Trialeir på Tjellholmen

Trialeir på Tjellholmen

Alle barn i 3.-7.klasse er velkommen på Trialeir til Tjellholmen! Sett av 20. - 24. juni for en uke med bading, padling i kano, spill, lek og moro! Leiren er nå fulltegnet. Send en mail til ostfold@kfuk-kfum.no dersom du ønsker å stå på venteliste.

På Trialeir skal vi ha det gøy sammen i idylliske omgivelser på Tjellholmen! Dagene fyller vi med bading og soling, lek og aktiviteter som kano, fotball, zip line, slakk line, håndarbeid, brettspill og mye mye mer. I løpet av leiren skal vi også bygge pappbåter (og prøve å få dem til å flyte lengst mulig!), ha Mesternes Mester, Kampkveld og skattejakt.

En dag på Trialeir begynner med litt morsom morgengymnastikk, flaggheising og frokost. Etter en liten morgensamling setter vi i gang med dagens aktiviteter. Vi er opptatt av å gi rom for både å være mye fysisk aktiv, men også kunne velge roligere aktiviteter når man ønsker det. I tillegg til frokost, serveres det lunsj, middag og kveldsmat. Og så har vi selvsagt kiosk! Dagen avsluttes med en fin samling rundt leirbålet før det er "god natt og sov godt".

Kanskje har du vært på leir før, eller det er første gang du skal sove borte? Dyktige og erfarne ledere vil ta deg godt i mot og lage trygge rammer for å sikre at du har det bra på leir. Alle ledere har gjennomført lederkurs inkl. livredningskurs. Trialeir står for "Triangelleir" og viser til KFUK-KFUMs trekantlogo. I KFUK-KFUM er vi opptatt av å ta vare på hele mennesket med ånd, sjel og kropp, og vi legger til rette for at barn får utfolde og utvikle seg i trygge og inkluderende fellesskap.

Bildegalleri


BETALING 

Trialeir koster 1700,-. Medlemmer i KFUK-KFUM betaler 1500,- . 

Økonomi skal ikke være et hinder for å delta! KFUK-KFUMs Deltagerfond har som mål å gi barn og ungdom fra familier med en utfordrende økonomisk situasjon mulighet til å delta på KFUK-KFUMs arrangementer og aktiviteter som de ellers ikke hadde hatt råd til å være med på. Les mer om hvordan man søker her

MEDLEMSSKAP 

Vi anbefaler at man melder seg inn i KFUK-KFUM så fort som mulig for å sikre medlemspris. 

Les mer om medlemsskap i KFUK-KFUM og bli medlem her

Er du usikker på om du er medlem eller har en bruker allerede, ta kontakt med medlemsservice på tlf. 22 99 15 10 eller medlem@kfuk-kfum.no. 

PÅMELDINGEN er åpen 

Benytt påmeldingsknappen i høyre marg. 

KORONA OG GJENNOMFØRING 

Alle våre leirer skal følge de til en hver tid gjeldende retningslinjer for smittevern. Alle deltaker vil få informasjon i forkant om hvilke retningslinjer som vil gjelde. Må vi avlyse på grunn av pandemien vil deltakeravgiften bli refundert. 

KONTAKT 

Programkoordinator Silje Mathea Kleftås Nygård på e-post: silje.nygard@kfuk-kfum.no