Trialeir

Trialeir

Trialeir er sommerleir for de mellom 11 og 13 år. Har du lyst på en fantastisk sommerlopplevelse? Det kiler i magen når du kaster deg ut i kjempehuska eller når du er på toppen av klatreveggen. På kvelden blir det underholdning og mye morro. Bli med på trialeir!

Familiens økonomi skal ikke være til hinder for deltakelse på KFUK-KFUMs aktiviteter. Les hvordan søke støtte fra KFUK-KFUMs deltakerfond.

AKTIVITETER 

På Trialeir skal vi gjøre mye spennende. Du kan velge mellom klatring, kjempehuska, kano/kajakk, krabbefiske, håndarbeid/redesign, diverse ballspill, modelljernbane og mye mer. Det er sommer og sol, og for dem som vil, blir det mange anledninger til å bade i deilig sjøvann. 

 PROGRAM 

Ingen Trialeir uten fellessamlinger i festsalen. Våre flinke programledere vil lede oss i sang, dans og elleville leker. De får god hjelp av husbandet som sørger for at det blir høyt trykk i salen. Ved morgensamlingene vil vi dessuten få høre spennende bibelhistorier, og i løpet av leiren blir det utendørs gudstjeneste. 

 KNATTHOLMEN LEIRSTED 

Knattholmen leirsted ligger idyllisk til ytterst i Tønsbergfjorden. Leirstedet er omkranset av svaberg og flotte strender. I tillegg er det lagt til rette for spennende aktiviteter både til lands og til vanns. Her vil du garantert trives. 

 PRISER 

Medlemspris: 1 900,- Ordinær pris: 2300,- Vi gjør oppmerksom på at det er bindende påmelding. Ved behov søk KFUK-KFUMs deltakerfond om støtte til å delta, se over. 

 ALDER 

11 - 13 år 

 PÅMELDINGSFRIST 

29. juli.