Ten Sing Norway 19/20 show + seminar

SHOW + SEMINAR med Ten Sing Norway 19/20

Ten Sing Norway har showpremierehelg! Og i den anledning ønsker vi å invitere Ten Sing-ere til en dag med seminarer, middag og show på Rønningen Folkehøgskole.

De ulike seminarene som tilbys er Dans, Drama, Show med mening og Ten Sing-ideén. I tillegg starter økten med felleskor der gruppen lærer en sang fra showet. Seminarene er laget for å gi inpirasjon og nye verktøy til Ten Sing-arbeid lokalt. 

 Dans 

Om du er nybegynner eller ikke, så er danseseminar absolutt noe for deg! Her skal du få lære noe av dansen fra showet, og få mulighet til å være med å danse på showet. Seminaret er åpent for alle og krever ingen forkunnskaper. 

Drama

På dramaseminaret kan du få utforske din egen og andres kreativitet. I tillegg får du innblikk i en del av showet Ten Sing Norway setter opp. Det vanker også en sjanse til å komme på scenen under showet. Seminaret er åpent for alle. 

«Show med mening» - om showprosess

På dette seminaret ser vi på prosessen med å sette opp et show, fra ide til ferdig produkt, og Ten Sing Norway deler erfaringer direkte fra egen showprosess. Seminaret passer for deg som allerede har noe erfaring fra Ten Sing. 

 «Ten Sing idéen»

På dette seminaret ønsker vi å opplyse og utfordre deltagerne på den ideologien som Ten Sing bygger på. Her vil du lære om noen av grunnideene bak Ten Sing og bli bevisstgjort på din egen praksis som Ten Sing-leder. Seminaret passer for deg som allerede har noe erfaring fra Ten Sing. 

MØTEPUNKT FOR VOKSENLEDERE

Mens deltagerne er på seminar ønsker vi å samle voksenlederne til en egen økt med input og samtale rundt det å være voksenleder i Ten Sing. 


program: 

13:30-14:00 Registrering 
14:00-14:30 Felles oppstart og felleskor 
14:30-15:30 Seminarer 
16:00-17:00 Middag 
17:00-18:00 SHOW 

 Pris inkl. seminar, middag og show 

Medlemmer: 200,-
Ikke-medlemmer: 300,-