AVLYST - TRIALEIR - Strandheim 2020

TRIALEIR - Strandheim 2020

Det er med tungt hjerte vi ser at vi er nødt til å avlyse årets Trialeir på Strandheim pga. koronapandemien.

 Selv om samfunnet åpnes mer og mer opp, er det fortsatt mange restriksjoner å følge for å sikre smittevern - spesielt når man er mange mennesker samlet. På grunn av dette er vår vurdering at det ikke er mulig å gjennomføre leiren og samtidig ivareta barna på en god og trygg måte. 

Sommerleir med bading, latter og lek på Strandheim er for mange et av årets store høydepunkt, og vi synes det er skikkelig kjipt at vi ikke får oppleve dette sammen i år. Men vi satser på en fantastisk sommer på Trialeir i 2021. Håper å se deg igjen neste år, enten som deltaker eller som leder hvis du har blitt gammel nok til det! 

Selv om Trialeir på Strandheim blir avlyst tror vi fremdeles at vi kan gjennomføre Sommerklubben på Kalvøya som er et dagtilbud i uke 26, 27, 31 og 33. Tilbudet er for alle barn som begynner i 5. klasse til høsten og går ut 7. klasse denne våren. 


 //Se link her for oppdatert informasjon.Sommerens store happening er utvilsomt Trialeir på Strandheim, 02.-07.aug 2020! Mange har det som tradisjon å reise til Strandheim og gleder seg.

Trialeir er en tradisjonsrik sommerleir for barn som skal begynne i 3. - 8. klasse til høsten. På idylliske Strandheim leirsted på Nærsnes skal vi kose oss med bading, soling, lek, fotball, håndarbeid, seminarer, fellessamlinger og mye mye mer. Dyktige ledere skaper trygge rammer og inkluderer barna i fellesskapet på en god måte. I KFUK-KFUM ønsker vi å utfordre og ta vare på hele mennesket med ånd, sjel og kropp, og vil legge til rette for at unge mennesker får utfolde og utvikle seg som hele mennesker. Trialeir står for Triangelleir og viser til KFUK-KFUMs trekantlogo.  

 

Hva skjer hvis vi må avlyse pga. korona? 

Det er vanskelig å si på dette tidspunkt om det vil være mulig å gjennomføre leiren pga. korona-pandemien. 

KFUK-KFUM har besluttet at vi vil fortsette å planlegge leiren slik at vi kan gi barn og unge en fantastisk leiropplevelse i sommer dersom situasjonen har bedret seg. Vi vil ta en endelig avgjørelse på bakgrunn av nasjonale og kommunale retningslinjer om vi kan gjennomføre senest fire uker før leiren. Informasjon om avgjørelsen vi bli sendt på SMS til alle påmeldte. Dette medfører en økonomisk risiko for oss, og for å sikre at vi ikke går med et uhåndterlig underskudd blir praksis som følger: 

  • Påmelding er bindende. Førstemann til mølla får plass. 
  • Deltakeravgiften blir først fakturert når det er endelig avklart at vi kan gjennomføre leiren (senest fire uker før). Dvs. at dersom leiren avlyses innen denne datoen betaler du ingenting. 
  • Om arrangementet likevel må avlyses etter nye pålegg fra helsemyndighetene, blir 10 % av deltakeravgiften ikke tilbakebetalt. Se på denne “påmeldingsavgiften” som et spleiselag for å dekke underskuddet. 

NB! Det er mulig å søke deltakerfond for økonomisk bidrag til hele eller deler av deltakeravgiften (også påmeldingsavgiften).  Deltagerfond har som mål å gi barn og ungdom fra familier med en utfordrende økonomisk situasjon mulighet til å delta på KFUK-KFUMs arrangementer og aktiviteter som de ellers ikke hadde hatt råd til å være med på.


Pris

Medlemspris: kr. 3 200 
Ordinærpris: kr. 3 700 
Søskenpris: kr. 2600. Forutsetter KFUK-KFUM-medlemskap for alle søsken. Første søsken betaler full pris, påfølgende søster/bror velges med rabatt ved påmelding. 

Vi anbefaler medlemskap i KFUK-KFUM! Les mer om medlemskap i KFUK-KFUM her. 

Bli medlem i KFUK-KFUM her! Er du usikker på om du er medlem eller har en bruker allerede, ta kontakt med medlemsservice på tlf. 22 99 15 10 eller medlem@kfuk-kfum.no. Ønsker du å være med å gi din støtte til Deltagerfondet kan du gjøre det her.


PÅMELDING 

Påmeldingen åpner 1. april. Systemet åpner kl. 00:00 på onsdag morgen, og det vil være mulig å melde seg på da. Hvis du ikke har en bruker fra før i vårt system, så kan dette ordnes i forkant. Vi anbefaler da at du melder deg inn for å sikre deg medlemsprisen. Det gjelder å melde seg på tidlig for å sikre plass! Benytt den blå påmeldingsknappen i høyre marg på denne siden når påmeldingen er åpnet. 


ULYKKESFORSIKRING 

Alle medlemmer i Norges KFUK-KFUM er dekket av vår kollektive ulykkesforsikring på aktiviteter i KFUK-KFUMs regi. 


KONTAKT 

KFUK-KFUM Oslo og Akershus, Torgeir Andersen på e-post