Besøk gjerne våre nye nettsider på kfuk-kfum.no

Tria-leir 2022 på Knattholmen

Tria-leir er sommerleir for de mellom 11 og 13 år. Har du lyst på en fantastisk sommerlopplevelse? Det kiler i magen når du kaster deg ut i kjempehuska eller når du hopper i vannet. På kvelden blir det underholdning og mye morro. Bli med på tria-leir!

DATO OG STED

8. - 12. august på Knattholmen leirsted.

AKTIVITETER

På tria-leir skal vi gjøre mye spennende. Du kan velge mellom aktiviteter som kjempehuska, kano/kajakk, krabbefiske, håndarbeid/redesign, diverse ballspill, modelljernbane og mye mer. Det er sommer, sol og god stemning som gjelder! For dem som vil blir det mange anledninger til å bade i deilig sjøvann. I løpet av uken vil det også gjennomføres Globalløp, dette vil det komme mer informasjon om når det nærmer seg leir.

PROGRAM

Ingen tria-leir uten fellessamlinger i festsalen. Våre flinke programledere vil lede oss i sang, dans og elleville leker. De får god hjelp av husbandet som sørger for at det blir høyt trykk i salen. Ved morgensamlingene vil vi dessuten få høre spennende bibelhistorier, og i løpet av leiren vil det være en gudstjeneste. Vi er en livssynsåpen organisasjon der alle er velkomne!

KNATTHOLMEN LEIRSTED

Knattholmen leirsted ligger idyllisk til ytterst i Tønsbergfjorden. Leirstedet er omkranset av svaberg og flotte strender. I tillegg er det lagt til rette for spennende aktiviteter både til lands og til vanns. Her vil du garantert trives.

PRISER

Kommer senere

Medlemspris: ,- 

Ordinær pris: ,-

PÅMELDINGSFRIST

25. juli. Du melder deg på ved å trykke på den blå knappen til høyre.

BETALING OG DELTAKERINFORMASJON

Omtrent to uker før leiren vil dere motta et deltakerbrev med mer informasjon om hva dere skal pakke og lignende.

Omtrent en uke før leiren vil du motta en SMS med betalingsinformasjon for leiren. Har du spørsmål knyttet til dette, er det bare å ta kontakt.

DELTAKERFOND

Økonomi skal ikke være et hinder for deltakelse hos oss! Les mer her for å lese mer om KFUK KFUMs deltakerfond, og hvordan du kan søke.