Tidligere arrangementer

Her er en oversikt over alle registrerte KFUK-KFUM-arrangementer
September 2021

Ledere i Vekst Basic Oslo og Akershus 2021/2022

Annet

Ledere i Vekst Basic er et ettårig ledertreningskurs for deg mellom 16 og 19 år, som allerede er eller vil bli leder i kristent barne- og ungdomsarbeid. På Ledere i Vekst Basic blir du utrustet til å bygge og lede åpne og trygge fellesskap der unge mennesker får delta og har innflytelse.

Les mer

STYLE: Styre- og Lekekurs

Annet

Et eksklusivt kurs for de som sitter i styrene for ungdomgruppene i Buskerud, Vestfold og Telemark. Vi samles en helg på Blestølen for å lære mer om hva det vil si å sitte i et styre, og hvordan man skal drive en Ten Sing gruppe best mulig.

Les mer

Barnefestival 2021 - Nordfjordeid

Annet

Endeleg kan vi sleppe oss laust etter nokre krevjande månader med korona. VI i KFUK KFUM Sogn og Fjordane inviterer til ein feiande flott barnefestival på Operahuset på Nordfjordeid. Velkomen til ein dag med underhaldning, leik og moro. Josefine og Oskar, årets vinnere av MGP junior vert med.

Les mer
August 2021

Pappa/barn-helg 2021

Leir

På seinsommaren er vi igjen klare for Pappa-barn-helg, på Idylliske Kjeldsund leirstad! Her skal fedre og barn i lag med andre fedre og barn utforske skjærgarden kring leirstaden med kano, kajakk og til fots. Andakt, brettspel, song og konkurransar høyrer også med på programmet!

Les mer

KFUK-helg på Tjellholmen

Annet

Vel møtt til KFUK-helg med tema "Livsglede - i en ny normal!" Obs! Utsatt påmeldingsfrist: 15.august Kvinner i alle aldre ønskes velkommen til en helg med mye latter, inspirasjon, samtaler, fellesskap, hvile og god mat! Irene Wenaas Holte er leirprest og vi får besøk fra KFUK-KFUM Global.

Les mer

Sensommertreff 2021

Annet

Les mer

Aktivitetsleir på Nesholmen 2021

Annet

Velkomen til nokre spanande dager med mykje uteaktivitetar, leik og moro. Vi møtes på Nesholmen leirstad til eit sosialt fellesskap der du treff gamle og nye vener. Velkomen!!!!!!!

Les mer

Lederleir for ungdom 2021

Leir

VELKOMMEN TIL LEDERLEIR FOR UNGDOM 8.-11.AUG 2021, YNGLINGEN I HAMAR

Les mer

Mpower - sommerskole

Ferdighetskurs/-seminar

Mpower- sommerskole - 8.-10.trinn. Empower er engelsk og på norsk betyr det myndiggjøring. På fem dager skal vi bli bedre på å vite hvordan vi kan endre verden og Bergen og utforske hvordan ungdommer i mye større grad kan kan være med å bestemme over sin egen nåtid og fremtid.

TRIALEIR - Strandheim 2021

Annet

Sommerens store happening er utvilsomt Trialeir på Strandheim den 08. - 13. august 2021!

Les mer

Barneleir på Nesholmen 2021

Leir

Velkomen til ein flott oppleving på Nesholmen leirstad. Barneleiren vert arrangert 6. til 8. august 2021 og endeleg kan vi møtast etter over eitt år med korona og nedstengning. Vi inviterer barn frå 1. til 4. klasse til ei hyggeleg helg med vennskap, fellesskap, leik og moro.

Les mer

Sommerleir i Nord-Norge 2021

Leir

KFUK-KFUM i Nord-Norge kan i år igjen invitere til sommerleir på Folkehøgskolen Nord-Norge! Voksne, Barn, Ungdom, Barnegospel, Tweens, Speidere - her er det noe for alle. Det arrangeres separat familieleir og ungdomsleir(13-19 år). Sees vi i sommer?

Les mer

SOMMERLEIR FOLKEHØYSKOLEN NORDNORGE

Festival

KFUK-KFUM i Nord-Norge kan i år igjen inviterer til sommerleir på Folkehøgskolen Nord-Norge! Voksne, Barn, Ungdom, Barnegospel, Tweens, Speidere - her er det noe for alle. Det arrangeres separat familieleir og ungdomsleir( 13-19 år). Sees vi i sommer? 4.-8.august :)

Tria-leir 2021 på Knattholmen

Leir

Tria-leir er sommerleir for de mellom 11 og 13 år. Har du lyst på en fantastisk sommerlopplevelse? Det kiler i magen når du kaster deg ut i kjempehuska eller når du hopper i vannet. På kvelden blir det underholdning og mye morro. Bli med på tria-leir!

Les mer

Ten-leir 2021 på Knattholmen

Leir

Ten leir på Knattholmen leirsted er god steming og høy feriefaktor. Her møter du folk på din egen alder som er klare for å nyte fine dager med sommer og sol. Bademulighetene er mange og det mangler ikke på spennende aktiviteter. Meld deg på og få opplevelser du vil leve lenge på!

Les mer

Lederkurs for unge voksne 2021

Lederkurs

Velkommen til seks dagers inspirasjon og kompetanseheving! Kurset er for deg som er mellom 18 og 25 år og skal gå inn i en lederrolle. Du får utfordringer, sosialt fellesskap og solid påfyll til egen utvikling som menneske, leder og samarbeidspartner.

Les mer
Juli 2021

Sommerleir på Tjellholmen

Leir

Hurra! Vi kan dra på leir i sommer! Er du klar for svaberg, sol, bading, aktiviteter, underholdning og leirbål? Er du mellom 13 og 19 år? Vil du være sammen, få nye venner og skape ferieminner for livet? Da må du sikre deg en av de siste plassene på sommerleir på Tjellholmen!

Les mer

Ten Sing-seminar 2021

Annet

Bli med på kurs og lær mer om Ten Sing, deg selv og å lede andre! Seminaret er fra 9.klasse - VG3. Du får møte dyktige kursledere og mange andre Ten Singere fra hele landet!

Les mer

Sommertreff på Risøya 2021

Leir

Leirferie for hele familien med kristent fellesskap i et inspirerende miljø på en idyllisk sørlandsperle utenfor Tvedestrand. Sceneprogram med proft husband og åtte parallelle, aldersinndelte bibeltimer hver dag. Aktiviteter tilpasset alle aldre. Egne leirer for ungdom. Camp ute eller bo inne!

Les mer

AVLYST - Ferie for alle 2 Knattholmen 2021

Leir

Vi har avlyst arrangementet grunnet Korona-situasjonen og gjeldende anbefalinger for smittevern.

Les mer

AVLYST - Ferie for alle 1 Knattholmen 2021

Leir

Vi har avlyst arrangementet grunnet Korona-situasjonen og gjeldende anbefalinger for smittevern.

Les mer

KFUK-KFUM-Campen 2021 (begrensninger)

Leir

Påmeldinga til campingferie for hele familien på perla av ei øy utenfor Sandefjord er i gang! Badestrand, svaberg, kano, klatrevegg, kristent fellesskap og globalt engasjement. Årets tema blir:”Håp?”. Familiene bor i medbrakt telt/campingvogn. Velg uke ved påmelding.

Les mer

AVLYST - 50+ Knattholmen 2021

Leir

Vi har avlyst arrangementet grunnet Korona-situasjonen og gjeldende anbefalinger for smittevern.

Les mer

RØST Nasjonal Festivalpilot for Ten Sing og Klubb

Festival

Les mer

KFUK-KFUM Bjørgvin: Fellesreise til Røst 2021

Festival

KFUK-KFUM Bjørgvin tilbyr fellesreise til Røst 2021 festivalen for deltakere som reiser fra Bergensområdet. Avreise fra Bergen 5.juli på morgenen og hjemkomst på kvelden 9.juli. Vi planlegger å reise med tog, evt. i kombinasjon med buss. Mer detaljert informasjon kommer.

Juni 2021

Sommerklubben på Kalvøya 2021

Annet

Sommerklubben er et aktivitetstilbud på dagtid for barn som dette semesteret går i 4.-7. klasse. Dagene fylles med ulike aktiviteter som bading, rebus, formingsaktivitet, lek, padling, ballspill og kortspill. Sommerklubben har åpent på 9.00-15.00 hverdager i uke 25, 26, 31 og 32.

Les mer

Musikalskole

Annet

Har du lyst til å synge og danse en hel uke i sommerferien!

Les mer

AVLYST! Tria junior 2021 på Knattholmen

Leir

Vi har avlyst arrangementet grunnet Korona-situasjonen og gjeldende anbefalinger for smittevern. Vi jobber for å kunne tilby et alternativt arrangement for målgruppen. Følg med på våre hjemmesider for mer informasjon!

Les mer

sommerleirer på Vier 2021

Leir

Nå er leirene fulle og påmeldingen stengt! Gjelder ikke United sisters-camp uke 28

Les mer

Sommerklubben i Asker 2021

Annet

Sommerklubben er et aktivitetstilbud på dagtid for barn/tweens som skal begynne i 5.-8. klasse fra høsten. Dagene fylles med ulike aktiviteter som bading, rebus, formingsaktivitet, lek, padling, ballspill og kortspill. Sommerklubben er kl. 9.00-15.00 hverdager i uke 25 og 26 på Dikemark.

Les mer

Trialeir på Tjellholmen

Annet

Alle barn i 3.-7.klasse er velkommen på Trialeir til Tjellholmen! Sett av 20. - 24. juni for en uke med bading, padling i kano, spill, lek og moro! Leiren er nå fulltegnet. Send en mail til ostfold@kfuk-kfum.no dersom du ønsker å stå på venteliste.

Les mer

"BORTE BRA, MEN HAMAR BEST - mer enn en sommerkonsert"

Konsert/forestilling

Les mer

Friluftsgudstjeneste på Skotnes leirsted 13.juni 2021

Gudstjeneste

Tveit menighet ønsker velkommen til friluftsgudstjeneste for hele familien, med fokus på Skaperverkets dag. Oppmøte ved parkeringen ved Davanger skole kl.11 om du ønsker å gå i følge med flere. Aktiviteter, leker og grilling. Ta med egen grillmat og sitteunderlag/ campingstol. Vel møtt!

Les mer

Familieleir på Tjellholmen

Annet

Det blir familieleir på Tjellholmen 11. - 13 . juni!

Les mer

MILK-fest Haugaland

Lederkurs

Her melder du på deltakere fra din MILK-gruppe og deg selv

Mai 2021

Surfekurs med SportY på Jærstrendene

Annet

Surfekurs for alle som går på SportY i Ynglingen.

Les mer

AVLYST! Knøttenatt 2021 på Knattholmen

Leir

Vi har avlyst arrangementet grunnet Korona-situasjonen og gjeldende anbefalinger for smittevern. Vi jobber for å kunne tilby et nytt arrangement for målgruppen til høsten. Følg med på våre hjemmesider for mer informasjon!

Les mer
April 2021

Camp Connected 2021

Annet

Meld på din gruppe på Camp Connected ved å trykke på den blå knappen til høyre på siden! Velkommen!

KFUK-KFUMs landsmøte 2021

Landsmøte

Bli med på landsmøte 24.-25.april. Landsmøte er KFUK-KFUMs øverste demokratiske organ. På landsmøte kan derfor du være med på å bestemme viktige veivalg for KFUK-KFUM.

Les mer

Årsmøte for Trøndelag krets 2021

Årsmøte

Les mer

VT 2021 Digitalt

Konsert/forestilling

Vintertreff som skulle ha blitt arrangert i februar måtte dessverre avlysast pga omsyn til smittevern. Vi inviterer derfor til VT-TV. Vi lagar ei kort TV-sending med mellom anna minikonsert og Helt Ærlig! Sendinga vert streama på facebooksida til KFUK-KFUM Møre og Romsdal.

Les mer
Mars 2021

Tur til Taizé i Frankrike påsken 2021

Leir

VI GJENTAR SUKSESS!! Hva får titusenvis av unge mennesker fra hele verden til å oppsøke Taizé, et brødrefellesskap i Sør-Frankrike? Og hva skjer om vi fyller opp et busslass med ungdom og unge voksne og drar dit som én gjeng? Det har du nå mulighet til å finne ut av! KEEP CALM and GO TO TAIZÉ!!

Les mer

Årsmøte for KFUK-KFUM Agder 2021

Annet

Årsmøte er en viktig hendelse i livet til organisasjonen, og vi håper at alle enheter vil være representert. I år får vi spennende besøk av generalsekretær Øystein Magelssen. Det vil bli digitalt så alle får den bevertingen de selv helst vil ha, og ingen trenger å kjøre langt.

Les mer

Årsmøte for KFUK-KFUM Bjørgvin

Årsmøte

Velkommen til digitalt årsmøte for 2020 i KFUK-KFUM Bjørgvin krets onsdag 24.mars 2021 kl.18. Innkalling er sendt på e-post til ansvarlig voksenledere og styreledere i enhetene. Sakspapirer sendes ut 2 uker i forkant. Vel møtt! Ikke fått informasjon, ta kontakt med oss på bjorgvin@kfuk-kfum.no

Les mer

Årsmøte KFUK-KFUM Møre og Romsdal

Annet

Møre og Romsdal krins inviterer til digitalt årsmøte, 22.mars kl 19-22! For å delta må du laste ned "meet" om du er på mobil/iPad, og trykke på lenka under. På PC treng du berre ein nettlesar for å opne lenka. Sakspapir vert sendt ut via ny lenke til alle påmeldte. meet.google.com/hux-oszp-wqc

8.mars gudstjeneste i Bergen 2021

Gudstjeneste

Velkommen til å feiring av kvinnedagen med gudstjeneste i Johanneskirken. Gudstjenesten er et samarbeid mellom Bergen K-forum, Bergen Kirkelig Dialogsenter, Bergen Domkirke menighet og KFUK-KFUM. Flott messe med musikk og åndelig påfyll. Vel møtt!

Årsmøte for KFUK KFUM Sogn og Fjordane

Annet

Velkomen til årsmøte for KFUK KFUM Sogn og Fjordane på Nesholmen leirstad 6. mars. Vi startar årsmøte med middag før vi går på vanlege årsmøtesaker og orientering om drift samt strategiarbeid - korleis skal krinsen utvikle seg i framtida.

Les mer

Ten-dag på Knattholmen - AVLYST

Annet

Vi inviterer tenåringer til en dag fylt med morsomme aktiviteter både ute og inne, i ekte Knattholmen-stil!

Les mer
Februar 2021

AVLYST - LiV Identitet og Tro - Nasjonal Helg - 2021

Annet

KURSET ER AVLYST PÅ BAKGRUNN AV NASJONALE RETNINGSLINJER FOR SMITTEVERN

Les mer

Vinterfestival Nordland 2021

Festival

KFUK-KFUM Nordland vil invitere alle menigheter og ungdomsgrupper til Vinterfestival Nordland!

Les mer

Vinterfestival 2021 KFUK-KFUM Bjørgvin

Festival

KFUK-KFUM Bjørgvin inviterer igjen til Vinterfestival! Pga covid-19 blir det dagsfestival. Dagen blir fullspekket med scenesprell, globalaksjon, show, kristen forkynnelse, aktiviteter, nye venner, sang og musikk! Ta med deg selv, gruppa di og venner og bli med på en super festivaldag!

Les mer
Januar 2021

MILK Bjørgvin 2021

Lederkurs

BLI MED på MILK-kurs i regi av KFUK-KFUM Bjørgvin! MILK står for «minilederkurs» og målgruppen er 15-16 åringer. Dette er et enkelt lederkurs for ungdom som ønsker ledererfaring. Kurset er utviklet av KFUK-KFUM for å skape unge ledere til barne- og ungdomsarbeidet.

Les mer

Barnekorfestival i Ytrebygda 2021

Festival

Her møter du mange barn i et kirkerom fullt av lyskastere i alle farger, lyd, filmteam, et eget festivalband, dyktige instruktører, nye leker og vår egen festivalprost. Du vil i løpet av dagen møte noen du kanskje kjenner fra før og noen som er helt nye. Mer info: fanamenighet.no Velkommen!

Les mer
Desember 2020

Julekonsert med Praising

Konsert/forestilling

Velkommen til årets julekonsert med Praising!

Les mer
November 2020

AVLYST: Den store julekonserten 2020

Annet

Meld deg på KFUK-KFUMs store julekonsert på Sentralen 29. november! Det blir øvingsdag 28.november fra ca. klokken 12-17, samt øving, generalprøve og konsert 29.november fra ca. klokken 12-20.

Les mer

AVLYST! KFUK-KFUM Bjørgvin: NATTCUP 2.0

Nattcup

AVLYST! Synes du det er trist at den tradisjonelle Nattcupen ble avlyst? Fortvil ikke, vi lanserer Nattcup 2.0! Dette blir en kampkveld med minecraft, gaming, konkurranser, god stemning, livestream og moro. Hver gruppe samles lokalt og får tilsendt opplegget på forhånd. Bli med!

Les mer

AVLYST! KFUK-KFUM Bjørgvin Nattcup 2020

Nattcup

Det blir fotball, heiagjeng, konkurranser, aktiviteter, nattfilm, åpen kiosk, nye venner og mye sprell! Lag defineres som 5 spillere+ keeper+ innbyttere. Nattcupen åpnes med registrering og andakt. Pga korona-tiltak blir det i år bare to turneringsklasser: jenter og gutter, for spillere under 18 år.

Les mer

Kristne Surfers: kropp, ånd og sjel i fokus

Ferdighetskurs/-seminar

Hvordan kan vi ta vare på vår kropp, ånd og sjel gjennom aktivitet, positivt felleskap og utviklende samtaler? Dette opplegget blir basert på KFUK-KFUM trekanten som symboliserer det hele mennesket med ånd, sjel og kropp, og sine verdier som er Åpen, Modig, Utviklende, Rettferdig og Trygg.

Les mer

UTSATT - Høstfestivalen 2020 "Vær deg selv. Stå opp for andre."

Festival

Ungdomsfestivalen for deg mellom 13-19 år du ikke KAN gå glipp av!

Les mer
Oktober 2020

LØFT- Ungdomsleder Kick Off

Annet

Velkommen til LØFT! Er du 10.-klassing eller eldre, og skal være leder i Blessing, Explore, YTS, FKU eller Skog Og Sånn? Skal du gå på Milk, Milk Piloten eller LIV? Da er dette dagen for DEG:D Les mer på arrangementet på Facebook

Appreciation Night II

Dugnad

I fjor ble Appreciation Night arrangert for å gjøre stas på lederne etter et langt og litt tøft år. I år har vi jo faktisk levd i gjennom en hel pandemi! Meld deg på for gratis pizza og god stemning!

Pzalm festivalhelg

Festival

Velkommen til Pzalm festivalhelg! I samarbeid mellom KFUK-KFUM Bjørgvin og Bergen Domkirke Menighet ønsker vi å inviterte alle som går i 3.-8. klasse til en gøy festivalhelg med felleskor, dans, drama, hobby, lek og moro! Hold av helgen 24.-25.oktober. Helgen arrangeres i Nykirken i Bergen.

Les mer

Barnefestival Østlandet 2020

Festival

Barnefestivalen 2020 arrangeres i Ski Nye kirke, og er for alle barn fra 1.-7.klasse. I år blir det et dagsarrangement med blant annet show, leker, sang og Globalløp med fargepulver.

Les mer

HaustTreff 2020

Leir

Ein leir for deg mellom 13- 19 år. Her kan du få boltre deg ilag med ungdommar frå heile Sogn og Fjordane. Fellesskap, glede og lågterskel. Det blir sportslege, kreative og morosame aktivitetar, både ute og inne. Erling Nydal kjem for fokustime og Gudsteneste.

Les mer

Fagdager for programansatte, inkl. virksomhetsledere og fagstab

Annet

HOLD AV 15. og 16.oktober til Fagdager for programansatte, inkl. virksomhetsledere og fagstab. 15.oktober. UKT-konferanse 2020. Mer informasjon, klikk på linken: https://www.mf.no/program-unge-lovende 16.oktober. Dagsseminar. Program kommer snart.

Les mer

MILK HOLMEN 20/21

Annet

MILK er lederkurs for 10. klassinger - Kurset består av en kurshelg samt 8 kurskvelder. Parallelt med kurskveldene får man tildelt en praksissoppgave. MILK er et kurs med vekt på å lære gjennom å gjøre. Praktiske oppgaver og gruppearbeid er spennende måter å lære på.

Les mer

LEDER I VEKST BASIC - KFUK-KFUM Nordland 20/21

Annet

Vil du prøve deg som leder? Bli kjent med nye folk? Få nye utfordringer? Spennende erfaringer du ikke kan lese deg til? Bli med på Ledere i vekst Basic - et ettårig ledertreningskurs for deg mellom 16 og 19 år som er eller vil bli leder i kristent barne- og ungdomsarbeid.

Les mer

Ledere I Vekst Basic Bjørgvin 2020-2021

Lederkurs

Ledere i vekst Basic er et ettårig ledertreningskurs for deg mellom 16 og 19 år, som allerede er eller vil bli leder i kristent barne- og ungdomsarbeid. På LIV Basic blir du utrustet til å bygge og lede åpne og trygge fellesskap der unge mennesker får delta og har innflytelse. Bli med!

Les mer

Ledere I Vekst Basic Hedmark og Oppland krets 2020/21

Annet

Ledere i vekst Basic er et ettårig ledertreningskurs for deg mellom 16 og 19 år (vgs). På Ledere i vekst Basic blir du utrustet til å bygge og lede åpne og trygge fellesskap for unge mennesker.

Les mer
September 2020

Ledere I Vekst Identitet og tro Bjørgvin 2020-2021

Lederkurs

Lederkurset «Ledere i Vekst Identitet og tro» er for elever i videregående skole. Kurset gir deg en fordypning i identitet, selvbilde, tro og undring, trospraksis og refleksjon rundt egen tro. Kurset består av tre kurskvelder i Bergen og en nasjonal kurshelg i Oslo. Bindende påmelding.

Les mer

Ledertur til Praha 2020 - avlyst

Annet

MiLK Bodø 2020

Annet

MILK er lederkurs for 10. klassinger - Kurset består av ei kurshelg samt tre kveldssamlinger. Avsluttes med praksis på Høstfestivalen i Bodø. MILK er et kurs med vekt på å lære gjennom å gjøre. Praktiske oppgaver og gruppearbeid er spennende måter å lære på.

Les mer

Kafé Jakob: Filmkveld

Annet

Velkommen til Kafé Jakob!

Les mer

Ledere i Vekst Basic Oslo og Akershus 2020-2021

Lederkurs

Ledere i Vekst Basic er et ettårig ledertreningskurs for deg mellom 16 og 19 år, som allerede er eller vil bli leder i kristent barne- og ungdomsarbeid. På Ledere i Vekst Basic blir du utrustet til å bygge og lede åpne og trygge fellesskap der unge mennesker får delta og har innflytelse.

Les mer

LIV Basic Buskerud, Vestfold og Telemark

Annet

LIV Basic er et ettårig ledertreningskurs for deg mellom 16 og 19 år, som allerede er eller vil bli leder i kristent barne- og ungdomsarbeid.

Les mer

Gudstjeneste i St. Jakob

Gudstjeneste

Les mer

Helt Ærlig om sex og samliv

Foredrag/samtale

Les mer

LIV Kurs Basic Sogn og Fjordane 2020-2021

Lederkurs

LIV Basic er eit leiartreningskurs for dei som er 16 – 19 år. Gjennom LIV Basic får ungdommane god opplæring i kva det vil seie å vere leiar i kristent barne- og ungdomsarbeid, noko som gjer dei godt rusta for å vere leiarar i lokalt barne- og ungdomsarbeid.

Les mer

Ledere i vekst-kurs for Rogaland og Agder 2020-2021

Annet

Ledere i vekst Basic er et ettårig ledertreningskurs for deg mellom 16 og 19 år, som allerede er eller vil bli leder i kristent barne- og ungdomsarbeid. På Ledere i vekst Basic blir du utrustet til å bygge og lede åpne og trygge fellesskap der unge mennesker får delta og har innflytelse.

Les mer
August 2020

Årsmøte, Møre og Romsdal krins

Årsmøte

Velkommen til digitalt årsmøte! Møtet skjer i år digitalt av omsyn til smittevern. Vi vonar at alle einingar set av tid til å vere med på årsmøtet som startar kl 19.00. Møtet vert avslutta til seinast kl 22.00.

Les mer

AVLYST! Just Act - internasjonalt lederkurs

Annet

På Just Act vil du lære mer om KFUK-KFUM som global bevegelse. Du vil forstå mer av hvordan verden er skrudd sammen, og lære hva du kan gjøre der du er for å gjøre verden til et bedre sted for alle.

Les mer

LIV Basic Haugaland 2020/2021

Lederkurs

Velkommen til årets LIV Basic på Haugalandet. Kurset består av fire helgesamlinger. Første samling blir på Vigdarheim Leirsted i august 28-30 august. Mer informasjon kommer etter hvert!

Les mer

NY DATO! Årsmøte i KFUK-KFUM Østfold

Annet

Vel møtt til årsmøte i Østfold KFUK-KFUM! Årsmøtet 2020 finner sted onsdag 26. august kl 18 i Kurlandkirken i Sarpsborg. Av smittevernhensyn blir det ikke servering av middag.

Les mer

Åpen øvelse med Bergen Gospel

Annet

Er du glad i å synge og på utkikk etter et kor å bli med i? Nå har du mulighet til å bli med på åpen øvelse med Norges eldste gospelkor. Koret har øvelser hver mandag kl. 19:00-21:00. Hvis du har lyst til å bli med i koret etter øvelsen, holdes det en liten audition mandag 31. august. Velkommen!

Les mer

KFUK-helg på Tjellholmen

Annet

Vel møtt til KFUK-helg på Tjellholmen leirsted!

Les mer

Pappa-barn-helg

Leir

Helga etter skulestart er vi klare for Pappa-barn-helg! Idylliske Kjeldsund leirstad er plassen igjen der vi skal møtast. Her kan vi utforske skjærgarden omkring leirstaden med kano, kajakk og til fots. Andakt, brettspel, song og konkurranser høyrar også med på programmet.

Les mer

Studentlunsj

Annet

Hver fredag arrangeres det studentlunsj i St Jakob Kirke fra kl.09:00-15:00. På studentlunsj leser man pensum, jobber med skole eller annet arbeid før man spiser god lunsj i fellesskap. Dette er en fin arena for å utvide nettverket sitt i byen. Velkommen!

Åpen øvelse med St. JaKor

Annet

Lavterskel kor for unge voksne (18+) som holder til i St Jakob Kirke. Det er øvelser annenhver torsdag fra 18:30-21:00. St JaKor synger låter innen alle mulige sjangre, men hovedsakelig innen pop, gospel, salmer og viser. Se Facebook-event for mer informasjon om åpen øvelse (særlig korona-tiltak).

Semesterstart Bølgen

Annet

Bølgen er en ungdomsklubb som holder til i St Jakob kirke. Da er det åpen kirke, for deg mellom 13 og 20, med forskjellige aktiviteter fra gang til gang. Middag kl. 16:30 og tidebønn kl. 19:00. Velkommen!

AVLYST:Sensommertreff 2020

Annet

Les mer

Semesterstart - Gudstjeneste

Gudstjeneste

Velkommen til semesterstart - Gudstjeneste i St. Jakob! Påmelding: https://forms.gle/aY2rASPDAdM9vY4G6 eller ved inngangen.

Les mer

Ny dato! Årsmøte 2020 i KFUK-KFUM Hedmark og Oppland

Årsmøte

NY DATO: 16.AUG! VELKOMMEN TIL KRETSENS ÅRSMØTE 2020

Les mer

Ten Sing Kurs 2020 Bergen

Ferdighetskurs/-seminar

Velkommen til Ten Sing kurs i Bergen! KFUK-KFUM Bjørgvin og KFUK-KFUM Fana inviterer til kurs. Her vil du bli mottatt av et lederteam med trygge og erfarne Ten Sing ledere som står klare til å ta imot deg for noen dager med moro, læring og inspirasjon. Kurset arrangeres over to dager 12.-13. august.

Les mer

Knattholmen-dagen 2020

Foredrag/samtale

Vi samler trofaste Knattholmen-venner til en hyggelig dag etter faste tradisjoner.

Les mer

Trialederkurs 2020 (Oslo og Akershus)

Annet

Trialederkurs er et lederkurs for unge mellom 13 og 19 år som skal være ledere på KFUK-KFUM Oslo og Akershus sin barneleir, Trialeir på Strandheim, august 2020. Vi er en gjeng med engasjerte og lekne ledere som skal lage en fantastisk sommerleir for barna!

Les mer

What time is it..? SUMMER CAMP!

Leir

Velkommen til SUMMER CAMP for ungdom 8.-9.aug 2020 på Hamar!

Les mer

Sommerleir & Ungdomsleir KFUK-KFUM i Nord-Norge

Leir

KFUK-KFUM i Nord-Norge inviterer til sommerleir på Folkehøgskolen Nord-Norge! Voksne, Barn, Ungdom, Barnegospel, Tweens, Speidere. Aktiviteter tilpasset alle aldre. Camp ute eller bo inne. Egen Ungdomsleir: 13-19 år! Velkommen!

Les mer

Lederkurs for unge voksne 2020

Annet

Lederkurs for unge voksne er seks dagers inspirasjon og kompetanseheving. Kurset er for deg som er mellom 18 og 25 år og skal gå inn i en lederrolle. Gjennom uken vil deltakerne få utfordre og utfolde seg med kropp og sinn, som lag og individuelt. Årets kurs vil være fra 3.-8. august 2020.

Les mer

AVLYST: Ten-leir 2020 på Knattholmen

Leir

Grunnet Korona-tiltakene har vi dessverre måttet avlyse leiren.

Les mer

AVLYST: Trialeir 2020 på Knattholmen

Annet

Grunnet Korona-tiltakene har vi dessverre måttet avlyse leiren.

Les mer

Musikalskole

Annet

Les mer

TRIALEIR - Strandheim 2020

Annet

Det er med tungt hjerte vi ser at vi er nødt til å avlyse årets Trialeir på Strandheim pga. koronapandemien.

Les mer
Juli 2020

Ten Sing Kurs 2020 - SUFH

Ferdighetskurs/-seminar

Velkommen til Ten Sing kurs på Sunnmøre Folkehøgskule! KFUK-KFUM Møre og Romsdal, KFUK-KFUM Sogn og Fjordane og eit leiarteam med trygge og erfarne Ten Sing leiarar står klare til å ta i mot deg for nokre dagar med moro, læring og inspirasjon.

Les mer

Ten Sing Kurs 2020 Østlandet

Ferdighetskurs/-seminar

Velkommen til Ten Sing-kurs på Østlandet sommeren 2020! På Ten Sing kurs får du være kreativ, møte andre ungdommer og delta på en seminargruppe hvor du får oppfølging av dyktige instruktører, alt i rammen av et sosialt felleskap.

Les mer

AVLYST: Ten Sing-seminar 2020

Ferdighetskurs/-seminar

ARRANGEMENTET ER DESSVERRE AVLYST

Les mer

AVLYST - Sommerleir på Tjellholmen 2020

Leir

Sommerleiren er avlyst pga koronapandemien. Vi arrangerer sommerleir for deg som går på ungdomsskolen eller videregående! Sett av 27. - 31. juli til en uke med masse moro på Tjellholmen leirsted!

Les mer

Ten Sing Kurs sommeren 2020

Ferdighetskurs/-seminar

På disse stedene arrangeres det Ten Sing kurs i sommer:

Les mer

AVLYST: Sommertreff på Risøya 2020

Leir

Leirferie for hele familien med kristent fellesskap i et inspirerende miljø på en idyllisk sørlandsperle utenfor Tvedestrand. Sceneprogram med proft husband og åtte parallelle, aldersinndelte bibeltimer hver dag. Aktiviteter tilpasset alle aldre. Egne leirer for ungdom. Camp ute eller bo inne!

Les mer

Ferie for alle 2 Knattholmen 2020 - Avlyst

Leir

Påbudte nasjonale og kommunale smittevernrestriksjoner for sommeren gjør det dessverre(!) ikke mulig å gjennomføre sommerens leire på Knattholmen.

Les mer

Ferie for alle 1 Knattholmen 2020 - Avlyst

Leir

Påbudte nasjonale og kommunale smittevernrestriksjoner for sommeren gjør det dessverre(!) ikke mulig å gjennomføre sommerens leire på Knattholmen.

Les mer
Juni 2020

50+ Knattholmen 2020 - AVLYST

Leir

Påbudte nasjonale og kommunale smittevernrestriksjoner for sommeren gjør det dessverre(!) ikke mulig å gjennomføre sommerens leire på Knattholmen.

Les mer

SOMMERLEIRER PÅ VIER 2020

Annet

Her finner du info og påmelding til alle sommerleirene på Vier

Les mer

Ten Sing Bømlo Skjærgårdsfestival 2020

Festival

Ten Sing Bømlo drar på Skjærgårds Music& Mission festival med egen buss, eget leirområde og eget opplegg.

Sommerklubb på Knattholmen uke 1

Annet

Har du lyst til å gjøre noe gøy i sommer? Ta turen til Knattholmen! Vi arrangerer dagleir med morsomme aktiviteter og nye venner.

Les mer

Sommerleir på Solhøgda 29.06.-01.07.2020

Annet

Hjertelig velkommen til sommerleir på Solhøgda for 3.-7 klasse!! Her skal vi få noen supre sommerdager midt inni Frolands vakre natur, med bading, kano, leiker, sport, sang, skattejakt, samlingstunder med bibelfortellinger, mulighet for å sove i hengekøye, god mat og masse kos ute og inne.

Les mer

AVLYST - KFUK-KFUM-Campen 2020

Leir

Påmeldinga til campingferie for hele familien på perla av ei øy utenfor Sandefjord er i gang! Badestrand, svaberg, kano, klatrevegg, kristent fellesskap og globalt engasjement. Årets tema blir:”Håp?”. Familiene bor i medbrakt telt/campingvogn. Velg uke ved påmelding.

Les mer

AVLYST: Påmelding til kretsleir i Bjørgvin KFUK-KFUM Speiderne

Leir

Vi i Bjørgvin KFUK – KFUM speiderne ønsker å invitere dere i KFUK – KFUM Bjørgvin Bjørgvin til vår kretsleir sommeren 2020. Kretsleiren til Bjørgvin krets av KFUK-KFUM Speiderne skal være på Herdla i Askøy kommune, med fjell og hav rundt oss. Temaet for leiren er «helt grønn».

AVLYST:Camp Norefjell 2020

Leir

Velkommen til Camp Norefjell 2020! Leiren finner sted på Norefjell 24. - 28.juni med 550 konfirmanter fra hele landet.

Les mer

St.Hans-leir på Solhøgda 24.-26.06.2020

Annet

Hjertelig velkommen til sommerleir på Solhøgda for 3.-7 klasse!! Her skal vi få noen supre sommerdager midt inni Frolands vakre natur, med bading, kano, leiker, sport, sang, skattejakt, samlingstunder med bibelfortellinger, mulighet for å sove i hengekøye, god mat og masse kos ute og inne.

Les mer

AVLYST: Tria junior 2020 på Knattholmen

Annet

Grunnet Korona-situasjonen har vi avlyst arrangementet.

Les mer

Sommerklubben på Kalvøya 2020

Annet

Sommerklubben er et aktivitetstilbud på dagtid for barn som nå går i 4.-7. klasse. Dagene fylles med ulike aktiviteter som for eksempel bading, sol, lek, padling, ballspill og kortspill. Sommerklubben har åpent på 9.00-15.00 hverdager i uke 26, 27, 32 og 33.

Les mer

AVLYST - Trialeir på Tjellholmen 2020

Annet

Trialeiren 2020 er avlyst pga koronapandemien. Alle barn i 3.-7.klasse er velkommen til Trialeir på Tjellholmen! Det blir ulike aktiviteter som bading, padling i kano, spill, lek og moro. Påmeldingen er i gang!

Les mer

AVLYST - Trialederhelg 2020

Annet

Trialederhelgen er avlyst pga koronapandemien. Lørdag 20. til søndag 21. juni inviteres alle som har lyst til å være med som ledere på Trialeirene på Tjellholmen til lederhelg. Dette blir en helg der det blir fokus på å bli kjent, samt planlegge og forberede aktiviteter og program til Trialeirene.

Les mer

Gudstjeneste i St. Jakob 15.juni - semesteravslutning

Gudstjeneste

Velkommen på gudstjeneste i St. Jakob kirke. Dette blir også semesteravslutningen- Først gudstjeneste der St. JaKor opptrer og deretter grilling på St. Jakobsplassen. Påmelding her: https://forms.gle/uQtuKWnT78A5fhPW8 Velkommen!

AVLYST - Familieleir på Tjellholmen

Leir

Pga korona-situasjonen er dessverre familieleiren på Tjellholmen avlyst.

Les mer

AVLYST: Bergen K-forum 10/6: Sommeravslutning

Foredrag/samtale

Sommeravslutning i Lystgården på Landås, med lokalkjent omviser. a med en venninne eller flere. Kom. Lytt. Dvel. Og del.

Les mer

Gudstjeneste St. Jakob 7.juni med påmelding

Gudstjeneste

Det har vært altfor lenge siden sist, men endelig kan vi invitere til gudstjeneste i St. Jakob igjen! De nødvendige forberedelsene er gjort og derfor kan vi nå ha gudstjenester med maks 50 deltakende i benkeradene. Påmelding skjer på denne linken: https://forms.gle/K8rajtL2jLzZvJF79 Velkommen! :)

AVLYST: Knøttenatt 2020

Leir

Grunnet Korona-situasjonen har vi avlyst arrangementet.

Les mer

U3 2020

Leir

U3 2020 er en 2-dagers leir for U3-deltakere som skulle vært på KFUK-KFUMs Sommertreff på Risøya. Deltakerne består av gutter og jenter mellom 18-23 år. Leiren blir holdt på Gulsrud Leirsted i Vikersund. Prisen er veiledende, og den eksakte prisen avhenger av antall påmeldte (ca. 1000-1500 kr).

Mai 2020

Gudstjeneste St. Jakob 31.mai

Gudstjeneste

Velkommen på gudstjeneste i St. Jakob kirke! Denne gudstjenesten vil være gjenkjennelig for dem som kjenner Den norske kirkes liturgi, samtidig som den har et tydelig moderne preg, både med lys og lyd, forkynnelse og musikk. Kirkekaffe, chillout og quiz etter gudstjenesten. Velkommen!

Digitalt årsmøte KFUK-KFUM Bjørgvin

Årsmøte

Velkommen til digitalt årsmøte for KFUK-KFUM Bjørgvin krets mandag 25.mai kl. 18-21 på Zoom. Innkalling, informasjon og sakspapirer er sendt på e-post til ansvarlig voksenledere og styreledere i enhetene. Vel møtt! Ikke fått informasjon, ta kontakt med oss på bjorgvin@kfuk-kfum.no

AVLYST: Ynglingeakademiet 25/5: "Ut i det blå - årets vårutflukt"

Foredrag/samtale

Vi søker igjen opp en av vår bys bortgjemte perler. Vi kommer tilbake til hvor vi drar, men kan røpe at vi denne gangen har invitert med oss en spesiell gjest. Ta gjerne med en venn!

Gudstjeneste St. Jakob 24.mai - med påmelding

Gudstjeneste

Det har vært altfor lenge siden sist, men endelig kan vi invitere til gudstjeneste i St. Jakob igjen! De nødvendige forberedelsene er gjort og derfor kan vi nå ha gudstjenester med maks 50 deltakende i benkeradene. Påmelding skjer på denne linken: https://forms.gle/o2H2QNUdtX2Z8XTG9 Velkommen! :)

AVLYST: 17.mai gospelgudstjeneste med Gospel Bergen og St.JaKor

Gospelnight

Gospel Bergen, St.JaKor, KFUK-KFUM og BDM ønsker velkommen til Gospelgudstjeneste i Johanneskirken 17 mai kl. 20. Korene stiller med sangglede og fengende gospelmusikk. Det blir også andakt, nattverd og allsang. Dørene åpner kl.19:30, så vær tidlig ute for å sikre deg plass. Gratis inngang. Kollekt.

Les mer

AVLYST: Kafégudstjeneste i St.Jakob 10.mai

Gudstjeneste

Vi samles i Jakobssalen til en gudstjeneste med avslappet kaféstemning og enkel liturgi. Vi sitter godt i sofagruppene og underveis i gudstjenesten kan man nyte kaffe, te og noe å bite i. Det blir som i andre gudstjenester sang, bønn, nattverd og velsignelse. Vi gleder oss til å se deg – vel møtt!

Test Kristin

Annet

Arrangement Test

Annet

Les mer

AVLYST: Gudstjeneste i St. Jakob 3.mai

Gudstjeneste

Velkommen på gudstjeneste i St. Jakob kirke! Denne gudstjenesten vil være gjenkjennelig for dem som kjenner Den norske kirkes liturgi, samtidig som den har et tydelig moderne preg, både med lys og lyd, forkynnelse og musikk. Kirkekaffe, chillout og quiz etter gudstjenesten. Velkommen!

Unge Voksne tur til Lysern 2020

Annet

Les mer
April 2020

UTSATT: Årsmøte i Bergen KFUK-KFUM Ynglingen 28.04.2020

Årsmøte

Velkommen til hovedforeningens årsmøte 28.april 2020 kl.18-21. Sted er ikke bekreftet. Innkalles: Alle enhetene i hovedforeningen og direktemedlemmer. Møtet er åpent for alle medlemmer. Saksliste og innkalling kommer senest 1 måned før. Sakspapirer gjøres tilgjengelig 2 uker før årsmøtet.

AVLYST: Bergen K-forum 27/4: ” Nyheter- fake eller fakta?”

Foredrag/samtale

NB: denne gangen samles vi hos Bergen Media VCity på Nedre Nygård. Ta med en venninne eller flere. Kom. Lytt. Dvel. Og del. Foredrag ved Aslaug Henriksen, utenlandsjef i TV2.

AVLYST: Ynglingeakademiet 27/4: "De som elsker 'Guds øyensten' Israel - de som hater Israel"

Foredrag/samtale

Tidligere sjefsredaktør i Vårt land, Helge Simonnes, ga sist høst ut boken «Kampen om korset i politikken». Foredraget hans er basert på denne boken. Holdningen til Israel mobiliserer sterke følelser i Norge. Ta gjerne med en venn!

AVLYST: Gudstjeneste i St. Jakob 26.april

Gudstjeneste

Velkommen på gudstjeneste i St. Jakob kirke! Denne gudstjenesten vil være gjenkjennelig for dem som kjenner Den norske kirkes liturgi, samtidig som den har et tydelig moderne preg, både med lys og lyd, forkynnelse og musikk. Kirkekaffe, chillout og quiz etter gudstjenesten. Velkommen!

Kid Sing Show 2020 - digitalt

Annet

Les mer

digitalt ÅRSMØTE I KFUK-KFUM ROGALAND

Annet

Les mer

AVLYST: Gudstjeneste i St. Jakob 19.april

Gudstjeneste

Velkommen på gudstjeneste i St. Jakob kirke! Denne gudstjenesten vil være gjenkjennelig for dem som kjenner Den norske kirkes liturgi, samtidig som den har et tydelig moderne preg, både med lys og lyd, forkynnelse og musikk. Kirkekaffe, chillout og quiz etter gudstjenesten. Velkommen!

DIGITALT - Stå opp-musikal

Annet

Konsert i St Petri kirke med barn fra flere barnekor i Rogaland. Regiansvarlig: Hege H. Andresen som har med seg profesjonelle instruktører og musikere.

Les mer

Nasjonalt felleskor

Annet

Bli med på nasjonalt - digitalt - felleskor 15.april! Det loves hæla-i-taket-Ten Sing-stemning!

Les mer

AVLYST - Påskeleir for hele familien i Ulvik 2020

Leir

Leiren er en fin anledning til å gå inn i det kristne budskapet i påsken i et fellesskap som rommer gode samtaler, masse lek, nye venner, ski, musikk, bibeltimer, god mat, raust fellesskap, trim, og en god mengde tull&tøys. Velkommen på leir! Info om påmelding og priser kommer!

Les mer

AVLYST - Førpåskeleir i Ulvik 2020

Leir

Det arrangeres Førpåsketreff for de godt voksne fra palmelørdag 4.april til onsdag 8.april på Brakanes hotell i Ulvik i vakre Hardanger. Ta kontakt med Odd Sætre på 90053644 eller odsaet@online.no for påmelding, priser og informasjon om leiren.

AVLYST - Bjorli påskeleir

Leir

[AVLYST PGA KORONA] Årlig påskeleir til Bjorli for ungdomsarbeidet i Hauketo-Prinsdal og Holmlia menigheter (HåPe - Sjibbolet). Det blir dager med bortover og nedover ski, eller sofahygge, kombinert med en gjennomgang av de viktige dagene i påska (palmesøndag, skjærtorsdag, langfredag og påskedag).

UTSATT - Årsmøte for Vestfold og Telemark 2020

Årsmøte

Årsmøtet er utsatt på grunn av Coronaviruset.

Les mer

Regnbueprosjekt, test

Annet

Meld deg på nå, dette blir gøy

Les mer
Mars 2020

UTSATT på ubestemt tid: Årsmøte 2020 i KFUK-KFUM Bjørgvin 31.mars

Årsmøte

Velkommen til årsmøte for KFUK-KFUM Bjørgvin krets tirsdag 31.mars kl. 18-21 på Ynglingen. Innkalling og saksliste til årsmøtet er sendt på e-post til styreledere og ansvarlig voksenledere i alle enheter og hovedforeninger, i tillegg de ansatte 1 mnd før. Vel møtt!

Les mer

AVLYST: Ynglingeakademiet 30/3: "Vi synger oss mot påske"

Foredrag/samtale

Våren er i anmarsj, dagene er lysere og lengre, fastetiden er snart over og vi går påsken i møte. Dette førpåske-møtet fokuserer vi på noen av våre kjære og vakre påskesalmer og sanger. Ta gjerne med en venn!

AVLYST - Krinsårsmøte 2020 Møre og Romsdal krins

Årsmøte

Vi ønskjer velkomen til krinsen sitt årsmøte på Sunnmøre Folkehøgskule i Ulsteinvik. Vi håpar at alle einingar i krinsen vil sende sine delegatar.

Les mer

Årsmøte i KFUK-KFUM Agder 2020 (gjennomføres digtialt)

Årsmøte

Årsmøtet er en viktig hendelse i en organisasjon og vi håper mange har lyst til å komme!

Les mer

Regionårsmøte 2020 KFUK-KFUM Oslo og Akershus

Annet

Les mer

AVLYST: Loppemarked og Globalløp i St. Jakob

Globalaksjonen

Dette er en del av GRØNN UKE i St.Jakob kirke. i kjemper for en rettferdig verden. Lørdag 21. mars inviterer vi til loppemarked og globalløp i St.Jakob kirke i Bergen. Denne dagen ønsker vi å fokusere spesielt på klima og Palestina. Vi ønsker å samles en dag i solidaritet for verden og vår framtida!

AVLYST - Barnefestival i Arendal 2020

Festival

AVLYST pga Koronaviruset.

Les mer

AVLYST - Inspirasjonssamling og årsmøte Haugaland 2020

Annet

Hjertelig velkommen! Dette er en samling vi håper vi får treffe mange av dere i vår langstrakte krets, både unge og gamle! Årsmøtet er åpent for alle kretsens medlemmer. Tema for inspirasjonssamlingen er "KFUK-KFUM i omstilling"

Les mer

AVLYST: Helt Ærlig St. Jakob: Klima

Foredrag/samtale

Denne gangen skal Helt Ærlig dykke ned i klimakrisen - en sak som engasjerer og mobiliserer folk og grupper over hele verden. Håvard Skjerdal leder samtalen. Kveldens panel: Charlotte Spurkeland (Bystyrerepresentant Høyre), Øyvin Rudolf S. Berg (prest) og Martin Skadal (klimabrølet Bergen).

Ekstraorinært årsmøte i Bergen KFUK-KFUM Ynglingen 17.mars

Årsmøte

Det blir avholdt ekstraordinært årsmøte i Bergen KFUK-KFUM Ynglingen vedr. salg av NK4, 17.mars kl.18 i St.Jakob kirke. Innkalling og sakslister er sendt ut pr e-post til foreningens direktemedlemmer og enheter. Sakspapirer sendes ut senest 3.mars. Har du spørsmål, ta kontakt på bergen@kfuk-kfum.no

Les mer

AVLYST: Årsmøte KFUK-KFUM Buskerud

Annet

Velkommen til årsmøte i KFUK-KFUM Buskerud 15.mars! Dagen starter med BusSing-øvelse kl.15, og fortsetter med familiegudstjeneste der BusSing deltar kl.17. Vi oppfordrer så mange som mulig fra enhetene til å delta på BusSing-øvelsen og gudstjenesten! Årsmøtet starter direkte etter gudstjenesten.

AVLYST - Barnefestival på Nordfjordeid

Annet

Sogn og Fjordane KFUK-KFUM inviterer til Barnefestival! Operahuset på Nordfjordeid 14.mars 2020

Les mer

8.mars gudstjeneste

Gudstjeneste

Velkommen til å feiring av kvinnedagen med gudstjeneste i Johanneskirken. Gudstjenesten er et samarbeid mellom Bergen K-forum, Bergen Kirkelig Dialogsenter, Bergen Domkirke menighet og KFUK-KFUM Bjørgvin. Flott messe med musikk og åndelig påfyll. Enkel kirkekaffe. Vel møtt!

VINTERFESTIVAL 2020 OSLO OG AKERSHUS

Annet

Les mer

Ten Sing-kurs på vinterfestival 2020

Annet

Innspillsmøte i Bergen om ny nasjonal arrangementsstrategi i KFUK-KFUM

Annet

Velkommen til innspillsmøte om arrangementsstrategi/ storarrangement i KFUK-KFUM Dato: 4.mars 2020 Tidspunkt: 18:00 - 20:00 Sted: Peisestua (2.etg.), Ynglingen, Nedre Korskirkeallmenning 4, Bergen (dørkode: 9572) Vel møtt!

Les mer

Kafégudstjeneste i St.Jakob 1.mars

Gudstjeneste

Vi samles i Jakobssalen til en gudstjeneste med avslappet kaféstemning og enkel liturgi. Vi sitter godt i sofagruppene og underveis i gudstjenesten kan man nyte kaffe, te og noe å bite i. Det blir som i andre gudstjenester sang, bønn, nattverd og velsignelse. Vi gleder oss til å se deg – vel møtt!

Februar 2020

Ynglingeakademiet 24/2: "Om Ronald Fangen"

Foredrag/samtale

Pensjonert prest og tidligere domprost i Hamar, Nils Kristian Lie, holder foredrag om Ronald Fangen, f. 1895. Ronald Fangen var journalist, forfatter og kritiker. En viktig del av det han skrev var flere salmer. Ta gjerne med en venn!

Gudstjeneste i St. Jakob 23.februar

Gudstjeneste

Velkommen på gudstjeneste i St. Jakob kirke! Denne gudstjenesten vil være gjenkjennelig for dem som kjenner Den norske kirkes liturgi, samtidig som den har et tydelig moderne preg, både med lys og lyd, forkynnelse og musikk. Kirkekaffe, chillout og quiz etter gudstjenesten. Velkommen!

WasteLAN

Annet

Lanparty i Ynglingehallen

Les mer

LIV Identitet og tro - Nasjonal helg - 2020

Annet

Den nasjonale helgen LIV identitet og tro arrangeres i Oslo, og er åpen for alle som ønsker å lære mer om seg selv, sin tro og kirken. Helgen vil bestå av både seminarer, besøk på MF vitenskapelige høgskole, besøk på Kirkens hus, fritid i Oslo sentrum, sosialt og lek!

Les mer

Gudstjeneste i St. Jakob 16.februar

Gudstjeneste

Velkommen på gudstjeneste i St.Jakob kirke! Denne gudstjenesten vil være gjenkjennelig for dem som kjenner Den norske kirkes liturgi, samtidig som den har et tydelig moderne preg, både med lys og lyd, forkynnelse og musikk. Kirkekaffe, chillout og quiz etter gudstjenesten. St.JaKor opptrer. Vel møtt

Gudstjeneste i St. Jakob 9.februar

Gudstjeneste

Velkommen på gudstjeneste i St. Jakob kirke! Denne gudstjenesten vil være gjenkjennelig for dem som kjenner Den norske kirkes liturgi, samtidig som den har et tydelig moderne preg, både med lys og lyd, forkynnelse og musikk. Kirkekaffe, chillout og quiz etter gudstjenesten. Velkommen!

VinterTreff 2020 i Ulsteinvik

Festival

Alle ungdommar mellom 13 og 19 år inviterast til VinterTreff i Ulsteivik helga 7. - 9. februar 2020.

Les mer

Vinterfestivalen på Voss 2020

Festival

KFUK-KFUM Bjørgvin inviterer igjen til Vinterfestival på Voss. Dette blir ei helg fullspekka med scenesprell, kanonball, globalløp, show, gudsteneste, seminar, nye vennar, sang og musikk! Ta med deg sjølv, gruppa di og vennar og bli med på ei innhaldsrik og gøy helg på Voss! Påmeldinga åpner 16/12.

Les mer

Vinterleir 2020

Leir

KFUK-KFUM Vestfold og Telemark inviterer alle ungdommer i alderen 13 - 19 år til vinterleir på Jønnbu leirsted i Bø. Her kan du boltre deg i Lifjell alpinanlegg, gå flotte langrennsturer i preparerte løyper, eller slappe av med brettspill og sosiale aktiviteter på hytta.

Les mer

FELLESTRANSPORT Vintertreff 2020 - Møre og Romsdal

Annet

Organisert Fellesstransport blir satt opp på VT-20. Avreisetidspunkt fra både Førde og Sunnmøre blir korrigert så snart vi besitter korrekt informasjon om programmet for arrangementet. Per Kristian Byrkjeland er vår sjåfør denne gang også :)

Fellesreise til VinterTreff i Ulsteinvik

Annet

KFUK-KFUM Sogn og Fjordane arrangerer fellesreise til VinterTreff 2020 i Ulsteinvik. Buss vil starte i Florø og køyre via Førde, Skei og Stryn. Vi køyrer frå Florø ca kl 1420. Frå Førde kl 1530. Ansvarleg for fellesreisa og sjåfør er Per Kristian Byrkjeland (tlf: 45667830).

Helt Ærlig St. Jakob: Populisme

Foredrag/samtale

Helt Ærlig inviterer til en kveld hvor det skal snakkes helt ærlig om ting knyttet til det brennhete temaet populisme. Kafé Jakob er åpen fra kl. 18.30, samtalen begynner kl. 19. Gjester kommer – kommer du?

Bergen K-forum 3/2: ” Litterær aften med et dypdykk i et lite utvalg av ny litteratur”

Foredrag/samtale

Vi møtes i Peisestua i Ynglingen. Ta med en venninne eller flere. Kom. Lytt. Dvel. Og del. Foredrag ved Tove Pemmer Sætre, tidl. biblioteksjef v/ HIB

Les mer

Kafégudstjeneste i St.Jakob 2.februar

Gudstjeneste

Vi samles i Jakobssalen til en gudstjeneste med avslappet kaféstemning og enkel liturgi. Vi sitter godt i sofagruppene og underveis i gudstjenesten kan man nyte kaffe, te og noe å bite i. Det blir som i andre gudstjenester sang, bønn, nattverd og velsignelse. Vi gleder oss til å se deg – vel møtt!

Vinterfestival 2020 KFUK-KFUM Haugaland

Festival

Lørdag 01.februar 2020 kl 10-21 på Bømlo: Konsert! Seminarer! Felleskor! Sporty, Drama, Dans, Teknikk! Tull og fjas! Gud & Jesus & Den Hellige Ånd & sånn! Kjekke folk! God mat med drikke inkludert! Du er også hjertelig velkommen om du ikke går Ten Sing fra før! TEN SING NORWAY kommer!

Les mer
Januar 2020

Vinterfestival på Sørlandet 2020

Annet

For tredje år på rad arrangeres Vinterfestivalen på Sørlandet, for ungdommer i alderen 13-19 år. Årets tema er Grønt Fotavtrykk! Vi setter fokus på klima og hva vi kan gjøre for å hjelpe planeten vår.

Les mer

Innspillsmøte - Festivalstrategi

Annet

Forbundsstyret vedtok i juni at Spekter ikke skal arrangeres i 2020, men heller synliggjøre lokale, regionale og øvrig nasjonale leirtilbud. Samtidig skal ungdom, frivillige og ansatte finne veien videre for hvilke leirer og festivaler vi skal ha i KFUK-KFUM, og da trenger vi din hjelp!

Les mer

Ynglingeakademiet 27/01: Mandag 27. januar. ”Bokbad med Oddny Miljeteig ved Kjersti Mjør”

Foredrag/samtale

Sist høst kom biografien: "Hjartebank; historia om Oddny Miljeteig". Det skal bli spennende å få nærkontakt med henne i samtale med Kjersti Mjør. Det er journalisten Kjersti Mjør som har ført den i pennen.Ta gjerne med en venn!

Gudstjeneste i St.Jakob 26.januar

Gudstjeneste

Velkommen på gudstjeneste i St. Jakob kirke! Denne gudstjenesten vil være gjenkjennelig for dem som kjenner Den norske kirkes liturgi, samtidig som den har et tydelig moderne preg, både med lys og lyd, forkynnelse og musikk. Kirkekaffe, chillout og quiz etter gudstjenesten. Velkommen!

Gudstjeneste i St. Jakob 19.januar

Gudstjeneste

Velkommen på gudstjeneste i St. Jakob kirke! Denne gudstjenesten vil være gjenkjennelig for dem som kjenner Den norske kirkes liturgi, samtidig som den har et tydelig moderne preg, både med lys og lyd, forkynnelse og musikk. Kirkekaffe, chillout og quiz etter gudstjenesten. Velkommen!

Barnekorfestival i Ytrebygda 2020

Festival

Øygarden festival (test)

Festival

Velkommen til Fagdager for programansatte 2020

Annet

Vi er godt i gang med å planlegge Fagdager for programansatte. Arrangementet vil finne sted 13. og 14. januar 2020. Sted: Scandic Oslo City hotell, Europarådets plass 1, Oslo. Mer informasjon om program og sted vil dere få i begynnelsen av januar. Har du spørsmål, kontakt: personal@kfuk-kfum.no

Les mer

Semesterstartsgudstjeneste i St.Jakob 12.januar

Gudstjeneste

Søndag 12. januar sparkes vår-semesteret i gang i St. Jakob! Vi starter selvfølgelig med en semesterstartgudstjeneste. St. Jakob er Den norske kirkes kirke for ungdom og unge voksne i Bergen sentrum. Vi ønsker å bygge fellesskap, skape kultur og søke Gud. Kirkekaffe og quiz. Velkommen!

Kryttårsfest - Kretsens nyttårsfest

Annet

Les mer

Tweensfestival 2020 KFUK-KFUM Haugaland

Festival

KFUK-KFUM Haugaland inviterer til en intensiv og kjekk festival for barn i alderen 10-13 år. Her blir det aktiviteter for en hver smak: matlaging, felleskor/solistgruppe, drama, dans, SportY, kunst og håndverk, Speidertivoli, overnatting i kirka, gudstjeneste, klubbkveld og mye moro!

Les mer

Bergen K-forum 6/1: St Sunniva - Byens glemte helgen

Foredrag/samtale

Vi møtes i Peisestua i Ynglingen. Ta med en venninne eller flere. Kom. Lytt. Dvel. Og del. Foredrag ved forfatter og lektor Elisabeth Aasen.Lisbeth Mikaelsson, tidl. professor i religionshistorie v/ UIB

Nyttårsball

Annet

Les mer
Desember 2019

Julefest på Forandringshuset

Annet

Julefest på Forandringshuset Loddefjord. Pris: Gratis Aldersgrense 15-19 år Rusfritt arrangement.

Les mer

Vi synger oss til jul

Konsert/forestilling

KFUK KFUM Bjørgvin og Bergen Domkirke Menighet inviterer barnekor til å bli med på felles julekonsert sammen med Christine Sandtorv. Selve julekonserten er søndag 15.desember kl. 15 i Nykirken der inviterer vi deg til å senke skuldrene, synge med og nyte julegleden sammen oss!

Les mer

Julebord for frivillige og ansvarlig voksenledere 2019

Annet

Vi vil takke alle som har gjort en innsats for å skape gode og trygge fellesskap i KFUK-KFUM sammenheng i år. Om du har bidratt med noe på Camp Norefjell, i KFUK-KFUM Global eller i KFUK-KFUM er du hjertelig velkommen til en festkveld med deilig mat, godt fellesskap og moro.

Les mer

Adventsleir på Solhøgda 2019

Leir

Endelig er det snart adventsleir for deg som går i 3. til 7. klasse! Det blir adventsverksted, pizza, pepperkaker, underholdning, samlingsstund, refleksløype og mye gøy både ute og inne.

Les mer

Bergen K-Forum: historiske kvinner; Ambrosia Tønnesen

Annet

Vi møtes i Peisestua på Ynglingen. Ta med en venninne eller flere. Kom. Lytt. Dvel. Og del. Ved forfatter og lektor Elisabeth Aasen.

November 2019

GRATIS BILLETTER TIL KFUM-KVALIK

Annet

Meld deg på dette arrangementet for å få tilsendt gratisbilletter til kampen.

Les mer

Ynglingeakademiet 25/11: "Det kimer snart til julefest"

Annet

Det er like før vi går inn i advent, derfor den lille omskrivingen i overskriften. Advent er innledning og forberedelse til jul, feiring av Jesu fødsel. Sammen vil vi synge adventsanger og lytte til tanker om å bruk adventstiden som forberedelse til julehøytiden. Ta gjerne med en venn!

KFUK-KFUM Bjørgvin: Nattcup 2019

Nattcup

Det blir fotball, heiagjeng, konkurranser, aktiviteter, nattfilm, åpen kiosk, nye venner og mye sprell! Tre turneringer: konfirmant jenter, konfirmant gutter og 15år+. Lag defineres som 5 spillere + keeper + innbyttere. Nattcupen åpnes i Årstad kirke med registrering og andakt.

Les mer

Høstfestivalen 2019

Festival

HØSTFESTIVALEN I HUNSTAD KIRKE 2019

Les mer

Ten Sing Norway Show i Arendal 2019

Annet

Ten Sing Norway vil med sitt forrykende show vise oss hva Ten Sing er, og hva Ten Sing kan bety for unge i dag. Gjennom sketsjer, filmer, danser og sanger vil de si noe om problemstillingen tro og vitenskap på en måte unge kan relatere seg til. Dette vil du ikke gå glipp av!

Les mer

KFUK-KFUM-fest i Hed/Opp

Annet

Velkommen til KFUK-KFUM-fest i regi av KFUK-KFUM Hedmark og Oppland krets!

Les mer

Pysjcup 2019 Oslo og Akershus

Nattcup

Klar for Pysjcup 15.-16 november? Da lager ungdom fra hele Oslo og Akershus fantastisk god stemning hele natten! Vi møtes til nattvolleyballturnering og får sjansen til å vinne fire pokaler. Både ungdomsledere, spillere og heiagjenger er hjertelig velkomne! Hvem vinner årets pokaler, mon tro?

Les mer

KFUK-helg på Sunnmøre Folkehøgskule

Leir

Vel møtt til KFUK-helg i Møre og Romsdal krins: Ei helg med fellesskap og påfyll for ånd, sjel og kropp!

Les mer

Bergen K-Forum: kvinners situasjon i verden

Annet

Vi møtes i Peisestua på Ynglingen. Ta med en venninne eller flere. Kom. Lytt. Dvel. Og del. Ved professor i interkulturelle studier ved NLA Høyskolen Line Alice Ytrehus.

Borg Ungdomsfestival, Lillestrøm

Annet

Les mer

Nattcup Nordfjord, Deknepollen

Annet

VELKOMMEN TIL NATTCUP! Velkommen alle konfirmantar frå Nordfjord og Vanylen til Nattcup i Nordfjordhallen fredag 01.11.2019. Det kjem meir informasjon etterkvart!

Les mer

Høstfestivalen 2019 "Vær deg selv. Stå opp for andre."

Festival

Ungdomsfestivalen for deg mellom 13-19 år du ikke KAN gå glipp av!

Les mer
Oktober 2019

Ekstraordinært årsmøte i Bedrgen KFUK-KFUM Ynglingen

Årsmøte

Hovedstyret kaller herved inn til ekstraordinært årsmøte tirsdag 29.oktober 2019 kl. 18:00 i peisestua på Ynglingen. Saksliste og sakspapirer er sendt til direktemedlemmer og til ansvarlig voksenleder i foreningens enheter.

Ynglingeakademiet 28/10

Foredrag/samtale

Denne mandagen er ikke programmet helt på plass – ennå. Men vi jobber med noen interessante alternativer. Mer info i invitasjonen til oktobermøtet. Ta gjerne med en venn!

SHOW + SEMINAR med Ten Sing Norway 19/20

Annet

Ten Sing Norway har showpremierehelg! Og i den anledning ønsker vi å invitere Ten Sing-ere til en dag med seminarer, middag og show på Rønningen Folkehøgskole.

Les mer

K- Helg

Annet

Velkommen til trivelege dagar . Ei inspirerande, sosial og kjekk helg for damer i alle aldrar!

Les mer

Stå opp barnemusikalhelg

Festival

Velkommen til "Stå opp"- barnemusikalhelg! I samarbeid mellom KFUK KFUM Bjørgvin, Bergen Domkirke Menighet og Kirken på Askøy ønsker vi å inviterte alle som går i 1.-8. klasse til å være med å sette opp musikalen "Stå opp!" I tillegg vil det være overnatting og eget opplegg for tweens lørdag kveld.

Les mer

Praisings 50-årsjubileum

Annet

Praising Ten Sing Hamar fyller 50 år! Bli med på feiringen 25.-27.oktober 2019!

Les mer

Nattcup Sunnfjord

Annet

Vi vil med dette få ynskje konfirmantar i Sunnfjord og Sogn velkomne til Nattcup i Førdehuset 25.10.19. Vi skal spele fotball, kåre beste heiagjeng,delta på ulike aktivitetar og ikkje minst bli kjend med andre kjekke konfirmantar. Det kjem meir informasjon etterkvart!

Les mer

HaustTreff, leir for ungdom

Leir

Ein leir for deg mellom 13- 19 år. Her kan du få boltre deg ilag med ungdommar frå heile Sogn og Fjordane. Fellesskap, glede og lågterskel. Det blir sportslege, kreative og morosame aktivitetar, både ute og inne. Kristian Byfuglien Knapstad kjem for fokustime og Gudsteneste.

Les mer

Ungdomsleir på Solhøgda 2019

Annet

Leir for alle fra 13 til 19 år, med lek og moro, aktiviteter inne og ute, underholdning, god mat og fine samlingsstunder.

Les mer

Bergen K-Forum: Bibeltime

Annet

Vi møtes i Peisestua på Ynglingen. Ta med en venninne eller flere. Kom. Lytt. Dvel. Og del. Ved sokneprest Anna Bæckstrøm Hovda

Barnefestival Østlandet 2019

Festival

Barnefestivalen 2019 arrangeres i Ski Nye kirke 12.-13. oktober. Det blir to dager i et stort fellesskap med show, leker, sang, dans, aktiviteter både ute og inne.

Les mer

FAGDAGER FOR PROGRAMANSATTE I OSLO - 08. OG 09.OKTOBER 2019

Annet

Vi samles til fagdager tirsdag den 08.oktober kl. 11.00 (obligatorisk) og det er mulighet for individuelle møter/samtaler fra kl. 09.00 på Anker Hotel i Oslo. Program for begge dagene og felles middag kommer snart!

Les mer
September 2019

Ynglingeakademiet 30/9: "Kirken i byen - hva nå?"

Foredrag/samtale

Domprost Gudmund Waaler vil snakke om Den norske kirkes utfordring ved å måtte omstilles og ombygges fra statskirke til å bli en folkekirke. Den må finne en ny form og den må lære seg å bli selvstendig. Her trengs å tenke nytt. Ta gjerne med en venn!

Ledertur til Praha 2019

Annet

Leder i vekst-Basic kull 2018/19 (Østlandet) reiser i høstferien til Praha, Tsjekkia. Vi skal bo sentralt i den vakre hovedstaden. Meld deg på nå! Vi ønsker å være tidlig ute med påmeldingen for å sikre oss rimelige flybilletter.

Les mer

MILK Bodø 2019

Annet

MILK er lederkurs for 10. klassinger - Kurset består av ei kurshelg samt tre kveldssamlinger. Avsluttes med praksis på Høstfestivalen i Bodø. MILK er et kurs med vekt på å lære gjennom å gjøre. Praktiske oppgaver og gruppearbeid er spennende måter å lære på.

Les mer

LIV Basic Trøndelag 2019/2020

Lederkurs

Er du klar for nye utfordringer? Vil du prøve deg som leder? Lære ved å gjøre i praksis? Har du lyst til å bli kjent med nye folk? Dra på turer? Få spennende erfaringer du ikke kan lese deg til? Bli med på LIV-kurs!

Les mer

Villmarksleir på Gaularfjellet

Annet

For ungdom mellom 10-13 år som har lyst til å være med på vårt pilotprosjekt. Det blir naturforvaltning, fellefangst, fiske, toppturer, kart og kompass, utemat og uteaktiviteter. Kun 15 plasser - meld deg på, det er førstemann til mølla! Egenandel kr. 200,- / "all inclusive".

Les mer

Bergen K-Forum: Bli kvitt angsten på 4 dager

Annet

Vi møtes i Peisestua på Ynglingen. Ta med en venninne eller flere. Kom. Lytt. Dvel. Og del. Ved psykolog Anne Cathrine Ulvik Holten.

August 2019

Unge Voksne tur til Lysern

Annet

Turen blir utsatt til et senere tidspunkt på grunn av for få påmeldte. Vi finner allikevel på noe i løpet av helgen.

Les mer

LIV Basic Haugaland 2019/2020

Lederkurs

Er du klar for nye utfordringer? Vil du prøve deg som leder? Lære ved å gjøre i praksis? Har du lyst til å bli kjent med nye folk? Dra på turer? Få spennende erfaringer du ikke kan lese deg til? Bli med på LIV-kurs!

Ynglingeakademiet 26/8: "Å fare og erfare"

Foredrag/samtale

Et blikk på Wilfrid Stinissens overgivelsestenkning. Kim Larsen er førsteamanuensis ved NLA Høgskolen i Bergen. I foredraget vil Kim ha fokus på sin inngang til Stinissens litteratur og litt om hans tenkning knyttet til bønn og bønnens utfordringer. Ta gjerne med en venn!

Nesholmendagen (Nesholmstemnet)

Annet

En dag for heile familien på deilige Nesholmen!

Les mer

Grillkveld på Nesholmen (Ungdomar)

Annet

UNGDOMSUTVALET inviterar alle ungdomar til grillkveld dagen før Nesholmendagen (Nesholmstemnet).

Les mer

KFUK-helg på Tjellholmen

Leir

Kvinner i alle aldre ønskes velkommen til en helg med mye latter, inspirasjon, samtaler, fellesskap, hvile og god mat.

Les mer

Pappa-barn-helg 2019

Leir

Leir for fedre/mannlig foresatte og barn i alle aldre!

Les mer

Holmevasshyttastemnet

Gudstjeneste

VELKOMEN til ein dag i vakre omgjevnader! Det vert friluftsgudsteneste v/Heidi Voltersvik Styve med kollekt til Holmevasshytta. Etter gudstenesta vert det kyrkjekaffi og div. kjekke aktivitetar for alle.

Les mer

Holmvasshyttestemne

Gudstjeneste

Det kjem utfyllande informasjon etterkvart!

Les mer

Sensommertreff 2019

Annet

Les mer

Leir for 16-18 år på Vier sommeren 2019

Annet

Denne leiren er for deg som er født i 2002, 2001 og 2000 Det blir kjekke dager proppfullt med masse morsomme aktiviteter som bading, kano, ballspill, matlaging spennende konkurranser og mye mer! Det blir servert masse god mat på leiren, og barna får selv være med å bidra til noen av måltidene.

Les mer

Ungdomsleir på Vier sommeren 2019

Leir

Denne leiren er for deg er født i 05, 04 og 03 Det blir en fantastisk leir med bading, kano, kule konkurranser, kjekke aktiviteter og masse kule mennesker!

Les mer

Ten-Leir på Knattholmen!

Leir

Ten leir på Knattholmen leirsted er god steming og høy feriefaktor. Her møter du folk på din egen alder som er klare for å nyte fine dager med sommer og sol. Bademulighetene er mange og det mangler ikke på spennende aktiviteter. Meld deg på og få opplevelser du vil leve lenge på!Ten-leiren på Knatth

Les mer

Trialeir

Leir

Trialeir er sommerleir for de mellom 11 og 13 år. Har du lyst på en fantastisk sommerlopplevelse? Det kiler i magen når du kaster deg ut i kjempehuska eller når du er på toppen av klatreveggen. På kvelden blir det underholdning og mye morro. Bli med på trialeir!

Les mer

Trialeir 2019 Strandheim (Oslo og Akershus)

Leir

Sommerens store happening i Oslo og Akershus er utvilsomt Trialeir på Strandheim den 4. - 9.aug 2019! Her møtes ungdommer og barn i et fantastisk fellesskap for å bade, leke og lære av hverandre i idylliske omgivelser!

Les mer

Lederkurs for unge voksne 2019

Lederkurs

Lederkurs for unge voksne er seks dagers inspirasjon og kompetanseheving. Kurset er for deg som er mellom 18 og 25 år og skal gå inn i en lederrolle. Gjennom uken vil deltakerne få utfordre og utfolde seg med kropp og sinn, som lag og individuelt. Årets kurs vil være fra 4.-9. august 2019.

Les mer
Juli 2019

SOMMERLEIR NORD-NORGE

Leir

KFUK-KFUM i Nord-Norge inviterer til sommerleir på Folkehøgskolen Nord-Norge! Alle er velkommen! Voksne, Barn, Besteforeldre, Ungdom, Barnegospel, Tweens. Deltakeravgift dekker alle måltider. Aktiviteter tilpasset alle aldre. Egen leir for ungdom, 13 år +. Camp ute eller bo inne. Velkommen!

Les mer

Ten Sing-seminar 2019

Ferdighetskurs/-seminar

Ten Sing-seminar er et ukes langt kurs for deg som ønsker å utvikle deg som Ten Singer. Kurset gir deg knallhard Ten Sing-jobbing, der du lærer av dyktige og erfarne instruktører, møter Ten Singere fra hele landet, opplever kristent fellesskap og blir globalt engasjert. Fra 9.klasse - VG3

Les mer

Tweensleir på Vier sommeren 2019

Leir

Denne leiren er for deg som er født i 06, 07, 08 og 09 Det blir kjekke dager proppfullt med masse morsomme aktiviteter som bading, kano, ballspill, matlaging spennende konkurranser og mye mer! Det blir servert masse god mat på leiren, og barna får selv være med å bidra til noen av måltidene.

Les mer

Sommertreff på Risøya 2019

Leir

Leirferie for hele familien med kristent fellesskap i et inspirerende miljø på en idyllisk sørlandsperle utenfor Tvedestrand. Sceneprogram med proft husband og åtte parallelle, aldersinndelte bibeltimer hver dag. Aktiviteter tilpasset alle aldre. Egne leirer for ungdom. Camp ute eller bo inne!

Les mer

Ferie for alle 2 Knattholmen 2019

Annet

FERIE FOR ALLE er familieleire der deltagerne selv er med og skaper innholdet. Dugnadsånd og fellesskap er stikkordene for disse leirene, men det er også rikelig med tid å nyte ferie og sommer.

Les mer

Ferie for alle 1 Knattholmen 2019

Leir

FERIE FOR ALLE er familieleire der deltagerne selv er med og skaper innholdet. Dugnadsånd og fellesskap er stikkordene for disse leirene, men det er også rikelig med tid å nyte ferie og sommer.

Les mer

50+ på Knattholmen 2019

Leir

50+ er en leir for voksne, der deltakerne bor inne på hytter og går til dekket bort 3 ganger om dagen. Leiren gir en god blanding av avslappet sosial fritid og kristent fellesskap.

Les mer
Juni 2019

KFUK-KFUM-Campen 2019

Leir

Campingferie og kristent fellesskap for hele familien på ei perle av ei øy utenfor Sandefjord. Badestrand, svaberg, kano, klatrevegg. Årets tema blir: ”Uten filter” Familiene bor i medbrakt telt/campingvogn. Velg uke ved påmelding.

Les mer

Konsert med BusSing

Øvingshelg

Dette året har kretskoret møttes flere ganger og øvd inn noen låter. Nå er det på tide å vise dette frem for familie og venner. Men først samles vi for å friske opp stemmene, spise, sove og selvfølgelig ha det skikkelig gøy (tidenes kampkveld er under planlegging!).

Les mer

Leder på konfirmantleir Nittedal og Hakadal 2019

Annet

Leder på konfleir i sommer? Leir 1: 27. juni - 1. juli Leir 2: 10. - 14. august

Trialeir på Tjellholmen 2019

Leir

"Trialeir" for barn som skal begynne i 6.klasse t.o.m barn som skal begynne i 8.klasse til høsten. Vi koser oss med bading, lek og fellessamlinger i idylliske omgivelser. Her kan du få nye venner og gode sommerminner. Flinke og erfarne ledere leker med barna og inkluderer dem i morsomme aktiviteter.

Les mer

Tria junior

Leir

Tria junior er for deg mellom 8 og 10 år. Leiren er et av sommerens høydepunkt med kanopadling, kjempehuske, fotball og mye, mye mer!

Les mer

Camp Norefjell 2019

Leir

Bli med på KFUK-KFUMs nye konfirmantleir "Camp Norefjell" 24. - 28 juni 2019 med 500 konfirmanter fra hele landet. Tema for sommerens leir er "Sett, Avslørt og Elsket".

Les mer

Aktivitetsleir

Annet

Aktivitetsleir og Sirkus - "en salig blanding" Yiiiiha! Vi skal også lage en SIRKUSFORESTILLING. Plutselig Sirkus v/ Anna skal være med oss og vi skal saman lære mange triks til en felles forestilling. GLED DERE!

Les mer

Sommerklubben på Kalvøya 2019

Annet

Sommerklubben er et aktivitetstilbud på dagtid for barn om begynner i 5.-7. klasse høsten 2019. Dagene fylles med ulike aktiviteter som for eksempel bading, sol, lek, padling, ballspill og kortspill. Sommerklubben har åpent fra 09.00-16.00 hverdager i uke 26, 27, 32 og 33.

Les mer

St. Hans-feiring på Knattholmen

Annet

Velkommen til St. Hans-feiring på Knattholmen leirsted! Her vil det bli program for store og små, med konsert og underholdning, muligheter for å prøve kjempehusken, og selvfølgelig et skikkelig St. Hans-bål. Grillene tennes kl. 15:00. Ta med hele familien til en hyggelig feiring!

Les mer

Leiarkurs før Aktivitetsleir

Lederkurs

Leiarkurs for dei som skal vere leiarar på Aktivitetsleiren. Tid, stad og dato kjem.

Les mer

Tria Junior på Tjellholmen 2019

Leir

"Tria Junior" for barn som skal begynne i 3.klasse t.o.m barn som skal begynne i 5.klasse til høsten. Vi overnatter på denne perlen av en øy, og fyller dagene med bading, lek og fellessamlinger. Flinke og erfarne ledere leker med barna og inkluderer dem i morsomme aktiviteter.

Les mer

Barneleir

Annet

På Barneleiren blir det mykje kjekke aktivitetar og samlingar. Naturopplevingar, fysisk aktivitet, sosialt samvær og mykje moro, både ute og inne.

Les mer

Leiarkurs før Barneleir

Lederkurs

Leiarsamling for ungdom som skal vere med som leiarar på sommarleirane. Tid, stad og dato kjem.

Les mer

Trialederhelg på Tjellholmen 2019

Lederkurs

Fredag 21. til søndag 23. juni inviteres alle som har lyst til å være med som ledere på Trialeirene på Tjellholmen til lederhelg. Dette blir en helg der det blir fokus på å bli kjent, samt planlegge og forberede aktiviteter og program til Trialeirene.

Les mer

Tjellholmendagen

Barnas dag/Familiedag/Kula & Myggen-dag

Familieleir på Tjellholmen 2019

Leir

14.-16.juni er det klart for familieleir for hele storfamilien på Tjellholmen med spennende program for både voksne og barn i alle aldre.

Les mer

Solhøgdadag 2019 med åpning av gapahuken

Annet

Endelig skal vi ha en offisiell åpning av den nye, flotte gapahuken på Solhøgda! Vi håper at DU kommer, og fyller opp bilen med hele familien, og andre venner og bekjente, som har lyst på en koselig kveld med jille folk på Solhøgda. Det blir gøy for store og små!!

Les mer

Skotnesdagen 2.juni 2019

Annet

Velkommen til Skotnesdagen! Det blir friluftsgudstjeneste ved Harald Forland (sokneprest i Erdal) kl. 12. Etter gudstjenesten blir det kirkekaffi med åpen kiosk, med salg av kaker, vafler m.m. Aktiviteter for barna.

Mai 2019

Ynglingeakademiet ”Vegen til sølvkrossen”

Annet

Vårutflukt til Fana kirke, tusenårssted for Bergen kommune. Det blir orientering om kirken og landskapet rundt og behørig bespisning. Mer informasjon kommer i invitasjon til utflukten. Ta gjerne med en venn!

Knøttenatt

Annet

Les mer

Teambuildingstur til Lillo

Leir

En helg med masse kos, fine folk og god mat, og litt dugnad på Lillomarkskapellet, HELT GRATIS :) Oppmøte Sagtomta 18.00, for samlet vandring inn til kapellet!

Les mer

Personalsamling for ansatte i KFUK-KFUM 2019

Annet

For ansatte i KFUK-KFUM i 50 % stilling eller mer. De med lavere stillingsprosent er også hjertelig velkommen, men de må avklare med sin leder vedr. deltakelsen. For ansatte i kretser / region, hovedforeninger, på KFUK-hjemmet i London, på folkehøgskolene og ved Forbundskontoret i Oslo.

Les mer

17.mai gospelgudstjeneste med Gospel Bergen

Gospelnight

Gospel Bergen, KFUK-KFUM og BDM ønsker velkommen til Gospelgudstjeneste i Johanneskirken 17 mai kl. 20:00. Gospel Bergen stiller med sangglede og fengende gospelmusikk. Det blir også andakt, nattverd og allsang. Dørene åpner kl.19:30, så vær tidlig ute for å sikre deg plass. Gratis inngang. Kollekt.

17.maifrokost på Ynglingen

Annet

I tradisjon tro arrangeres den årlig 17.maifrokosten på Ynglingen i regi av KFUK-KFUM Hamar Ynglingen!

Les mer

KFUK-KFUM demokratikurs 2019

Lederkurs

KFUK-KFUM demokratikurs er et todagers kurs for deg mellom 15-26 år med med mål om å øke din kompetanse om demokratiske prosesser slik at du blir bevisst på dine muligheter, tørr å bruke din ytringsfrihet, samt får erfaringer i demokratiarbeid til bruk i lokale demokratiske forum.

Les mer

KFUK-KFUMs landsmøte 2019

Landsmøte

Dato for KFUK-KFUMs landsmøte 2019 er 3.-5. mai 2019. Informasjonen oppdateres løpende på denne siden frem til landsmøtet.

Les mer
April 2019

Bømlo Bussreise t/r Sport&Sprell&Kjerkegospel

Annet

Påmelding til felles bussreise tur/retur Ungdomsheimen. 100kr for medlem (200 for ikke medlem) Samme pris om en kun skal en veg. Overnatting på ungdomsheimen kun hvis vi blir mange nok.

STÅ OPP - påskemusikal

Annet

Stå opp! en påske-musikal som utforsker oppstandelsen. Framført av Varden og Hinna barnegospel. Aktørene vil synge, danse og juble men også protestere og skape liv og røre. En forestilling med barn og proffe musikere, for barn fra 0-100. Pris: Voksne kr: 100,- Barn kr: 50,-

Les mer

Regionmøte

Årsmøte

Velkommen til regionmøte for KFUK-KFUM Oslo og Akershus

Les mer

Årsmøtet 2019

Årsmøte

Vi inviterer til Årsmøte i Troms Krets 27.04.2019 kl. 16.00 - 19.00 Oppmøte nede i menighetssalen i Tromsdalen Kirke. Enkel servering under møtet. Suppe og brød etter møtet. Vel møtt!

MiLK - MiniLederKurs på VIER

Annet

Vi inviterer alle fjorårskonfirmanter i Rogaland til en helg på VIER leirsted. I løpet av helgen vil vi ta for oss mange spennede tema og du vil forhåpentligvis bli bedre kjent med deg selv :) Og selvfølgelig blir det mye lek, noen nye venner og kanskje årets første bad?

Les mer

KNØTTENATT PÅ VIGDARHEIM (for 4 - 6 åringer med foreldre)

Leir

Bli med på Knøttenatt på Vigdarheim for 4 - 6 åringer med foreldre fredag 26.april til lørdag 27.april 2019. Fredag: Leker/bål og kveldsmat Lørdag: Frokost, bibelstund, leker og natursti Pris: 450 kr for voksen med ett barn. Da er mat og overnatting inkludert. 100 kr pr ekstra barn utenom.

Les mer

Årsmøte i KFUK-KFUM Rogaland

Annet

Velkommen til Årsmøte i KFUK-KFUM Rogaland 25. april 2019. kl 18:00 i Ynglingen, Stavanger

Les mer

Ynglingeakademiet ”Ung i kirken”

Annet

Ved prost i Fana Kristin Sævik Litlere og rådgiver for undervisning i Bjørgvin bispedømme Torfinn Wang. Ta gjerne med en venn!

Påskeleir for hele familien i Ulvik 2019

Leir

Leiren er en fin anledning til å få med seg det kristne budskapet i påsken, samtidig som fellesskapet rommer gode samtaler, masse lek, nye venner, ski, musikk, bibeltimer, god mat, raust fellesskap, trim, og en god mengde tull&tøys. Velkommen på leir! Mer info om priser og påmelding kommer snart.

Les mer

Påsketreff for ungdom

Annet

«Aldri eit år utan påskeleir/dagar på Nesholmen.» Leiren er for ungdom på ungdomskule, vidaregåande og ungevaksne. Ein møteplass. Kanskje ei blanding av leir og litt kurs – kom og bli både klokare, få nye vener, vere saman med vener du alltid har hatt, oppdag deg sjølv og dei andre på nytt.

Les mer

AVLYST! På grunn av altfor få påmeldte. Påskeleir på Fjellsetra 13. - 16. april 2019

Leir

Leiren er dessverre blitt avlyst pga altfor få påmeldte. Leir for ungdom fra 8.klasse og oppover. Vi holder til på Fjellsetra leirsted og er 2 dager i skibakken.

Les mer

Tur til Taizé i Frankrike påsken 2019

Leir

Hva får titusenvis av unge mennesker fra hele verden til å oppsøke Taizé, et brødrefellesskap i Sør-Frankrike? Og hva skjer om vi fyller opp et busslass med ungdom og unge voksne og drar dit som én gjeng? Det har du nå mulighet til å finne ut av! KEEP CALM and GO TO TAIZÉ!!

Les mer

Førpåskeleir i Ulvik 2019

Leir

Det arrangeres Førpåsketreff for de godt voksne fra palmelørdag 13.april til onsdag 17.april på Brakanes hotell i Ulvik i vakre Hardanger. Ta kontakt med Odd Sætre på 90053644 eller odsaet@online.no for påmelding, priser og informasjon om leiren.

Bjorli påskeleir for HåPe

Annet

Årlig påskeleir til Bjorli for 13-19-åringer i HåPe - Holmlia og Hauketo-Prinsdal menigheter! Sjans til å stå i bakke, gå på langrenn og chille inne + følge påskehistorien dag for dag. Bli med! Mer info her: https://www.facebook.com/events/312798799589034/

Tweensnatt

Annet

De som går i 5, 6 og 7 klasse kalles ofte for Tweens. Alle i denne aldersgruppen inviteres til Tweensnatt med overnatting i Holmlia kirke 6.-7. april. Det blir god mat, leker og aktiviteter. På søndag deltar vi i gudstjenesten.

Les mer

Kid Sing Show

Annet

Lørdag 6. april vil vi samle barne- og tweensgrupper knyttet til KFUK-KFUM i Holmlia kirke for en ellevill musikk dag. Det blir fellesskor for både barn og tweens, samt at alle grupper får mulighet til å opptre alene.

Les mer

Bergen K-forum

Annet

Vi møtes i Peisestua på Ynglingen. Ta med en venninne eller flere. Kom. Lytt. Dvel. Og del.

Mars 2019

Dugnad på Tjellholmen 30.mars

Dugnad

Velkommen til dugnad på Tjellholmen leirsted!

Les mer

Årsmøte KFUK-KFUM Agder 2019

Annet

Eit årsmøte er ei viktig hending i livet til ein organisasjon. Det er viktig at alle lokale grupper er representert. Det vil bli servert deilig pizza. Saker til behandling på årsmøtet må vera sendt kretsstyret (jorunn.skjulestad@kfuk-kfum.no) seinast innan 27. 01.2019. Påmelding innan 19.03.2019.

Les mer

Årsmøte i KFUK-KFUM Bjørgvin 27.mars

Årsmøte

Velkommen til årsmøte for KFUK-KFUM Bjørgvin krets onsdag 27.mars kl. 18-21 på Ynglingen. Innkalling og saksliste til årsmøtet er sendt på e-post til styreledere og ansvarlig voksenledere i alle enheter og hovedforeninger, i tillegg de ansatte. Vel møtt!

Les mer

Ynglingeakademiet ”Det er en himmel over sorgens landskap”

Foredrag/samtale

Om sorg og savn i ord og refleksjoner, tekster og toner. Ved Gunnar Wik og Tove Pemmer Sætre. Ta gjerne med en venn!

Årsmøte KFUK-KFUM Østfold

Årsmøte

Velkommen til årsmøte for KFUK-KFUM Østfold. Årsmøtet skal være på Kirkestallen i Trøgstad.

Les mer

Trialederkurs 2019 (Oslo og Akershus)

Lederkurs

Trialederkurs er det lederkurs for unge mellom 13 og 19 år som skal være ledere på barneleiren Trialeir i august 2019. Vi er en gjeng med engasjerte og lekne ledere som skal lage en fantastisk sommerleir for barna!

Les mer

Dugnad på Tjellholmen 23.mars

Dugnad

Velkommen til dugnad på Tjellholmen leirsted!

Les mer

Inspirasjonshelg med Ten Sing Norway 2018/19

Annet

22.-24.mars kommer Ten Sing Norway til Hedmark og Oppland, nærmere bestemt Gjøvik! Helga er åpen for alle ungdommer 13-19 år.

Les mer

Årsmøte i Bergen KFUK-KFUM Ynglingen 20.mars

Årsmøte

Velkommen til hovedforeningens årsmøte 20.mars kl.19 Sted: Peisestua (2.etg.) på Ynglingen i Bergen. Innkalt: Alle enhetene i hovedforeningen. Møtet er åpent for alle medlemmer.

Barnefestival på Birkenlund 2019

Annet

16.-17.mars 2019 blir det Barnefestival for barn fra 3.-7.klasse på Birkenlund skole! Tema for festivalen er: «Vær deg selv, stå opp for andre» Meld deg på idag! Vi kan love at det blir mange aktiviteter, sosialt samvær, gøy program og mulighet til å få seg noen nye venner!

Les mer

Barnefestival på Operahuset Nordfjord 16/3-19

Festival

VELKOMMEN til ALLE BARN og BARNEKOR i Sogn og Fjordane/ Møre og Romsdal og enkeltdeltakere (som kan være med i felleskoret). TEAM SULEBAKK, GUTTA og SERLINA kommer! Det blir øving, drama, dans, lek og i tillegg til mange andre aktiviteter som ansiktsmaling, ballongdyr, hobby-aktiviteter mm.

Les mer

PLUSS vinterleir!

Leir

Vi skal på vinterleir til eksotiske Eina! Dette blir en skikkelig kosehelg, med god mat og masse fine folk! Ta gjerne med en venn, som kanskje ikke har vært med pluss på tur før!

Ledersamling og årsmøte Haugaland 2019

Annet

Velkommen til ledersamling og årsmøte for Haugaland krets!

Les mer

Styrekurs og TSN

Annet

Her får dere tips og råd om styrearbeid. Dere får Minikonsert og seminarer med TenSing Norway. Og det blir Pizza :) Yeah!

Les mer

Innkalling til årsmøte

Årsmøte

De er også alle hjarteleg velkomne til middag kl.12.30 for kr.260,-. (Hugs påmelding!) Årsmøtet går av stabelen 14.00 , og vi avsluttar med kollekt til krinsen. Vel møtt!

Les mer

Ungdomsting

Annet

Her får du lære om organisajonens oppbygging og førebu deg til årsmøtet i krinsen søndag 10.mars. Det blir middag ( kr. 260,-) 12.30 for dei som ynskjer det, hugs påmelding .Årsmøtet byrjar14.00- 18.00.

Les mer

Vinterfestival Haugaland 2019

Festival

Lørdag 9.mars 2019 kl 10-21 på Bømlo: Konsert! Seminarer! Felleskor! Drop in -seminarer! Tull og fjas! Gud & Jesus & Den Hellige Ånd & sånn! Kjekke folk! God mat med drikke inkludert! Hvis det er én festival du skal være med på i vinter så er DETTE festivalen!

Les mer

KFUK-KFUM-fest i Hed/Opp

Annet

Vintertreff i Florø 2019

Annet

Laurdag 2. mars er dagen for kreativitet, sang og glede! Vintertreffet har mykje kjekt på programmet. Alt frå kick off, kafe, vorspiel m/open scene og konsert med fyrverkeriet Ten Sing Norway .Ein flott arena til å møte og få nye venner, utfolde seg på scena, slappe av og nyte vakker song og musikk.

Les mer

VINTERFESTIVAL 2019 OSLO OG AKERSHUS

Festival

Vinterens høydepunkt, KFUK-KFUM region Oslo og Akershus inviterer alle sine grupper til å feire Vinterfestival i Helgerud kirke 1. - 3. mars! Velkommen til en helg med show, seminarer, kampkveld, kveldsmingling med quiz-kafé, en annerledes gudstjeneste, gamle og nye venner og masse gøy.

Les mer

VinterTreff 2019 på Larsnes

Festival

Ytre Gurskøen Ten Sing inviterer alle ungdommar mellom 13 og 19 år til tidenes ungdomsfestival på Larsnes (Sande) helga 1. - 3. mars. Ten Sing Norway kommer!

Les mer
Februar 2019

Ynglingeakademiet ”Syng mot sky”

Annet

Vi synger og minnes gamle sanger fra klubbkvelder, leirer og leirbål- Gunnar Wik leder oss i sangene ledsaget av noen musikere fra den tid. Ta gjerne med en venn!

Vinterfestivalen på Voss 2019

Festival

KFUK-KFUM Bjørgvin inviterer igjen til Vinterfestival på Voss. Dette blir ei helg fullspekka med scenesprell, kanonball, globalløp, show, gudsteneste, seminar, nye vennar, sang og musikk! Ta med deg sjølv, gruppa di og vennar og bli med på ei innhaldsrik og gøy helg på Voss! Påmeldinga åpner 17/12.

Les mer

Bergen K-forum

Foredrag/samtale

Vi møtes i Peisestua på Ynglingen. Ta med en venninne eller flere. Kom. Lytt. Dvel. Og del.

Kula og Myggen barnefestival 2019

Barnas dag/Familiedag/Kula & Myggen-dag

Kula og Myggen barnefestivalen i Norheim kirke er en kjekk, spennende og lærerik dag for barn fra 4 år til 13 år (7.klasse). Det blir mange aktiviteter å velge mellom denne dagen, og konsert som avslutning på ettermiddagen før Tweenparty kl. 17-20 for de eldste om kvelden (5. - 7.klasse).

Les mer

Vinterleir 2019

Leir

KFUK-KFUM Vestfold og Telemark gjentar fjorårets suksess og inviterer alle ungdommer i alderen 13 - 19 år til vinterleir på Jønnbu leirsted i Bø. Her kan du stå på ski eller brett, gå på langrenn eller slappe av med brettspill og moro på hytta!

Les mer

Vinterfestival på Sørlandet 2019

Festival

Den 1.-3. februar 2019 samles vi til Vinterfestival i Lund kirke i Kristiansand. Dette er en festival for alle mellom 13 og 19 år. Det blir seminarer, lek, Kongenes Konge, mat, morro, CFC, nye venner og mye mer! Vi gleder oss til å se deg! Sjekk FB for mer informasjon

Les mer
Januar 2019

Ynglingeakademiet

Foredrag/samtale

Alle som ønsker invitasjon til møtene/informasjon kan sende en e-post til ynglingeakademiet@kfuk-kfum.com Ta gjerne med en venn!

Kula og myggen barnefestival 2019

Barnas dag/Familiedag/Kula & Myggen-dag

Kula og Myggen barnefestivalen i Norheim kirke er en kjekk, spennende og lærerik dag for barn fra 4 år til 13 år (7.klasse). Det blir mange aktiviteter å velge mellom denne dagen, og konsert som avslutning på ettermiddagen før Tweenparty kl. 17-20 for de eldste om kvelden (5. - 7.klasse).

Les mer

Sogn og Fjordane test

Annet

Dette er ein test

Les mer

Bergen K-forum

Foredrag/samtale

Vi møtes i Peisestua på Ynglingen. Ta med en venninne eller flere. Kom. Lytt. Dvel. Og del.

Ten Sing-helg med Ten Sing Norway

Festival

Les mer

Julebord og Nyttårsball

Annet

Desember 2018

Nyttårsleir på Blestølen

Leir

Velkommen til Blestølen leirsted og nyttårsleir. Leiren er for deg mellom 13 og 19 år. Det blir skiturer, brettspill, underholdning og storstilt feiring av det nye året med festmiddag og fyrverkeri.

Les mer