Tweensnatt

Tweensnatt

De som går i 5, 6 og 7 klasse kalles ofte for Tweens. Alle i denne aldersgruppen inviteres til Tweensnatt med overnatting i Holmlia kirke 6.-7. april. Det blir god mat, leker og aktiviteter. På søndag deltar vi i gudstjenesten.

6. april blir en aktiv dag i Holmlia kirke. Først er det Kid Sing Show med stor konsert kl. 17.00. Etter konserten tar Tweensa over kirken og det er duket for Tweensnatt med overnatting. Det blir flere aktiviteter blant annet kampkveldhvor vi konkurrerer lag mot lag i svært varierte grener. Vi skal lage og spise mat sammen,leke,tulle og ha fokus på å bli godt kjent. På søndag blir vi med på solidaritetsgudstjenesten i Holmlia kirke. 

Praktisk

Påmelding skjer via connect. Kommer man som gruppe må man ha med en voksen per 10. deltaker. Kommer man som gruppe melder lederen på alle sine. 

Påmeldingen åpner 25. februar. Siste frist for påmelding er 27. mars. Dette er også avmeldingsfristen. Etter dette må man betale full pris om man ikke kan være med. 

Pris

Medlem: 400 kr

Ikke-medlem: 550 kr

Medlemskap koster 200 kr, og du kan melde deg på når du melder deg på. 

Økonomi skal ikke være til hinder for deltakelse på våre aktiviteter. KFUK-KFUMs Deltagerfond skal sikre at alle som ønsker kan være med på våre aktiviteter. Les mer om hvordan man søker her.

Har du spørsmål?

Ta kontakt med programkoordinator Eli Marie F. Johnsen, emjohnsen@kfuk-kfum.no / 97525160


Her finner du invitasjon som kan printes ut. Invitasjon tweensnatt 2019.pdf


BILDER 

Det kan bli tatt situasjonsbilder, bilder av en mengde mennesker og bilder av allmenn interesse under våre arrangementer til profilering av KFUK-KFUMs aktiviteter i blader, brosjyrer og på web. Vi vil bare gjengi harmløse bilder som ikke fremstiller enkeltpersoner i et uheldig lys og som ikke er krenkende overfor avbildede. Gi beskjed til arrangør hvis du ikke ønsker at bilder av deg blir offentliggjort. Om det tas nærbilder av barn vil vi kontakte foreldre og be om tillatelse før en eventuell publisering.Det vil bli tatt bilder i løpet av arrangementet, om du ikke ønsker at ditt barn skal tas bilde av, ta kontakt.Filer for nedlasting