TRIALEIR - Strandheim 2021

TRIALEIR - Strandheim 2021

Sommerens store happening er utvilsomt Trialeir på Strandheim den 08. - 13. august 2021!

Trialeir er en tradisjonsrik sommerleir for barn som skal begynne i 3. - 8. klasse til høsten. Her møtes barn og ungdom for å bade, leke, spille fotball, gjøre håndarbeid og masse andre morsomme aktiviteter. Vi skal lære av hverandre i idylliske omgivelser på Strandheim! Dyktige ledere med lang leir-erfaring skaper trygge rammer og inkluderer barna i fellesskapet på en god måte - fordi vi skal ha det gøy sammen! 

Trialeir står for Triangelleir og viser til KFUK-KFUMs trekantlogo. I KFUK-KFUM ønsker vi å utfordre og ta vare på hele mennesket med ånd, sjel og kropp, og vil legge til rette for at unge mennesker får utfolde og utvikle seg som hele mennesker. 

Endelig skal vi møtes igjen på Trialeir! Vi er optimister å tror det blir mulig å arrangere sommerleirer i 2021 og er i gang med å planlegge tidenes sommerleir!

PRIS 

  • Medlemspris: kr. 3 200,-
  • Ordinærpris: kr. 3 700,-  
  • Søskenpris: kr. 2 600,-  Forutsetter KFUK-KFUM-medlemskap for alle søsken. Første søsken betaler full pris, påfølgende søster/bror velges med rabatt ved påmelding. 

PÅMELDING

Påmeldingen åpner 1. april. Vi anbefaler medlemskap i KFUK-KFUM som gir deg rabattert medlemspris på Trialeir og de aller fleste arrangementene våre. Les mer her. Har du spørsmål angående medlemskap ta kontakt med medlemsservice på tlf. 22 99 15 10 eller medlem@kfuk-kfum.no. 

Det kan lønne seg å være tidlig ute for å sikre seg plass! Trialier er populær og pleier å fylle seg raskt opp. Benytt den blå påmeldingsknappen i høyre marg på denne siden når påmeldingen er åpnet.


NB! Det er mulig å søke KFUK-KFUMs eget deltakerfond for økonomisk bidrag til hele eller deler av deltakeravgiften. Deltagerfond har som mål å gi barn og ungdom fra familier med en utfordrende økonomisk situasjon mulighet til å delta på KFUK-KFUMs arrangementer og aktiviteter som de ellers ikke hadde hatt råd til å være med på.

 << LES MER

Ønsker du å bidra til at flere barn og unge kan få støtte av deltakerfond? Da kan du vippse din støtte til #126624, takk for gaven!

KORONA OG GJENNOMFØRING 

 Alle våre arrangementer skal følge de til en hver tid gjeldende retningslinjer for smittevern, statlige og lokale. Alle deltaker vil få informasjon i forkant om hvilke retningslinjer som vil gjelde på det aktuelle arrangement. Må vi avlyse på grunn av pandemien vil deltakeravgifter bli refundert.

 KONTAKT 

 KFUK-KFUM Oslo og Akershus, Torgeir Andersen på e-post


ULYKKESFORSIKRING 

 Alle medlemmer i Norges KFUK-KFUM er dekket av vår kollektive ulykkesforsikring på aktiviteter i KFUK-KFUMs regi.