Tria Junior på Tjellholmen 2019

Tria Junior på Tjellholmen 2019

"Tria Junior" for barn som skal begynne i 3.klasse t.o.m barn som skal begynne i 5.klasse til høsten. Vi overnatter på denne perlen av en øy, og fyller dagene med bading, lek og fellessamlinger. Flinke og erfarne ledere leker med barna og inkluderer dem i morsomme aktiviteter.

For å få med enda flere til Tjellholmen blir Trialeiren i år delt i to: Tria Junior og Tria. Da får vi både et bedre aldersmessig tilpasset opplegg i tillegg til at det blir plass til enda flere barn. Det er mulig for eldre søsken/andre å bli med på Tria Junior, men da må de være klar over at opplegget er tilpasset 3.-5.klassinger. Informasjon om Trialeir finner du her.

Program

Detaljert program vil bli sendt ut til påmeldte deltakere, men her er noe av det vi skal gjøre:

  • Bade masse
  • Padle kano
  • Ha ulike konkurranser
  • Kiosk
  • Underholdningskveld

Pris og påmelding

Påmeldingen er åpen og går til leiren blir fulltegnet.

Trykk på den blå knappen oppe til høyre for å begynne påmeldingen.  

Pris:
800kr - Medlemmer i KFUK-KFUM

1100kr - Ikke medlem i KFUK-KFUM

Som medlem i KFUK-KFUM får du rabatt på alle leirer, ulykkesforsikring, samt andre medlemsfordeler. Medlemskap koster 200 kr. Om du ikke er medlem, men ønsker å bli det, kan du melde deg inn når du melder deg på leiren. Les mer om medlemskap i KFUK-KFUM.

I påmeldingen kan man skrive opp hvem man ønsker å bo på rom med. I tillegg er det svært viktig at det oppgis relevante opplysninger om tilretteleggingsbehov for ditt barn. Vi ønsker at alle barn skal få gode opplevelser av å være på leir og sove borte.

avmelding

Ved avmelding etter 14. juni vil det tilfalle et administrasjonsgebyr på kr 300. Ved avmelding etter 19.juni må det betales full pris. 

Deltakerfond

Økonomi skal ikke være en barriere for deltakelse på våre aktiviteter. KFUK-KFUMs Deltakerfond skal sikre at alle som ønsker kan være med på våre aktiviteter. Les mer om hvordan man søker her.

Praktisk informasjon

Første båt drar fra Sydengen kl.13 på søndagen. I deltakerbrevet som kommer når leiren nærmer seg vil det komme informasjon om hvilken båt ditt barn blir satt opp på siden det er begrensende parkeringsplasser. 

Båtene går tilbake tirsdag 25.juni kl.14.00, da vil også barna som skal på Trialeir (6.-8.klasse) ankomme øya. 

Kontaktinformasjon

Programarbeider KFUK-KFUM Østfold

Tonje Hodnebrog - 906 06 167 - tonje.hodnebrog@kfuk-kfum.no