Trialederhelg på Tjellholmen 2019

Trialederhelg på Tjellholmen 2019

Fredag 21. til søndag 23. juni inviteres alle som har lyst til å være med som ledere på Trialeirene på Tjellholmen til lederhelg. Dette blir en helg der det blir fokus på å bli kjent, samt planlegge og forberede aktiviteter og program til Trialeirene.

Programmet vil bestå både av ledertreningsøkter, praktiske forberedelser og kreativt arbeid. Hovedfokus blir likevel på å ha det gøy sammen, bli godt kjent med hverandre og bli forberedt til å ta i mot alle barna som kommer. 

Har du vært på Trialeir som barn tidligere eller bare har lyst på en uke på Hvaler sammen med andre ungdomsledere, noen voksne og selvfølgelig mange barn? Da vil vi ha deg med som leder på Trialeirene våre. Du må like å være sammen med barn, være positiv og tørre å prøve noen nye oppgaver. Det er mange ulike oppgaver som skal fylles og du skal få gjøre det du liker og er god på, men må også regne med å måtte være med å løse praktiske oppgaver underveis som ikke alltid er så veldig givende. 

Helga er en del av forberedelsene til Tria Junior og Trialeir, og vi ønsker at alle skal bli med hele uken fra fredag 21.juni-fredag 28.juni. Tria Junior (for barn som skal begynne i 3.-5.klasse til høsten) arrangeres fra søndag 23.juni - tirsdag 25.juni. Trialeir (for barn som skal begynne i 6.-8.klasse til høsten) arrangeres fra tirsdag 25.juni - fredag 28.juni. 

Alle som skal begynne i 9.klasse til høsten og eldre er velkommen til å bli med som leder. 

Pris og påmelding

Påmeldingen er åpen, klikk på blå knapp oppe til høyre.

Det koster 600 kr å delta, dette er med på å dekke kost og losji for hele uken. Prisen forutsetter at man melder seg inn i KFUK-KFUM (kr 200 per år) for å være dekket av ulykkesforsikring. Les mer om medlemskap. Er du ikke medlem, kan du melde deg inn ved påmelding. Du blir da automatisk meldt inn i "Østfold Ung" som er ungdomsenheten til KFUK-KFUM Østfold. 

Deltakerfond

Økonomi skal ikke være en barriere for deltakelse på våre aktiviteter. KFUK-KFUMs Deltakerfond skal sikre at alle som ønsker kan være med på våre aktiviteter. Les mer om hvordan man søker her. 

Kontaktinformasjon

Programarbeider KFUK-KFUM Østfold

Tonje Hodnebrog - 906 06 167 - tonje.hodnebrog@kfuk-kfum.no


Filer for nedlasting