Besøk gjerne våre nye nettsider på kfuk-kfum.no

Tidligere arrangementer

Her er en oversikt over alle registrerte KFUK-KFUM-arrangementer
August 2022

Ten-leir 2022 på Knattholmen

Leir

Ten leir på Knattholmen leirsted er god steming og høy feriefaktor. Her møter du folk på din egen alder som er klare for å nyte fine dager med sommer og sol. Bademulighetene er mange og det mangler ikke på spennende aktiviteter. Meld deg på og få opplevelser du vil leve lenge på!

Les mer

Tria-leir 2022 på Knattholmen

Leir

Tria-leir er sommerleir for de mellom 11 og 13 år. Har du lyst på en fantastisk sommerlopplevelse? Det kiler i magen når du kaster deg ut i kjempehuska eller når du hopper i vannet. På kvelden blir det underholdning og mye morro. Bli med på tria-leir!

Les mer
Juli 2022

Ferie for alle 2 Knattholmen 2022

Leir

FERIE FOR ALLE er familieleire der deltagerne selv er med og skaper innholdet. Dugnadsånd og fellesskap er stikkordene for disse leirene, men det er også rikelig med tid å nyte ferie og sommer.

Les mer

Ferie for alle 1 Knattholmen 2022

Leir

FERIE FOR ALLE er familieleire der deltakerne selv er med og skaper innholdet. Dugnadsånd og fellesskap er stikkordene for disse leirene, men det er også rikelig med tid å nyte ferie og sommer.

Les mer

50+ Knattholmen 2022

Annet

50+ er en leir for voksne, der deltakerne bor inne på hytter og går til dekket bord 3 ganger om dagen. Leiren gir en god blanding av avslappet sosial fritid og kristent fellesskap.

Les mer
Juni 2022

Tria junior 2022 på Knattholmen

Leir

Tria junior er for deg mellom 8 og 10 år. Leiren er et av sommerens høydepunkt med kanopadling, kjempehuske, fotball og mye, mye mer!

Les mer
November 2021

KM Kalas

Annet

Kretsstyret i KFUK-KFUM Østfold inviterer deg til KM Kalas 13. november på Kråkerøy! Velkommen skal du være!

Les mer

Høstfestivalen 2021 "Vær deg selv. Stå opp for andre."

Leir

Ungdomsfestivalen for deg mellom 13-19 år du ikke KAN gå glipp av!

Les mer

Nattcup 2021

Annet

Turneringer i volleyball og innebandy. Show, midnattskonsert, aktiviteter, kiosk, dansegulv. Premiering for beste heiagjeng og kostyme. Tema: Disco nights.

Ledere I Vekst Basic Bjørgvin 2021-2022

Lederkurs

Ledere i vekst Basic er et ettårig ledertreningskurs for deg mellom 16 og 19 år, som allerede er eller vil bli leder i kristent barne- og ungdomsarbeid. På LIV Basic blir du utrustet til å bygge og lede åpne og trygge fellesskap der unge mennesker får delta og har innflytelse. Bli med!

Les mer
Oktober 2021

KFUK-helg 2021 - avlyst

Annet

Velkomen til ei inspirerande helg på Nesholmen leirstad. Ta med deg ei venninne og kom

Les mer

KFUK-KFUM Nordland: Leder i vekst Basic 2021/2022

Lederkurs

Ledere i vekst Basic er et ettårig ledertreningskurs for deg mellom 16 og 19 år, som allerede er eller vil bli leder i kristent barne- og ungdomsarbeid. På LIV Basic blir du utrustet til å bygge og lede åpne og trygge fellesskap der unge mennesker får delta og har innflytelse. Bli med!

Les mer

Ungdomsleir på Solhøgda 2021

Annet

Solhøgda er en fantastisk plass på Øynaheia i Froland kommune og vi ønsker å invitere deg som er mellom 13 og 19 år på KFUK-KFUM Agder sin beste ungdomsleir i hele 2021! Leiren varer fra fredag klokka 18 til søndag klokka 13og vi byr på gøyale aktiviteter ute og inne, sang og musikk, kiosk, digg mat

Les mer

KFUK høstfest!

Annet

Vi inviterer til KFUK-høstfest på KM-huset tirsdag 26. oktober. Det blir foredrag om farger ved Jane Dunkley, kvelsdtanker ved Helene Hellerdal, musikalsk innslag med Keystone, loddsalg, smørbrød, kaker og kaffe. Velkommen til en hyggelig kveld for damer! Forhåndspåmelding. Pris: 200,-

Barnefestival Østlandet 2021

Festival

Barnefestivalen arrangeres i år i Lommedalen kirke 23.-24. oktober. Dette blir to dager fylt med show, globalløp, mat, disco, leker, kiosk, hoppeslott, sport, eksperimenter, sprayboks-maling av t-skjorter, hobbyaktiviteter, klimabrøl, sang, dans og mye mer!

Les mer

KFUK-KFUM Bjørgvin: Barne- og tweenshelg 2021

Leir

Velkommen til barne- og tweenshelg, en leir for barn i 1.-8.klasse. Her blir det en helg fylt med god stemning, nye venner, fellesskap, leker, aktivitetsgrupper, gudstjeneste, felleskor og globalaksjon. Tweens som ønsker det kan også overnatte til søndag. Bli med på høstens kjekkeste helg!

Les mer

Hausttreff 2021- fullt

Annet

Hausttreff er for ungdom frå 13. til 19. år og vert arrangert på Nesholmen leirstad. Velkomen til ei fartsfylt helg, med eit godt fellesskap og mykje leik og moro.

Les mer

Høstferietur til Vier

Annet

Velkommen til leir på Vier i høstferien for 7. klasse - 1. vgs Masse kjekke uteaktiviteter og mye kos inne :)

Les mer

Redesign-workshop

Annet

Vi inviterer til gratis workshop i høstferien på KM-huset for deg som går i 7. - 10. klasse! Møbeldesigner Ingrid Aspen holder workshop for oss hvor du får redesigne din egen saccosekk. Kun 8 ledige plasser. Skynd deg og meld deg på nå! Du tar med matpakke, vi har frukt, nøtter og drikke!

LiV Identitet og Tro 2021 - Kurshelg i Bergen

Leir

Liker du leir? Grubler du på de store og små tingene i livet? Denne kurshelgen er en møteplass for tro hvor du får nye venner, oppleve byens historiske pilegrimsmål og møte engasjerte studenter. Vi skal grave dypere, ha høy aktivitet og stille refleksjon.

Les mer

MILK Bjørgvin 2021-2022

Lederkurs

BLI MED på MILK-kurs i regi av KFUK-KFUM Bjørgvin! MILK står for «minilederkurs» og målgruppen er 15-16 åringer. Dette er et enkelt lederkurs for ungdom som ønsker ledererfaring. Kurset er utviklet av KFUK-KFUM for å skape unge ledere til barne- og ungdomsarbeidet.

Les mer
September 2021

Gloria innspilling 2021 releasekonsert og slippefest

Annet

Vi ønsker alle barn og tweens som har vært med på innspillingen av Gloriamusikalen velkommen til releasekonsert og slippefest lørdag 25.september i St. Jakob kirke i Bergen. Her skal vi ferie den digitale utgivelsen av Gloriamusikalen. Det blir glitter og stas, god stemning, lyd og lys. Bli med! :)

TEN SING KONFERANSE 2021

Annet

Påmelding til arrangementet er nå lukket. Ta kontakt med espen@kfuk-kfum.no om du ønsker å melde deg på.

Les mer

Tria junior-helg - AVLYST!

Annet

Arrangementet er avlyst grunnet for få påmeldte. Vi håper du vil komme på Tria junior 2022 :-)

Les mer

Knøttedag - AVLYST!

Annet

Arrangementet er avlyst grunnet for få påmeldte. Vi håper du vil komme på Knøttenatt 2022 :-)

Les mer

Minilederkurs Bodø høst 2021

Annet

MILK er lederkurs for 10. klassinger - Kurset består av ei kurshelg, tre kveldssamlinger og praksis på Høstfestivalen i Bodø. MILK er et kurs med vekt på å lære gjennom å gjøre. Praktiske oppgaver og gruppearbeid er spennende måter å lære på.

Les mer

Ledere I Vekst Identitet og tro Bjørgvin 2021-2022

Lederkurs

Lederkurset «Ledere i Vekst Identitet og tro» er for elever i videregående skole. Kurset gir deg en fordypning i identitet, selvbilde, tro og undring, trospraksis og refleksjon rundt egen tro. Kurset består av tre kurskvelder i Bergen og en nasjonale kurshelg. Bli med!

Les mer

Ledere i Vekst Basic Oslo og Akershus 2021/2022

Annet

Ledere i Vekst Basic er et ettårig ledertreningskurs for deg mellom 16 og 19 år, som allerede er eller vil bli leder i kristent barne- og ungdomsarbeid. På Ledere i Vekst Basic blir du utrustet til å bygge og lede åpne og trygge fellesskap der unge mennesker får delta og har innflytelse.

Les mer

Ledere i Vekst Basic 21-22

Annet

LIV Basic er et ettårig ledertreningskurs for deg mellom 16 og 19 år, som allerede er eller vil bli leder i kristent barne- og ungdomsarbeid. Årets kurs består av 3 helger, 2 digitale samlinger, veiledning, praksis på nattcup og i egen enhet/menighet.

Les mer

STYLE: Styre- og Lekekurs

Annet

Et eksklusivt kurs for de som sitter i styrene for ungdomgruppene i Buskerud, Vestfold og Telemark. Vi samles en helg på Blestølen for å lære mer om hva det vil si å sitte i et styre, og hvordan man skal drive en Ten Sing gruppe best mulig.

Les mer

Barnefestival 2021 - Nordfjordeid

Annet

Endeleg kan vi sleppe oss laust etter nokre krevjande månader med korona. VI i KFUK KFUM Sogn og Fjordane inviterer til ein feiande flott barnefestival på Operahuset på Nordfjordeid. Velkomen til ein dag med underhaldning, leik og moro. Josefine og Oskar, årets vinnere av MGP junior vert med.

Les mer

Z - Sogn og Fjordane - 2021/2022

Leir

Velkomen til Z - KFUK KFUM Sogn og Fjordane sitt nye tilbod for fjorårskonfirmantar. Z - er eit opplegg for ungdom, eit opplegg som varar over eit skuleår med leirar, lokale samlingar og festival. Z skal gje ungdomane ein smakebit av av eit trygt og inspirerande felleskap.

Les mer
August 2021

Pappa/barn-helg 2021

Leir

På seinsommaren er vi igjen klare for Pappa-barn-helg, på Idylliske Kjeldsund leirstad! Her skal fedre og barn i lag med andre fedre og barn utforske skjærgarden kring leirstaden med kano, kajakk og til fots. Andakt, brettspel, song og konkurransar høyrer også med på programmet!

Les mer

KFUK-helg på Tjellholmen

Annet

Vel møtt til KFUK-helg med tema "Livsglede - i en ny normal!" Obs! Utsatt påmeldingsfrist: 15.august Kvinner i alle aldre ønskes velkommen til en helg med mye latter, inspirasjon, samtaler, fellesskap, hvile og god mat! Irene Wenaas Holte er leirprest og vi får besøk fra KFUK-KFUM Global.

Les mer

Sensommertreff 2021

Annet

Les mer

Aktivitetsleir på Nesholmen 2021

Annet

Velkomen til nokre spanande dager med mykje uteaktivitetar, leik og moro. Vi møtes på Nesholmen leirstad til eit sosialt fellesskap der du treff gamle og nye vener. Velkomen!!!!!!!

Les mer

Lederleir for ungdom 2021

Leir

VELKOMMEN TIL LEDERLEIR FOR UNGDOM 8.-11.AUG 2021, YNGLINGEN I HAMAR

Les mer

Mpower - sommerskole

Ferdighetskurs/-seminar

Mpower- sommerskole - 8.-10.trinn. Empower er engelsk og på norsk betyr det myndiggjøring. På fem dager skal vi bli bedre på å vite hvordan vi kan endre verden og Bergen og utforske hvordan ungdommer i mye større grad kan kan være med å bestemme over sin egen nåtid og fremtid.

TRIALEIR - Strandheim 2021

Annet

Sommerens store happening er utvilsomt Trialeir på Strandheim den 08. - 13. august 2021!

Les mer

Barneleir på Nesholmen 2021

Leir

Velkomen til ein flott oppleving på Nesholmen leirstad. Barneleiren vert arrangert 6. til 8. august 2021 og endeleg kan vi møtast etter over eitt år med korona og nedstengning. Vi inviterer barn frå 1. til 4. klasse til ei hyggeleg helg med vennskap, fellesskap, leik og moro.

Les mer

Sommerleir i Nord-Norge 2021

Leir

KFUK-KFUM i Nord-Norge kan i år igjen invitere til sommerleir på Folkehøgskolen Nord-Norge! Voksne, Barn, Ungdom, Barnegospel, Tweens, Speidere - her er det noe for alle. Det arrangeres separat familieleir og ungdomsleir(13-19 år). Sees vi i sommer?

Les mer

SOMMERLEIR FOLKEHØYSKOLEN NORDNORGE

Festival

KFUK-KFUM i Nord-Norge kan i år igjen inviterer til sommerleir på Folkehøgskolen Nord-Norge! Voksne, Barn, Ungdom, Barnegospel, Tweens, Speidere - her er det noe for alle. Det arrangeres separat familieleir og ungdomsleir( 13-19 år). Sees vi i sommer? 4.-8.august :)

Tria-leir 2021 på Knattholmen

Leir

Tria-leir er sommerleir for de mellom 11 og 13 år. Har du lyst på en fantastisk sommerlopplevelse? Det kiler i magen når du kaster deg ut i kjempehuska eller når du hopper i vannet. På kvelden blir det underholdning og mye morro. Bli med på tria-leir!

Les mer

Ten-leir 2021 på Knattholmen

Leir

Ten leir på Knattholmen leirsted er god steming og høy feriefaktor. Her møter du folk på din egen alder som er klare for å nyte fine dager med sommer og sol. Bademulighetene er mange og det mangler ikke på spennende aktiviteter. Meld deg på og få opplevelser du vil leve lenge på!

Les mer

Lederkurs for unge voksne 2021

Lederkurs

Velkommen til seks dagers inspirasjon og kompetanseheving! Kurset er for deg som er mellom 18 og 25 år og skal gå inn i en lederrolle. Du får utfordringer, sosialt fellesskap og solid påfyll til egen utvikling som menneske, leder og samarbeidspartner.

Les mer
Juli 2021

Sommerleir på Tjellholmen

Leir

Hurra! Vi kan dra på leir i sommer! Er du klar for svaberg, sol, bading, aktiviteter, underholdning og leirbål? Er du mellom 13 og 19 år? Vil du være sammen, få nye venner og skape ferieminner for livet? Da må du sikre deg en av de siste plassene på sommerleir på Tjellholmen!

Les mer

Ten Sing-seminar 2021

Annet

Bli med på kurs og lær mer om Ten Sing, deg selv og å lede andre! Seminaret er fra 9.klasse - VG3. Du får møte dyktige kursledere og mange andre Ten Singere fra hele landet!

Les mer

Sommertreff på Risøya 2021

Leir

Leirferie for hele familien med kristent fellesskap i et inspirerende miljø på en idyllisk sørlandsperle utenfor Tvedestrand. Sceneprogram med proft husband og åtte parallelle, aldersinndelte bibeltimer hver dag. Aktiviteter tilpasset alle aldre. Egne leirer for ungdom. Camp ute eller bo inne!

Les mer

AVLYST - Ferie for alle 2 Knattholmen 2021

Leir

Vi har avlyst arrangementet grunnet Korona-situasjonen og gjeldende anbefalinger for smittevern.

Les mer

AVLYST - Ferie for alle 1 Knattholmen 2021

Leir

Vi har avlyst arrangementet grunnet Korona-situasjonen og gjeldende anbefalinger for smittevern.

Les mer

KFUK-KFUM-Campen 2021 (begrensninger)

Leir

Påmeldinga til campingferie for hele familien på perla av ei øy utenfor Sandefjord er i gang! Badestrand, svaberg, kano, klatrevegg, kristent fellesskap og globalt engasjement. Årets tema blir:”Håp?”. Familiene bor i medbrakt telt/campingvogn. Velg uke ved påmelding.

Les mer

AVLYST - 50+ Knattholmen 2021

Leir

Vi har avlyst arrangementet grunnet Korona-situasjonen og gjeldende anbefalinger for smittevern.

Les mer

RØST Nasjonal Festivalpilot for Ten Sing og Klubb

Festival

SAVE THE DATE! Uke 27 i sommer --> på TOMB vgs. i Råde. "Episk! Gøy! Samhald! God kok! Gode folk! Spennende, musikk, amazing, vennskap, dans Rått opplegg, råe menneske!🤩" Nasjonal festival for ungdom 13 - 19 år i klubb og Ten Sing Mer info kommer her - så følg med!

Les mer

KFUK-KFUM Bjørgvin: Fellesreise til Røst 2021

Festival

KFUK-KFUM Bjørgvin tilbyr fellesreise til Røst 2021 festivalen for deltakere som reiser fra Bergensområdet. Avreise fra Bergen 5.juli på morgenen og hjemkomst på kvelden 9.juli. Vi planlegger å reise med tog, evt. i kombinasjon med buss. Mer detaljert informasjon kommer.

Juni 2021

Sommerklubben på Kalvøya 2021

Annet

Sommerklubben er et aktivitetstilbud på dagtid for barn som dette semesteret går i 4.-7. klasse. Dagene fylles med ulike aktiviteter som bading, rebus, formingsaktivitet, lek, padling, ballspill og kortspill. Sommerklubben har åpent på 9.00-15.00 hverdager i uke 25, 26, 31 og 32.

Les mer

Musikalskole

Annet

Har du lyst til å synge og danse en hel uke i sommerferien!

Les mer

AVLYST! Tria junior 2021 på Knattholmen

Leir

Vi har avlyst arrangementet grunnet Korona-situasjonen og gjeldende anbefalinger for smittevern. Vi jobber for å kunne tilby et alternativt arrangement for målgruppen. Følg med på våre hjemmesider for mer informasjon!

Les mer

sommerleirer på Vier 2021

Leir

Nå er leirene fulle og påmeldingen stengt! Gjelder ikke United sisters-camp uke 28

Les mer

Sommerklubben i Asker 2021

Annet

Sommerklubben er et aktivitetstilbud på dagtid for barn/tweens som skal begynne i 5.-8. klasse fra høsten. Dagene fylles med ulike aktiviteter som bading, rebus, formingsaktivitet, lek, padling, ballspill og kortspill. Sommerklubben er kl. 9.00-15.00 hverdager i uke 25 og 26 på Dikemark.

Les mer

Trialeir på Tjellholmen

Annet

Alle barn i 3.-7.klasse er velkommen på Trialeir til Tjellholmen! Sett av 20. - 24. juni for en uke med bading, padling i kano, spill, lek og moro! Leiren er nå fulltegnet. Send en mail til ostfold@kfuk-kfum.no dersom du ønsker å stå på venteliste.

Les mer

"BORTE BRA, MEN HAMAR BEST - mer enn en sommerkonsert"

Konsert/forestilling

Les mer

Friluftsgudstjeneste på Skotnes leirsted 13.juni 2021

Gudstjeneste

Tveit menighet ønsker velkommen til friluftsgudstjeneste for hele familien, med fokus på Skaperverkets dag. Oppmøte ved parkeringen ved Davanger skole kl.11 om du ønsker å gå i følge med flere. Aktiviteter, leker og grilling. Ta med egen grillmat og sitteunderlag/ campingstol. Vel møtt!

Les mer

Familieleir på Tjellholmen

Annet

Det blir familieleir på Tjellholmen 11. - 13 . juni!

Les mer

MILK-fest Haugaland

Lederkurs

Her melder du på deltakere fra din MILK-gruppe og deg selv

Mai 2021

Surfekurs med SportY på Jærstrendene

Annet

Surfekurs for alle som går på SportY i Ynglingen.

Les mer

AVLYST! Knøttenatt 2021 på Knattholmen

Leir

Vi har avlyst arrangementet grunnet Korona-situasjonen og gjeldende anbefalinger for smittevern. Vi jobber for å kunne tilby et nytt arrangement for målgruppen til høsten. Følg med på våre hjemmesider for mer informasjon!

Les mer
April 2021

Camp Connected 2021

Annet

Meld på din gruppe på Camp Connected ved å trykke på den blå knappen til høyre på siden! Velkommen!

KFUK-KFUMs landsmøte 2021

Landsmøte

Bli med på landsmøte 24.-25.april. Landsmøte er KFUK-KFUMs øverste demokratiske organ. På landsmøte kan derfor du være med på å bestemme viktige veivalg for KFUK-KFUM.

Les mer

Årsmøte for Trøndelag krets 2021

Årsmøte

Les mer

VT 2021 Digitalt

Konsert/forestilling

Vintertreff som skulle ha blitt arrangert i februar måtte dessverre avlysast pga omsyn til smittevern. Vi inviterer derfor til VT-TV. Vi lagar ei kort TV-sending med mellom anna minikonsert og Helt Ærlig! Sendinga vert streama på facebooksida til KFUK-KFUM Møre og Romsdal.

Les mer
Mars 2021

Tur til Taizé i Frankrike påsken 2021

Leir

VI GJENTAR SUKSESS!! Hva får titusenvis av unge mennesker fra hele verden til å oppsøke Taizé, et brødrefellesskap i Sør-Frankrike? Og hva skjer om vi fyller opp et busslass med ungdom og unge voksne og drar dit som én gjeng? Det har du nå mulighet til å finne ut av! KEEP CALM and GO TO TAIZÉ!!

Les mer

Årsmøte for KFUK-KFUM Agder 2021

Annet

Årsmøte er en viktig hendelse i livet til organisasjonen, og vi håper at alle enheter vil være representert. I år får vi spennende besøk av generalsekretær Øystein Magelssen. Det vil bli digitalt så alle får den bevertingen de selv helst vil ha, og ingen trenger å kjøre langt.

Les mer

Årsmøte for KFUK-KFUM Bjørgvin

Årsmøte

Velkommen til digitalt årsmøte for 2020 i KFUK-KFUM Bjørgvin krets onsdag 24.mars 2021 kl.18. Innkalling er sendt på e-post til ansvarlig voksenledere og styreledere i enhetene. Sakspapirer sendes ut 2 uker i forkant. Vel møtt! Ikke fått informasjon, ta kontakt med oss på bjorgvin@kfuk-kfum.no

Les mer

Årsmøte KFUK-KFUM Møre og Romsdal

Annet

Møre og Romsdal krins inviterer til digitalt årsmøte, 22.mars kl 19-22! For å delta må du laste ned "meet" om du er på mobil/iPad, og trykke på lenka under. På PC treng du berre ein nettlesar for å opne lenka. Sakspapir vert sendt ut via ny lenke til alle påmeldte. meet.google.com/hux-oszp-wqc

8.mars gudstjeneste i Bergen 2021

Gudstjeneste

Velkommen til å feiring av kvinnedagen med gudstjeneste i Johanneskirken. Gudstjenesten er et samarbeid mellom Bergen K-forum, Bergen Kirkelig Dialogsenter, Bergen Domkirke menighet og KFUK-KFUM. Flott messe med musikk og åndelig påfyll. Vel møtt!

Årsmøte for KFUK KFUM Sogn og Fjordane

Annet

Velkomen til årsmøte for KFUK KFUM Sogn og Fjordane på Nesholmen leirstad 6. mars. Vi startar årsmøte med middag før vi går på vanlege årsmøtesaker og orientering om drift samt strategiarbeid - korleis skal krinsen utvikle seg i framtida.

Les mer

Ten-dag på Knattholmen - AVLYST

Annet

Vi inviterer tenåringer til en dag fylt med morsomme aktiviteter både ute og inne, i ekte Knattholmen-stil!

Les mer
Februar 2021

AVLYST - LiV Identitet og Tro - Nasjonal Helg - 2021

Annet

KURSET ER AVLYST PÅ BAKGRUNN AV NASJONALE RETNINGSLINJER FOR SMITTEVERN

Les mer

Vinterfestival Nordland 2021

Festival

KFUK-KFUM Nordland vil invitere alle menigheter og ungdomsgrupper til Vinterfestival Nordland!

Les mer

Vinterfestival 2021 KFUK-KFUM Bjørgvin

Festival

KFUK-KFUM Bjørgvin inviterer igjen til Vinterfestival! Pga covid-19 blir det dagsfestival. Dagen blir fullspekket med scenesprell, globalaksjon, show, kristen forkynnelse, aktiviteter, nye venner, sang og musikk! Ta med deg selv, gruppa di og venner og bli med på en super festivaldag!

Les mer
Januar 2021

MILK Bjørgvin 2021

Lederkurs

BLI MED på MILK-kurs i regi av KFUK-KFUM Bjørgvin! MILK står for «minilederkurs» og målgruppen er 15-16 åringer. Dette er et enkelt lederkurs for ungdom som ønsker ledererfaring. Kurset er utviklet av KFUK-KFUM for å skape unge ledere til barne- og ungdomsarbeidet.

Les mer

Barnekorfestival i Ytrebygda 2021

Festival

Her møter du mange barn i et kirkerom fullt av lyskastere i alle farger, lyd, filmteam, et eget festivalband, dyktige instruktører, nye leker og vår egen festivalprost. Du vil i løpet av dagen møte noen du kanskje kjenner fra før og noen som er helt nye. Mer info: fanamenighet.no Velkommen!

Les mer
Desember 2020

Julekonsert med Praising

Konsert/forestilling

Velkommen til årets julekonsert med Praising!

Les mer
November 2020

AVLYST: Den store julekonserten 2020

Annet

Meld deg på KFUK-KFUMs store julekonsert på Sentralen 29. november! Det blir øvingsdag 28.november fra ca. klokken 12-17, samt øving, generalprøve og konsert 29.november fra ca. klokken 12-20.

Les mer

AVLYST! KFUK-KFUM Bjørgvin: NATTCUP 2.0

Nattcup

AVLYST! Synes du det er trist at den tradisjonelle Nattcupen ble avlyst? Fortvil ikke, vi lanserer Nattcup 2.0! Dette blir en kampkveld med minecraft, gaming, konkurranser, god stemning, livestream og moro. Hver gruppe samles lokalt og får tilsendt opplegget på forhånd. Bli med!

Les mer

AVLYST! KFUK-KFUM Bjørgvin Nattcup 2020

Nattcup

Det blir fotball, heiagjeng, konkurranser, aktiviteter, nattfilm, åpen kiosk, nye venner og mye sprell! Lag defineres som 5 spillere+ keeper+ innbyttere. Nattcupen åpnes med registrering og andakt. Pga korona-tiltak blir det i år bare to turneringsklasser: jenter og gutter, for spillere under 18 år.

Les mer

Kristne Surfers: kropp, ånd og sjel i fokus

Ferdighetskurs/-seminar

Hvordan kan vi ta vare på vår kropp, ånd og sjel gjennom aktivitet, positivt felleskap og utviklende samtaler? Dette opplegget blir basert på KFUK-KFUM trekanten som symboliserer det hele mennesket med ånd, sjel og kropp, og sine verdier som er Åpen, Modig, Utviklende, Rettferdig og Trygg.

Les mer

UTSATT - Høstfestivalen 2020 "Vær deg selv. Stå opp for andre."

Festival

Ungdomsfestivalen for deg mellom 13-19 år du ikke KAN gå glipp av!

Les mer
Oktober 2020

LØFT- Ungdomsleder Kick Off

Annet

Velkommen til LØFT! Er du 10.-klassing eller eldre, og skal være leder i Blessing, Explore, YTS, FKU eller Skog Og Sånn? Skal du gå på Milk, Milk Piloten eller LIV? Da er dette dagen for DEG:D Les mer på arrangementet på Facebook

Appreciation Night II

Dugnad

I fjor ble Appreciation Night arrangert for å gjøre stas på lederne etter et langt og litt tøft år. I år har vi jo faktisk levd i gjennom en hel pandemi! Meld deg på for gratis pizza og god stemning!

Pzalm festivalhelg

Festival

Velkommen til Pzalm festivalhelg! I samarbeid mellom KFUK-KFUM Bjørgvin og Bergen Domkirke Menighet ønsker vi å inviterte alle som går i 3.-8. klasse til en gøy festivalhelg med felleskor, dans, drama, hobby, lek og moro! Hold av helgen 24.-25.oktober. Helgen arrangeres i Nykirken i Bergen.

Les mer

Barnefestival Østlandet 2020

Festival

Barnefestivalen 2020 arrangeres i Ski Nye kirke, og er for alle barn fra 1.-7.klasse. I år blir det et dagsarrangement med blant annet show, leker, sang og Globalløp med fargepulver.

Les mer

HaustTreff 2020

Leir

Ein leir for deg mellom 13- 19 år. Her kan du få boltre deg ilag med ungdommar frå heile Sogn og Fjordane. Fellesskap, glede og lågterskel. Det blir sportslege, kreative og morosame aktivitetar, både ute og inne. Erling Nydal kjem for fokustime og Gudsteneste.

Les mer

Fagdager for programansatte, inkl. virksomhetsledere og fagstab

Annet

HOLD AV 15. og 16.oktober til Fagdager for programansatte, inkl. virksomhetsledere og fagstab. 15.oktober. UKT-konferanse 2020. Mer informasjon, klikk på linken: https://www.mf.no/program-unge-lovende 16.oktober. Dagsseminar. Program kommer snart.

Les mer

MILK HOLMEN 20/21

Annet

MILK er lederkurs for 10. klassinger - Kurset består av en kurshelg samt 8 kurskvelder. Parallelt med kurskveldene får man tildelt en praksissoppgave. MILK er et kurs med vekt på å lære gjennom å gjøre. Praktiske oppgaver og gruppearbeid er spennende måter å lære på.

Les mer

LEDER I VEKST BASIC - KFUK-KFUM Nordland 20/21

Annet

Vil du prøve deg som leder? Bli kjent med nye folk? Få nye utfordringer? Spennende erfaringer du ikke kan lese deg til? Bli med på Ledere i vekst Basic - et ettårig ledertreningskurs for deg mellom 16 og 19 år som er eller vil bli leder i kristent barne- og ungdomsarbeid.

Les mer

Ledere I Vekst Basic Bjørgvin 2020-2021

Lederkurs

Ledere i vekst Basic er et ettårig ledertreningskurs for deg mellom 16 og 19 år, som allerede er eller vil bli leder i kristent barne- og ungdomsarbeid. På LIV Basic blir du utrustet til å bygge og lede åpne og trygge fellesskap der unge mennesker får delta og har innflytelse. Bli med!

Les mer

Ledere I Vekst Basic Hedmark og Oppland krets 2020/21

Annet

Ledere i vekst Basic er et ettårig ledertreningskurs for deg mellom 16 og 19 år (vgs). På Ledere i vekst Basic blir du utrustet til å bygge og lede åpne og trygge fellesskap for unge mennesker.

Les mer
September 2020

Ledere I Vekst Identitet og tro Bjørgvin 2020-2021

Lederkurs

Lederkurset «Ledere i Vekst Identitet og tro» er for elever i videregående skole. Kurset gir deg en fordypning i identitet, selvbilde, tro og undring, trospraksis og refleksjon rundt egen tro. Kurset består av tre kurskvelder i Bergen og en nasjonal kurshelg i Oslo. Bindende påmelding.

Les mer

Ledertur til Praha 2020 - avlyst

Annet

MiLK Bodø 2020

Annet

MILK er lederkurs for 10. klassinger - Kurset består av ei kurshelg samt tre kveldssamlinger. Avsluttes med praksis på Høstfestivalen i Bodø. MILK er et kurs med vekt på å lære gjennom å gjøre. Praktiske oppgaver og gruppearbeid er spennende måter å lære på.

Les mer

Kafé Jakob: Filmkveld

Annet

Velkommen til Kafé Jakob!

Les mer

Ledere i Vekst Basic Oslo og Akershus 2020-2021

Lederkurs

Ledere i Vekst Basic er et ettårig ledertreningskurs for deg mellom 16 og 19 år, som allerede er eller vil bli leder i kristent barne- og ungdomsarbeid. På Ledere i Vekst Basic blir du utrustet til å bygge og lede åpne og trygge fellesskap der unge mennesker får delta og har innflytelse.

Les mer

LIV Basic Buskerud, Vestfold og Telemark

Annet

LIV Basic er et ettårig ledertreningskurs for deg mellom 16 og 19 år, som allerede er eller vil bli leder i kristent barne- og ungdomsarbeid.

Les mer

Gudstjeneste i St. Jakob

Gudstjeneste

Les mer

Helt Ærlig om sex og samliv

Foredrag/samtale

Les mer

LIV Kurs Basic Sogn og Fjordane 2020-2021

Lederkurs

LIV Basic er eit leiartreningskurs for dei som er 16 – 19 år. Gjennom LIV Basic får ungdommane god opplæring i kva det vil seie å vere leiar i kristent barne- og ungdomsarbeid, noko som gjer dei godt rusta for å vere leiarar i lokalt barne- og ungdomsarbeid.

Les mer

Ledere i vekst-kurs for Rogaland og Agder 2020-2021

Annet

Ledere i vekst Basic er et ettårig ledertreningskurs for deg mellom 16 og 19 år, som allerede er eller vil bli leder i kristent barne- og ungdomsarbeid. På Ledere i vekst Basic blir du utrustet til å bygge og lede åpne og trygge fellesskap der unge mennesker får delta og har innflytelse.

Les mer
August 2020

Årsmøte, Møre og Romsdal krins

Årsmøte

Velkommen til digitalt årsmøte! Møtet skjer i år digitalt av omsyn til smittevern. Vi vonar at alle einingar set av tid til å vere med på årsmøtet som startar kl 19.00. Møtet vert avslutta til seinast kl 22.00.

Les mer

AVLYST! Just Act - internasjonalt lederkurs

Annet

På Just Act vil du lære mer om KFUK-KFUM som global bevegelse. Du vil forstå mer av hvordan verden er skrudd sammen, og lære hva du kan gjøre der du er for å gjøre verden til et bedre sted for alle.

Les mer

LIV Basic Haugaland 2020/2021

Lederkurs

Velkommen til årets LIV Basic på Haugalandet. Kurset består av fire helgesamlinger. Første samling blir på Vigdarheim Leirsted i august 28-30 august. Mer informasjon kommer etter hvert!

Les mer

NY DATO! Årsmøte i KFUK-KFUM Østfold

Annet

Vel møtt til årsmøte i Østfold KFUK-KFUM! Årsmøtet 2020 finner sted onsdag 26. august kl 18 i Kurlandkirken i Sarpsborg. Av smittevernhensyn blir det ikke servering av middag.

Les mer

Åpen øvelse med Bergen Gospel

Annet

Er du glad i å synge og på utkikk etter et kor å bli med i? Nå har du mulighet til å bli med på åpen øvelse med Norges eldste gospelkor. Koret har øvelser hver mandag kl. 19:00-21:00. Hvis du har lyst til å bli med i koret etter øvelsen, holdes det en liten audition mandag 31. august. Velkommen!

Les mer

KFUK-helg på Tjellholmen

Annet

Vel møtt til KFUK-helg på Tjellholmen leirsted!

Les mer

Pappa-barn-helg

Leir

Helga etter skulestart er vi klare for Pappa-barn-helg! Idylliske Kjeldsund leirstad er plassen igjen der vi skal møtast. Her kan vi utforske skjærgarden omkring leirstaden med kano, kajakk og til fots. Andakt, brettspel, song og konkurranser høyrar også med på programmet.

Les mer

Studentlunsj

Annet

Hver fredag arrangeres det studentlunsj i St Jakob Kirke fra kl.09:00-15:00. På studentlunsj leser man pensum, jobber med skole eller annet arbeid før man spiser god lunsj i fellesskap. Dette er en fin arena for å utvide nettverket sitt i byen. Velkommen!

Åpen øvelse med St. JaKor

Annet

Lavterskel kor for unge voksne (18+) som holder til i St Jakob Kirke. Det er øvelser annenhver torsdag fra 18:30-21:00. St JaKor synger låter innen alle mulige sjangre, men hovedsakelig innen pop, gospel, salmer og viser. Se Facebook-event for mer informasjon om åpen øvelse (særlig korona-tiltak).

Semesterstart Bølgen

Annet

Bølgen er en ungdomsklubb som holder til i St Jakob kirke. Da er det åpen kirke, for deg mellom 13 og 20, med forskjellige aktiviteter fra gang til gang. Middag kl. 16:30 og tidebønn kl. 19:00. Velkommen!

AVLYST:Sensommertreff 2020

Annet

Les mer

Semesterstart - Gudstjeneste

Gudstjeneste

Velkommen til semesterstart - Gudstjeneste i St. Jakob! Påmelding: https://forms.gle/aY2rASPDAdM9vY4G6 eller ved inngangen.

Les mer

Ny dato! Årsmøte 2020 i KFUK-KFUM Hedmark og Oppland

Årsmøte

NY DATO: 16.AUG! VELKOMMEN TIL KRETSENS ÅRSMØTE 2020

Les mer

Ten Sing Kurs 2020 Bergen

Ferdighetskurs/-seminar

Velkommen til Ten Sing kurs i Bergen! KFUK-KFUM Bjørgvin og KFUK-KFUM Fana inviterer til kurs. Her vil du bli mottatt av et lederteam med trygge og erfarne Ten Sing ledere som står klare til å ta imot deg for noen dager med moro, læring og inspirasjon. Kurset arrangeres over to dager 12.-13. august.

Les mer

Knattholmen-dagen 2020

Foredrag/samtale

Vi samler trofaste Knattholmen-venner til en hyggelig dag etter faste tradisjoner.

Les mer

Trialederkurs 2020 (Oslo og Akershus)

Annet

Trialederkurs er et lederkurs for unge mellom 13 og 19 år som skal være ledere på KFUK-KFUM Oslo og Akershus sin barneleir, Trialeir på Strandheim, august 2020. Vi er en gjeng med engasjerte og lekne ledere som skal lage en fantastisk sommerleir for barna!

Les mer

What time is it..? SUMMER CAMP!

Leir

Velkommen til SUMMER CAMP for ungdom 8.-9.aug 2020 på Hamar!

Les mer

Sommerleir & Ungdomsleir KFUK-KFUM i Nord-Norge

Leir

KFUK-KFUM i Nord-Norge inviterer til sommerleir på Folkehøgskolen Nord-Norge! Voksne, Barn, Ungdom, Barnegospel, Tweens, Speidere. Aktiviteter tilpasset alle aldre. Camp ute eller bo inne. Egen Ungdomsleir: 13-19 år! Velkommen!

Les mer

Lederkurs for unge voksne 2020

Annet

Lederkurs for unge voksne er seks dagers inspirasjon og kompetanseheving. Kurset er for deg som er mellom 18 og 25 år og skal gå inn i en lederrolle. Gjennom uken vil deltakerne få utfordre og utfolde seg med kropp og sinn, som lag og individuelt. Årets kurs vil være fra 3.-8. august 2020.

Les mer

AVLYST: Ten-leir 2020 på Knattholmen

Leir

Grunnet Korona-tiltakene har vi dessverre måttet avlyse leiren.

Les mer

AVLYST: Trialeir 2020 på Knattholmen

Annet

Grunnet Korona-tiltakene har vi dessverre måttet avlyse leiren.

Les mer

Musikalskole

Annet

Les mer

TRIALEIR - Strandheim 2020

Annet

Det er med tungt hjerte vi ser at vi er nødt til å avlyse årets Trialeir på Strandheim pga. koronapandemien.

Les mer
Juli 2020

Ten Sing Kurs 2020 - SUFH

Ferdighetskurs/-seminar

Velkommen til Ten Sing kurs på Sunnmøre Folkehøgskule! KFUK-KFUM Møre og Romsdal, KFUK-KFUM Sogn og Fjordane og eit leiarteam med trygge og erfarne Ten Sing leiarar står klare til å ta i mot deg for nokre dagar med moro, læring og inspirasjon.

Les mer

Ten Sing Kurs 2020 Østlandet

Ferdighetskurs/-seminar

Velkommen til Ten Sing-kurs på Østlandet sommeren 2020! På Ten Sing kurs får du være kreativ, møte andre ungdommer og delta på en seminargruppe hvor du får oppfølging av dyktige instruktører, alt i rammen av et sosialt felleskap.

Les mer

AVLYST: Ten Sing-seminar 2020

Ferdighetskurs/-seminar

ARRANGEMENTET ER DESSVERRE AVLYST

Les mer

AVLYST - Sommerleir på Tjellholmen 2020

Leir

Sommerleiren er avlyst pga koronapandemien. Vi arrangerer sommerleir for deg som går på ungdomsskolen eller videregående! Sett av 27. - 31. juli til en uke med masse moro på Tjellholmen leirsted!

Les mer

Ten Sing Kurs sommeren 2020

Ferdighetskurs/-seminar

På disse stedene arrangeres det Ten Sing kurs i sommer:

Les mer

AVLYST: Sommertreff på Risøya 2020

Leir

Leirferie for hele familien med kristent fellesskap i et inspirerende miljø på en idyllisk sørlandsperle utenfor Tvedestrand. Sceneprogram med proft husband og åtte parallelle, aldersinndelte bibeltimer hver dag. Aktiviteter tilpasset alle aldre. Egne leirer for ungdom. Camp ute eller bo inne!

Les mer

Ferie for alle 2 Knattholmen 2020 - Avlyst

Leir

Påbudte nasjonale og kommunale smittevernrestriksjoner for sommeren gjør det dessverre(!) ikke mulig å gjennomføre sommerens leire på Knattholmen.

Les mer

Ferie for alle 1 Knattholmen 2020 - Avlyst

Leir

Påbudte nasjonale og kommunale smittevernrestriksjoner for sommeren gjør det dessverre(!) ikke mulig å gjennomføre sommerens leire på Knattholmen.

Les mer
Juni 2020

50+ Knattholmen 2020 - AVLYST

Leir

Påbudte nasjonale og kommunale smittevernrestriksjoner for sommeren gjør det dessverre(!) ikke mulig å gjennomføre sommerens leire på Knattholmen.

Les mer

SOMMERLEIRER PÅ VIER 2020

Annet

Her finner du info og påmelding til alle sommerleirene på Vier

Les mer

Ten Sing Bømlo Skjærgårdsfestival 2020

Festival

Ten Sing Bømlo drar på Skjærgårds Music& Mission festival med egen buss, eget leirområde og eget opplegg.

Sommerklubb på Knattholmen uke 1

Annet

Har du lyst til å gjøre noe gøy i sommer? Ta turen til Knattholmen! Vi arrangerer dagleir med morsomme aktiviteter og nye venner.

Les mer

Sommerleir på Solhøgda 29.06.-01.07.2020

Annet

Hjertelig velkommen til sommerleir på Solhøgda for 3.-7 klasse!! Her skal vi få noen supre sommerdager midt inni Frolands vakre natur, med bading, kano, leiker, sport, sang, skattejakt, samlingstunder med bibelfortellinger, mulighet for å sove i hengekøye, god mat og masse kos ute og inne.

Les mer

AVLYST - KFUK-KFUM-Campen 2020

Leir

Påmeldinga til campingferie for hele familien på perla av ei øy utenfor Sandefjord er i gang! Badestrand, svaberg, kano, klatrevegg, kristent fellesskap og globalt engasjement. Årets tema blir:”Håp?”. Familiene bor i medbrakt telt/campingvogn. Velg uke ved påmelding.

Les mer

AVLYST: Påmelding til kretsleir i Bjørgvin KFUK-KFUM Speiderne

Leir

Vi i Bjørgvin KFUK – KFUM speiderne ønsker å invitere dere i KFUK – KFUM Bjørgvin Bjørgvin til vår kretsleir sommeren 2020. Kretsleiren til Bjørgvin krets av KFUK-KFUM Speiderne skal være på Herdla i Askøy kommune, med fjell og hav rundt oss. Temaet for leiren er «helt grønn».

AVLYST:Camp Norefjell 2020

Leir

Velkommen til Camp Norefjell 2020! Leiren finner sted på Norefjell 24. - 28.juni med 550 konfirmanter fra hele landet.

Les mer

St.Hans-leir på Solhøgda 24.-26.06.2020

Annet

Hjertelig velkommen til sommerleir på Solhøgda for 3.-7 klasse!! Her skal vi få noen supre sommerdager midt inni Frolands vakre natur, med bading, kano, leiker, sport, sang, skattejakt, samlingstunder med bibelfortellinger, mulighet for å sove i hengekøye, god mat og masse kos ute og inne.

Les mer

AVLYST: Tria junior 2020 på Knattholmen

Annet

Grunnet Korona-situasjonen har vi avlyst arrangementet.

Les mer

Sommerklubben på Kalvøya 2020

Annet

Sommerklubben er et aktivitetstilbud på dagtid for barn som nå går i 4.-7. klasse. Dagene fylles med ulike aktiviteter som for eksempel bading, sol, lek, padling, ballspill og kortspill. Sommerklubben har åpent på 9.00-15.00 hverdager i uke 26, 27, 32 og 33.

Les mer

AVLYST - Trialeir på Tjellholmen 2020

Annet

Trialeiren 2020 er avlyst pga koronapandemien. Alle barn i 3.-7.klasse er velkommen til Trialeir på Tjellholmen! Det blir ulike aktiviteter som bading, padling i kano, spill, lek og moro. Påmeldingen er i gang!

Les mer

AVLYST - Trialederhelg 2020

Annet

Trialederhelgen er avlyst pga koronapandemien. Lørdag 20. til søndag 21. juni inviteres alle som har lyst til å være med som ledere på Trialeirene på Tjellholmen til lederhelg. Dette blir en helg der det blir fokus på å bli kjent, samt planlegge og forberede aktiviteter og program til Trialeirene.

Les mer

Gudstjeneste i St. Jakob 15.juni - semesteravslutning

Gudstjeneste

Velkommen på gudstjeneste i St. Jakob kirke. Dette blir også semesteravslutningen- Først gudstjeneste der St. JaKor opptrer og deretter grilling på St. Jakobsplassen. Påmelding her: https://forms.gle/uQtuKWnT78A5fhPW8 Velkommen!

AVLYST - Familieleir på Tjellholmen

Leir

Pga korona-situasjonen er dessverre familieleiren på Tjellholmen avlyst.

Les mer

AVLYST: Bergen K-forum 10/6: Sommeravslutning

Foredrag/samtale

Sommeravslutning i Lystgården på Landås, med lokalkjent omviser. a med en venninne eller flere. Kom. Lytt. Dvel. Og del.

Les mer

Gudstjeneste St. Jakob 7.juni med påmelding

Gudstjeneste

Det har vært altfor lenge siden sist, men endelig kan vi invitere til gudstjeneste i St. Jakob igjen! De nødvendige forberedelsene er gjort og derfor kan vi nå ha gudstjenester med maks 50 deltakende i benkeradene. Påmelding skjer på denne linken: https://forms.gle/K8rajtL2jLzZvJF79 Velkommen! :)

AVLYST: Knøttenatt 2020

Leir

Grunnet Korona-situasjonen har vi avlyst arrangementet.

Les mer

U3 2020

Leir

U3 2020 er en 2-dagers leir for U3-deltakere som skulle vært på KFUK-KFUMs Sommertreff på Risøya. Deltakerne består av gutter og jenter mellom 18-23 år. Leiren blir holdt på Gulsrud Leirsted i Vikersund. Prisen er veiledende, og den eksakte prisen avhenger av antall påmeldte (ca. 1000-1500 kr).

Mai 2020

Gudstjeneste St. Jakob 31.mai

Gudstjeneste

Velkommen på gudstjeneste i St. Jakob kirke! Denne gudstjenesten vil være gjenkjennelig for dem som kjenner Den norske kirkes liturgi, samtidig som den har et tydelig moderne preg, både med lys og lyd, forkynnelse og musikk. Kirkekaffe, chillout og quiz etter gudstjenesten. Velkommen!

Digitalt årsmøte KFUK-KFUM Bjørgvin

Årsmøte

Velkommen til digitalt årsmøte for KFUK-KFUM Bjørgvin krets mandag 25.mai kl. 18-21 på Zoom. Innkalling, informasjon og sakspapirer er sendt på e-post til ansvarlig voksenledere og styreledere i enhetene. Vel møtt! Ikke fått informasjon, ta kontakt med oss på bjorgvin@kfuk-kfum.no

AVLYST: Ynglingeakademiet 25/5: "Ut i det blå - årets vårutflukt"

Foredrag/samtale

Vi søker igjen opp en av vår bys bortgjemte perler. Vi kommer tilbake til hvor vi drar, men kan røpe at vi denne gangen har invitert med oss en spesiell gjest. Ta gjerne med en venn!

Gudstjeneste St. Jakob 24.mai - med påmelding

Gudstjeneste

Det har vært altfor lenge siden sist, men endelig kan vi invitere til gudstjeneste i St. Jakob igjen! De nødvendige forberedelsene er gjort og derfor kan vi nå ha gudstjenester med maks 50 deltakende i benkeradene. Påmelding skjer på denne linken: https://forms.gle/o2H2QNUdtX2Z8XTG9 Velkommen! :)

AVLYST: 17.mai gospelgudstjeneste med Gospel Bergen og St.JaKor

Gospelnight

Gospel Bergen, St.JaKor, KFUK-KFUM og BDM ønsker velkommen til Gospelgudstjeneste i Johanneskirken 17 mai kl. 20. Korene stiller med sangglede og fengende gospelmusikk. Det blir også andakt, nattverd og allsang. Dørene åpner kl.19:30, så vær tidlig ute for å sikre deg plass. Gratis inngang. Kollekt.

Les mer

AVLYST: Kafégudstjeneste i St.Jakob 10.mai

Gudstjeneste

Vi samles i Jakobssalen til en gudstjeneste med avslappet kaféstemning og enkel liturgi. Vi sitter godt i sofagruppene og underveis i gudstjenesten kan man nyte kaffe, te og noe å bite i. Det blir som i andre gudstjenester sang, bønn, nattverd og velsignelse. Vi gleder oss til å se deg – vel møtt!

Test Kristin

Annet

Arrangement Test

Annet

Les mer

AVLYST: Gudstjeneste i St. Jakob 3.mai

Gudstjeneste

Velkommen på gudstjeneste i St. Jakob kirke! Denne gudstjenesten vil være gjenkjennelig for dem som kjenner Den norske kirkes liturgi, samtidig som den har et tydelig moderne preg, både med lys og lyd, forkynnelse og musikk. Kirkekaffe, chillout og quiz etter gudstjenesten. Velkommen!

Unge Voksne tur til Lysern 2020

Annet

Les mer
April 2020

UTSATT: Årsmøte i Bergen KFUK-KFUM Ynglingen 28.04.2020

Årsmøte

Velkommen til hovedforeningens årsmøte 28.april 2020 kl.18-21. Sted er ikke bekreftet. Innkalles: Alle enhetene i hovedforeningen og direktemedlemmer. Møtet er åpent for alle medlemmer. Saksliste og innkalling kommer senest 1 måned før. Sakspapirer gjøres tilgjengelig 2 uker før årsmøtet.

AVLYST: Bergen K-forum 27/4: ” Nyheter- fake eller fakta?”

Foredrag/samtale

NB: denne gangen samles vi hos Bergen Media VCity på Nedre Nygård. Ta med en venninne eller flere. Kom. Lytt. Dvel. Og del. Foredrag ved Aslaug Henriksen, utenlandsjef i TV2.

AVLYST: Ynglingeakademiet 27/4: "De som elsker 'Guds øyensten' Israel - de som hater Israel"

Foredrag/samtale

Tidligere sjefsredaktør i Vårt land, Helge Simonnes, ga sist høst ut boken «Kampen om korset i politikken». Foredraget hans er basert på denne boken. Holdningen til Israel mobiliserer sterke følelser i Norge. Ta gjerne med en venn!

AVLYST: Gudstjeneste i St. Jakob 26.april

Gudstjeneste

Velkommen på gudstjeneste i St. Jakob kirke! Denne gudstjenesten vil være gjenkjennelig for dem som kjenner Den norske kirkes liturgi, samtidig som den har et tydelig moderne preg, både med lys og lyd, forkynnelse og musikk. Kirkekaffe, chillout og quiz etter gudstjenesten. Velkommen!

Kid Sing Show 2020 - digitalt

Annet

Les mer

digitalt ÅRSMØTE I KFUK-KFUM ROGALAND

Annet

Les mer

AVLYST: Gudstjeneste i St. Jakob 19.april

Gudstjeneste

Velkommen på gudstjeneste i St. Jakob kirke! Denne gudstjenesten vil være gjenkjennelig for dem som kjenner Den norske kirkes liturgi, samtidig som den har et tydelig moderne preg, både med lys og lyd, forkynnelse og musikk. Kirkekaffe, chillout og quiz etter gudstjenesten. Velkommen!

DIGITALT - Stå opp-musikal

Annet

Konsert i St Petri kirke med barn fra flere barnekor i Rogaland. Regiansvarlig: Hege H. Andresen som har med seg profesjonelle instruktører og musikere.

Les mer

Nasjonalt felleskor

Annet

Bli med på nasjonalt - digitalt - felleskor 15.april! Det loves hæla-i-taket-Ten Sing-stemning!

Les mer

AVLYST - Påskeleir for hele familien i Ulvik 2020

Leir

Leiren er en fin anledning til å gå inn i det kristne budskapet i påsken i et fellesskap som rommer gode samtaler, masse lek, nye venner, ski, musikk, bibeltimer, god mat, raust fellesskap, trim, og en god mengde tull&tøys. Velkommen på leir! Info om påmelding og priser kommer!

Les mer

AVLYST - Førpåskeleir i Ulvik 2020

Leir

Det arrangeres Førpåsketreff for de godt voksne fra palmelørdag 4.april til onsdag 8.april på Brakanes hotell i Ulvik i vakre Hardanger. Ta kontakt med Odd Sætre på 90053644 eller odsaet@online.no for påmelding, priser og informasjon om leiren.

AVLYST - Bjorli påskeleir

Leir

[AVLYST PGA KORONA] Årlig påskeleir til Bjorli for ungdomsarbeidet i Hauketo-Prinsdal og Holmlia menigheter (HåPe - Sjibbolet). Det blir dager med bortover og nedover ski, eller sofahygge, kombinert med en gjennomgang av de viktige dagene i påska (palmesøndag, skjærtorsdag, langfredag og påskedag).

UTSATT - Årsmøte for Vestfold og Telemark 2020

Årsmøte

Årsmøtet er utsatt på grunn av Coronaviruset.

Les mer

Regnbueprosjekt, test

Annet

Meld deg på nå, dette blir gøy

Les mer
Mars 2020

UTSATT på ubestemt tid: Årsmøte 2020 i KFUK-KFUM Bjørgvin 31.mars

Årsmøte

Velkommen til årsmøte for KFUK-KFUM Bjørgvin krets tirsdag 31.mars kl. 18-21 på Ynglingen. Innkalling og saksliste til årsmøtet er sendt på e-post til styreledere og ansvarlig voksenledere i alle enheter og hovedforeninger, i tillegg de ansatte 1 mnd før. Vel møtt!

Les mer

AVLYST: Ynglingeakademiet 30/3: "Vi synger oss mot påske"

Foredrag/samtale

Våren er i anmarsj, dagene er lysere og lengre, fastetiden er snart over og vi går påsken i møte. Dette førpåske-møtet fokuserer vi på noen av våre kjære og vakre påskesalmer og sanger. Ta gjerne med en venn!

AVLYST - Krinsårsmøte 2020 Møre og Romsdal krins

Årsmøte

Vi ønskjer velkomen til krinsen sitt årsmøte på Sunnmøre Folkehøgskule i Ulsteinvik. Vi håpar at alle einingar i krinsen vil sende sine delegatar.

Les mer

Årsmøte i KFUK-KFUM Agder 2020 (gjennomføres digtialt)

Årsmøte

Årsmøtet er en viktig hendelse i en organisasjon og vi håper mange har lyst til å komme!

Les mer

Regionårsmøte 2020 KFUK-KFUM Oslo og Akershus

Annet

Les mer

AVLYST: Loppemarked og Globalløp i St. Jakob

Globalaksjonen

Dette er en del av GRØNN UKE i St.Jakob kirke. i kjemper for en rettferdig verden. Lørdag 21. mars inviterer vi til loppemarked og globalløp i St.Jakob kirke i Bergen. Denne dagen ønsker vi å fokusere spesielt på klima og Palestina. Vi ønsker å samles en dag i solidaritet for verden og vår framtida!

AVLYST - Barnefestival i Arendal 2020

Festival

AVLYST pga Koronaviruset.

Les mer

AVLYST - Inspirasjonssamling og årsmøte Haugaland 2020

Annet

Hjertelig velkommen! Dette er en samling vi håper vi får treffe mange av dere i vår langstrakte krets, både unge og gamle! Årsmøtet er åpent for alle kretsens medlemmer. Tema for inspirasjonssamlingen er "KFUK-KFUM i omstilling"

Les mer

AVLYST: Helt Ærlig St. Jakob: Klima

Foredrag/samtale

Denne gangen skal Helt Ærlig dykke ned i klimakrisen - en sak som engasjerer og mobiliserer folk og grupper over hele verden. Håvard Skjerdal leder samtalen. Kveldens panel: Charlotte Spurkeland (Bystyrerepresentant Høyre), Øyvin Rudolf S. Berg (prest) og Martin Skadal (klimabrølet Bergen).

Ekstraorinært årsmøte i Bergen KFUK-KFUM Ynglingen 17.mars

Årsmøte

Det blir avholdt ekstraordinært årsmøte i Bergen KFUK-KFUM Ynglingen vedr. salg av NK4, 17.mars kl.18 i St.Jakob kirke. Innkalling og sakslister er sendt ut pr e-post til foreningens direktemedlemmer og enheter. Sakspapirer sendes ut senest 3.mars. Har du spørsmål, ta kontakt på bergen@kfuk-kfum.no

Les mer

AVLYST: Årsmøte KFUK-KFUM Buskerud

Annet

Velkommen til årsmøte i KFUK-KFUM Buskerud 15.mars! Dagen starter med BusSing-øvelse kl.15, og fortsetter med familiegudstjeneste der BusSing deltar kl.17. Vi oppfordrer så mange som mulig fra enhetene til å delta på BusSing-øvelsen og gudstjenesten! Årsmøtet starter direkte etter gudstjenesten.

AVLYST - Barnefestival på Nordfjordeid

Annet

Sogn og Fjordane KFUK-KFUM inviterer til Barnefestival! Operahuset på Nordfjordeid 14.mars 2020

Les mer

8.mars gudstjeneste

Gudstjeneste

Velkommen til å feiring av kvinnedagen med gudstjeneste i Johanneskirken. Gudstjenesten er et samarbeid mellom Bergen K-forum, Bergen Kirkelig Dialogsenter, Bergen Domkirke menighet og KFUK-KFUM Bjørgvin. Flott messe med musikk og åndelig påfyll. Enkel kirkekaffe. Vel møtt!

VINTERFESTIVAL 2020 OSLO OG AKERSHUS

Annet

Les mer

Ten Sing-kurs på vinterfestival 2020

Annet

Innspillsmøte i Bergen om ny nasjonal arrangementsstrategi i KFUK-KFUM

Annet

Velkommen til innspillsmøte om arrangementsstrategi/ storarrangement i KFUK-KFUM Dato: 4.mars 2020 Tidspunkt: 18:00 - 20:00 Sted: Peisestua (2.etg.), Ynglingen, Nedre Korskirkeallmenning 4, Bergen (dørkode: 9572) Vel møtt!

Les mer

Kafégudstjeneste i St.Jakob 1.mars

Gudstjeneste

Vi samles i Jakobssalen til en gudstjeneste med avslappet kaféstemning og enkel liturgi. Vi sitter godt i sofagruppene og underveis i gudstjenesten kan man nyte kaffe, te og noe å bite i. Det blir som i andre gudstjenester sang, bønn, nattverd og velsignelse. Vi gleder oss til å se deg – vel møtt!

Februar 2020

Ynglingeakademiet 24/2: "Om Ronald Fangen"

Foredrag/samtale

Pensjonert prest og tidligere domprost i Hamar, Nils Kristian Lie, holder foredrag om Ronald Fangen, f. 1895. Ronald Fangen var journalist, forfatter og kritiker. En viktig del av det han skrev var flere salmer. Ta gjerne med en venn!

Gudstjeneste i St. Jakob 23.februar

Gudstjeneste

Velkommen på gudstjeneste i St. Jakob kirke! Denne gudstjenesten vil være gjenkjennelig for dem som kjenner Den norske kirkes liturgi, samtidig som den har et tydelig moderne preg, både med lys og lyd, forkynnelse og musikk. Kirkekaffe, chillout og quiz etter gudstjenesten. Velkommen!

WasteLAN

Annet

Lanparty i Ynglingehallen

Les mer

LIV Identitet og tro - Nasjonal helg - 2020

Annet

Den nasjonale helgen LIV identitet og tro arrangeres i Oslo, og er åpen for alle som ønsker å lære mer om seg selv, sin tro og kirken. Helgen vil bestå av både seminarer, besøk på MF vitenskapelige høgskole, besøk på Kirkens hus, fritid i Oslo sentrum, sosialt og lek!

Les mer

Gudstjeneste i St. Jakob 16.februar

Gudstjeneste

Velkommen på gudstjeneste i St.Jakob kirke! Denne gudstjenesten vil være gjenkjennelig for dem som kjenner Den norske kirkes liturgi, samtidig som den har et tydelig moderne preg, både med lys og lyd, forkynnelse og musikk. Kirkekaffe, chillout og quiz etter gudstjenesten. St.JaKor opptrer. Vel møtt

Gudstjeneste i St. Jakob 9.februar

Gudstjeneste

Velkommen på gudstjeneste i St. Jakob kirke! Denne gudstjenesten vil være gjenkjennelig for dem som kjenner Den norske kirkes liturgi, samtidig som den har et tydelig moderne preg, både med lys og lyd, forkynnelse og musikk. Kirkekaffe, chillout og quiz etter gudstjenesten. Velkommen!

VinterTreff 2020 i Ulsteinvik

Festival

Alle ungdommar mellom 13 og 19 år inviterast til VinterTreff i Ulsteivik helga 7. - 9. februar 2020.

Les mer

Vinterfestivalen på Voss 2020

Festival

KFUK-KFUM Bjørgvin inviterer igjen til Vinterfestival på Voss. Dette blir ei helg fullspekka med scenesprell, kanonball, globalløp, show, gudsteneste, seminar, nye vennar, sang og musikk! Ta med deg sjølv, gruppa di og vennar og bli med på ei innhaldsrik og gøy helg på Voss! Påmeldinga åpner 16/12.

Les mer

Vinterleir 2020

Leir

KFUK-KFUM Vestfold og Telemark inviterer alle ungdommer i alderen 13 - 19 år til vinterleir på Jønnbu leirsted i Bø. Her kan du boltre deg i Lifjell alpinanlegg, gå flotte langrennsturer i preparerte løyper, eller slappe av med brettspill og sosiale aktiviteter på hytta.

Les mer

FELLESTRANSPORT Vintertreff 2020 - Møre og Romsdal

Annet

Organisert Fellesstransport blir satt opp på VT-20. Avreisetidspunkt fra både Førde og Sunnmøre blir korrigert så snart vi besitter korrekt informasjon om programmet for arrangementet. Per Kristian Byrkjeland er vår sjåfør denne gang også :)

Fellesreise til VinterTreff i Ulsteinvik

Annet

KFUK-KFUM Sogn og Fjordane arrangerer fellesreise til VinterTreff 2020 i Ulsteinvik. Buss vil starte i Florø og køyre via Førde, Skei og Stryn. Vi køyrer frå Florø ca kl 1420. Frå Førde kl 1530. Ansvarleg for fellesreisa og sjåfør er Per Kristian Byrkjeland (tlf: 45667830).

Helt Ærlig St. Jakob: Populisme

Foredrag/samtale

Helt Ærlig inviterer til en kveld hvor det skal snakkes helt ærlig om ting knyttet til det brennhete temaet populisme. Kafé Jakob er åpen fra kl. 18.30, samtalen begynner kl. 19. Gjester kommer – kommer du?

Bergen K-forum 3/2: ” Litterær aften med et dypdykk i et lite utvalg av ny litteratur”

Foredrag/samtale

Vi møtes i Peisestua i Ynglingen. Ta med en venninne eller flere. Kom. Lytt. Dvel. Og del. Foredrag ved Tove Pemmer Sætre, tidl. biblioteksjef v/ HIB

Les mer

Kafégudstjeneste i St.Jakob 2.februar

Gudstjeneste

Vi samles i Jakobssalen til en gudstjeneste med avslappet kaféstemning og enkel liturgi. Vi sitter godt i sofagruppene og underveis i gudstjenesten kan man nyte kaffe, te og noe å bite i. Det blir som i andre gudstjenester sang, bønn, nattverd og velsignelse. Vi gleder oss til å se deg – vel møtt!

Vinterfestival 2020 KFUK-KFUM Haugaland

Festival

Lørdag 01.februar 2020 kl 10-21 på Bømlo: Konsert! Seminarer! Felleskor! Sporty, Drama, Dans, Teknikk! Tull og fjas! Gud & Jesus & Den Hellige Ånd & sånn! Kjekke folk! God mat med drikke inkludert! Du er også hjertelig velkommen om du ikke går Ten Sing fra før! TEN SING NORWAY kommer!

Les mer
Januar 2020

Vinterfestival på Sørlandet 2020

Annet

For tredje år på rad arrangeres Vinterfestivalen på Sørlandet, for ungdommer i alderen 13-19 år. Årets tema er Grønt Fotavtrykk! Vi setter fokus på klima og hva vi kan gjøre for å hjelpe planeten vår.

Les mer

Innspillsmøte - Festivalstrategi

Annet

Forbundsstyret vedtok i juni at Spekter ikke skal arrangeres i 2020, men heller synliggjøre lokale, regionale og øvrig nasjonale leirtilbud. Samtidig skal ungdom, frivillige og ansatte finne veien videre for hvilke leirer og festivaler vi skal ha i KFUK-KFUM, og da trenger vi din hjelp!

Les mer

Ynglingeakademiet 27/01: Mandag 27. januar. ”Bokbad med Oddny Miljeteig ved Kjersti Mjør”

Foredrag/samtale

Sist høst kom biografien: "Hjartebank; historia om Oddny Miljeteig". Det skal bli spennende å få nærkontakt med henne i samtale med Kjersti Mjør. Det er journalisten Kjersti Mjør som har ført den i pennen.Ta gjerne med en venn!

Gudstjeneste i St.Jakob 26.januar

Gudstjeneste

Velkommen på gudstjeneste i St. Jakob kirke! Denne gudstjenesten vil være gjenkjennelig for dem som kjenner Den norske kirkes liturgi, samtidig som den har et tydelig moderne preg, både med lys og lyd, forkynnelse og musikk. Kirkekaffe, chillout og quiz etter gudstjenesten. Velkommen!

Gudstjeneste i St. Jakob 19.januar

Gudstjeneste

Velkommen på gudstjeneste i St. Jakob kirke! Denne gudstjenesten vil være gjenkjennelig for dem som kjenner Den norske kirkes liturgi, samtidig som den har et tydelig moderne preg, både med lys og lyd, forkynnelse og musikk. Kirkekaffe, chillout og quiz etter gudstjenesten. Velkommen!

Barnekorfestival i Ytrebygda 2020

Festival

Øygarden festival (test)

Festival

Velkommen til Fagdager for programansatte 2020

Annet

Vi er godt i gang med å planlegge Fagdager for programansatte. Arrangementet vil finne sted 13. og 14. januar 2020. Sted: Scandic Oslo City hotell, Europarådets plass 1, Oslo. Mer informasjon om program og sted vil dere få i begynnelsen av januar. Har du spørsmål, kontakt: personal@kfuk-kfum.no

Les mer

Semesterstartsgudstjeneste i St.Jakob 12.januar

Gudstjeneste

Søndag 12. januar sparkes vår-semesteret i gang i St. Jakob! Vi starter selvfølgelig med en semesterstartgudstjeneste. St. Jakob er Den norske kirkes kirke for ungdom og unge voksne i Bergen sentrum. Vi ønsker å bygge fellesskap, skape kultur og søke Gud. Kirkekaffe og quiz. Velkommen!

Kryttårsfest - Kretsens nyttårsfest

Annet

Les mer

Tweensfestival 2020 KFUK-KFUM Haugaland

Festival

KFUK-KFUM Haugaland inviterer til en intensiv og kjekk festival for barn i alderen 10-13 år. Her blir det aktiviteter for en hver smak: matlaging, felleskor/solistgruppe, drama, dans, SportY, kunst og håndverk, Speidertivoli, overnatting i kirka, gudstjeneste, klubbkveld og mye moro!

Les mer

Bergen K-forum 6/1: St Sunniva - Byens glemte helgen

Foredrag/samtale

Vi møtes i Peisestua i Ynglingen. Ta med en venninne eller flere. Kom. Lytt. Dvel. Og del. Foredrag ved forfatter og lektor Elisabeth Aasen.Lisbeth Mikaelsson, tidl. professor i religionshistorie v/ UIB