Trialeir på Tjellholmen 2019

Trialeir på Tjellholmen 2019

"Trialeir" for barn som skal begynne i 6.klasse t.o.m barn som skal begynne i 8.klasse til høsten. Vi koser oss med bading, lek og fellessamlinger i idylliske omgivelser. Her kan du få nye venner og gode sommerminner. Flinke og erfarne ledere leker med barna og inkluderer dem i morsomme aktiviteter.

For å få med enda flere til Tjellholmen, blir Trialeiren i år delt i to: Tria Junior og Tria. Da får vi både et bedre aldersmessig tilpasset opplegg i tillegg til at det blir plass til enda flere barn. Informasjon om Tria Junior finner du her

program

Detaljert program vil bli sendt ut til påmeldte deltakere, men her er noe av det vi skal gjøre: 

  • Padle i kano
  • Kampkveld
  • Globalmarked
  • Underholdningskveld
  • Masse bading
  • Kiosk
  • Ulike aktiviteter og konkurranser

Pris og påmelding

Påmeldingen er åpen og går til leiren blir fulltegnet. 

Trykk på den blå knappen oppe til høyre for å begynne påmeldingen.

Pris: 
950 kr - Medlemmer i KFUK-KFUM
1250 kr - Ikke medlem i KFUK-KFUM

Som medlem i KFUK-KFUM får du rabatt på alle leirer, ulykkesforsikring, samt andre medlemsfordeler. Medlemskap koster 200 kr. Om du ikke er medlem kan du melde deg inn når du melder deg på leiren. Les mer om medlemskap.

Avmelding

Ved avmelding etter 14.juni vil det tilfalle et administrasjonsgebyr på kr 300. Ved avmelding etter 19.juni må det betales full pris. 

deltakerfond

Økonomi skal ikke være barriere for deltakelse på våre aktiviteter. KFUK-KFUMs Deltakerfond skal sikre at alle som ønsker kan være med på våre aktiviteter. Les mer om hvordan man søker her.

Praktisk informasjon

I påmeldingen kan man skrive opp hvem man ønsker å bo på rom med. I tillegg er det svært viktig at det oppgis relevante opplysninger om tilretteleggingsbehov for ditt barn. Vi ønsker at alle barn skal få gode opplevelser av å være på leir og sove borte. 

I deltakerbrevet som kommer når leiren nærmer seg vil det komme informasjon om hvilken båt ditt barn blir satt opp på da det er begrensede parkeringsplasser på Sydengen. Første båt har avreise fra Sydengen kl.14.15 tirsdag 25.juni. Fredag 28.juni ankommer første båt Sydengen kl.12.00.

Kontakinformasjon

Programarbeider KFUK-KFUM Østfold

Tonje Hodnebrog - 906 06 167 - tonje.hodnebrog@kfuk-kfum.no