-global.no/metode/globalaksjonen