Tria junior

Tria junior

Tria junior er for deg mellom 8 og 10 år. Leiren er et av sommerens høydepunkt med kanopadling, kjempehuske, fotball og mye, mye mer!

Denne leiren har vokst seg stor de siste årene, og vi kan garantere god stemning. På Tria Junior kan du både bade, grille pinnebrød, padle kano, lage smykker, prøve kjempehuska, fiske krabber, spille fotball og mye, mye mer. Sammen med nye og gamle venner.

Sommeren blir rett og slett ikke den samme uten at en har vært på Knattholmen!

AKTIVITETER 

På Tria junior kan du bade, grille pinnebrød, padle kano, lage smykker, prøve kjempehuska, fiske krabber, spille fotball, prøve modelljernbanen, leke, kose deg på globalt marked og mye mer. 

 PROGRAM 

Hver morgen og kveld har vi fellessamling i festsalen. Der synger vi, hører på bra musikk, danser fellesdansen, har morsomme leker og annen underholdning og vi får høre spennende historier fra bibelen. En av kveldene feirer vi dessuten gudstjeneste. 

 GLOBALT MARKED 

Globalt marked er et fast innslag på våre Tria junior leirer. Globalt marked er nærmest som et tivoli der du kan gå fra bod til bod og kjøpe morsomme aktiviteter. Det kan være alt fra vafler til ansiktsmaling. Pengene vi samler inn går til et av KFUK-KFUM Global sine prosjekter i utlandet. KFUK-KFUM Global jobber med å bedre levevilkårene for barn og ungdom i land som er preget av urettferdighet og fattigdom. 

 KNATTHOLMEN LEIRSTED 

Knattholmen leirsted ligger idyllisk til ytterst i Tønsbergfjorden. Leirstedet er omkranset av svaberg og flotte strender. I tillegg er det lagt til rette for spennende aktiviteter både til lands og til vanns. Stedet bør med andre ord oppleves. 

 PRISER TRIA JUNIOR 

Medlemspris: 1700,- Ordinær pris: 2100,-
 Vi gjør oppmerksom på at det er bindende påmelding. 

 ALDER 

8 - 10 år 

 PÅMELDINGSFRIST 

18. juni