Trialeir på Tjellholmen 2020

Trialeiren 2020 er avlyst pga koronapandemien. Alle barn i 3.-7.klasse er velkommen til Trialeir på Tjellholmen! Det blir ulike aktiviteter som bading, padling i kano, spill, lek og moro. Påmeldingen er i gang!

Velkommen til en uke fylt med nye og gamle venner, leker, sol, bading og aktiviteter! 

Kanskje har du vært på mange leirer eller kanskje er det første gang du skal sove borte, du er uansett hjertelig velkommen. En dag på Trialeir begynner med litt morsom morgengymnastikk før vi spiser frokost og så setter vi i gang med dagens aktiviteter! Vi skal bygge pappbåter (og prøve å få dem til å flyte lengst mulig!), bade, slakk line, brettspill, grilling og mye annen moro. 

Dagen avsluttes med en fin samling rundt leirbålet før det er god natt og sov godt! 


betaling 

  • Trialeir koster 1500,-. Er du medlem betaler du 1300,- .


Hva skjer hvis vi må avlyse pga. korona? 

Det er vanskelig å si på dette tidspunkt om det vil være mulig å gjennomføre leiren pga. korona-pandemien. 

KFUK-KFUM har besluttet at vi vil fortsette å planlegge leiren slik at vi kan gi barn og unge en fantastisk leiropplevelse i sommer dersom situasjonen har bedret seg. Vi vil ta en endelig avgjørelse på bakgrunn av nasjonale og kommunale retningslinjer om vi kan gjennomføre senest fire uker før leiren. Informasjon om avgjørelsen vi bli sendt på SMS til alle påmeldte. 

Dette medfører en økonomisk risiko for oss, og for å sikre at vi ikke går med et uhåndterlig underskudd blir praksis som følger: 

  • Påmelding er bindende. Førstemann til mølla får plass. 
  • Deltakeravgiften blir først fakturert når det er endelig avklart at vi kan gjennomføre leiren (senest fire uker før). Dvs. at dersom leiren avlyses før denne datoen betaler du ingenting. 
  • Om arrangementet likevel må avlyses etter nye pålegg fra helsemyndighetene, blir 10 % av deltakeravgiften ikke tilbakebetalt. Se på denne “påmeldingsavgiften” som et spleiselag for å dekke underskuddet. 

NB! Det er mulig å søke deltakerfond for økonomisk bidrag til hele eller deler av deltakeravgiften (også påmeldingsavgiften). Se mer info under. 

Medlemsskap

Vi anbefaler at man melder seg inn i KFUK-KFUM så fort som mulig for å sikre medlemspris. Les mer om medlemsskap i KFUK-KFUM og bli medlem her. Er du usikker på om du er medlem eller har en bruker allerede, ta kontakt med medlemsservice på tlf. 22 99 15 10 eller medlem@kfuk-kfum.no.

Deltakerfond

Økonomi skal ikke være et hinder for å delta! KFUK-KFUMs Deltagerfond har som mål å gi barn og ungdom fra familier med en utfordrende økonomisk situasjon mulighet til å delta på KFUK-KFUMs arrangementer og aktiviteter som de ellers ikke hadde hatt råd til å være med på. Les mer om hvordan man søker her

påmeldingen starter 1. april på denne siden! 

Benytt påmeldingsknappen i høyre marg for påmelding. 

Kontakt

Programkoordinator Silje Mathea Kleftås Nygård på e-post: silje.nygard@kfuk-kfum.no